Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
нажаль ти скоріш за все правий

та шо там казати. якщо снайперів на штурм відправляють(здається й ти про таке розповідав)

в основном пох кто ты. Есть задача и не ебет. Мы галочки в списке,не более того.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Алгоритм теоретично проходив на курсах тактичної медицини, там казали що після накладання турнікету треба достати маркер та на білой смужці турнікету написати час. А як воно на практиці в умовах бойової обстановки, коли поранений та вже свідомість кудись уходить, біль, очі теж можуть не бачити, а допомогти ніхто не може? Також на курсах казали що в червоній зоні, кожен поранений повинен сам собі надавати першу допомогу, бо побратими повинні виконувати бойове завдання.
Power_andrey,

Нас вчили так:

1. Зафіксуй час на руці, щоці або турнікеті. ЛГ -14:40 ПР-14:50

2. Якщо не можеш це зробити , спробуй запустити таймер на годинику/телефоні.

3. Якщо це все не вийшло зробити і ти втратив свідомість, то після евакуації , на стабі трохи розжимают турнікет щоб побачити чи є кровотеча,та наскільки сильна. Ну а коли нема кінцівки, то все зрозуміло...

Опубліковано:
Робимо аналіз, знаходимо бойових медиків , які надавали першу допомогу на полі бою . Було багато поранених , чому не позначили час накладання турнікетів та пізніше не провели конверсії , пояснити не можуть . В результаті з’ясовуємо , що евакуаціі чекав 6 годин , плюс дорога до стаба

Я в очередной поход по врачам столкнулся с парнем.

Аналогичная ситуация ну как аналогичная жгут 6 часов , ждал эвакуации, когда в стаб пункт привезли прошло около 4х часов. Там изза краш синдрома не рискнули снимать турникет отвезли в больницу суммарное время со жгутом 6.5 часов

Готовились к ампутации но не пришлось

сейчас нога ниже колена а) нифига не чувствует почти ничего б) очень очень слабая.

Как я понял такая длительная гипоксия повредила нервы

Изза очень слабой нервной стимуляции мышца очень быстро атрофировалась

Как и мне сказали если чувствительность и моторная функция сохранена - лфк, массажи физиотерапия и с годами все восстановится

Опубліковано:
Я в очередной поход по врачам столкнулся с парнем.

Аналогичная ситуация ну как аналогичная жгут 6 часов , ждал эвакуации, когда в стаб пункт привезли прошло около 4х часов. Там изза краш синдрома не рискнули снимать турникет отвезли в больницу суммарное время со жгутом 6.5 часов

Готовились к ампутации но не пришлось

сейчас нога ниже колена а) нифига не чувствует почти ничего б) очень очень слабая.

Как я понял такая длительная гипоксия повредила нервы

Изза очень слабой нервной стимуляции мышца очень быстро атрофировалась

Как и мне сказали если чувствительность и моторная функция сохранена - лфк, массажи физиотерапия и с годами все восстановится

там ещё компартмент синдром в придачу может идти.

Очень они конечно перкстраховались на стабе. 4 часа ,это умеренный риск и я конечно не знаю,что за оборудование на стабе,но контролировать пациента при снятии турникета можно было.

Однозначно могли сделать конверцию и было бы норм. Но вообще по уровню медицины ,точнее подготовки у меня я ебу сколько вопросов((

Есть топовые стабики,где реально достают с того света. А есть типо таких,где перестраховаться и в случае чего без ноги нормально проживёт.

Опубліковано:

Он сам был в сознании и понимал лучше без ноги нежели чем без крови в кровеносной системе

Опубліковано:
а ты думаешь почему про фарион тут говорят?

Твої дописи зазвичай є взірцем інформативності, тож коли у цьому дописі

ебанаврот

у мене не відкрилося вчора посилання, то я у душі не знав, про що йдеться, тож запостив свій допис, і тільки сьогодні, коли те посилання відкрилося, дізнався, що заслоупочив.

Опубліковано:
Он сам был в сознании и понимал лучше без ноги нежели чем без крови в кровеносной системе
при чем тут без крови? Ещё раз,делается конверсия турникета. Турникет это Временная мера для экстренной остановки крови.

Конверсию ему могли сделать на моменте эвака ,либо ещё дожидаясь эвака.

Проблема в том,что этому никто не удиляет внимание. Практически никто. Накрутить турникет и все.

Есть алгоритм,он прописан в разделе рецеркуляция. Там есть некоторые исключения.

Но!!!Конверсию желательно сделать в течение первых двух часов с момента наложения турникета.

А постановка вопроса - я лучше без ноги,чем без крови,это хрень собачья. Это так не работает.

Опубліковано:
Марафон важнее.
1,7 мільярда гривень на телемарафон????
Тобто бабло все-таки є в державі...
Поясню, дли тих, хто в танку, однозначно можу сказати за Запорізький і Бахмутський напрямок, бо ми там працюємо зараз. За останні місяці орки в рази збільшили кількість fpv дронів! Мої колеги, що на війні з 2014 року говорять одне й теж саме "я ще такого не бачив!!!" Їх просто хмари літають! Протидронові пушки разом з ребом можуть садити трохи більше 30% з них, бо їх запускають постійно на різних частотах. Вони пролітають над тобою кожні 4-5 хвилин! Інколи буває перерва до 15 хвилин. А ЦЕ ЧИСТЕ ПОЛЕ! Там нема де сховатись (Запоріжжя)! Як тільки хоч найменший рух змальовують дрони, в тебе летить скид, або спрацює міномет чи арта, або все разом. і група має 200-300. ДУЖЕ ВЕЛИКІ ВТРАТИ! Орки ці дрони взагалі не економлять, їх там як гівна! Тобто, якщо навіть вони не побачать рух, а лише запідозрять його, то вже летить скид. На одну групу бійців в кількості 3х чоловік може працювати одночасно кілька таких дронів. Тому надзвичайно важко забирати загиблих!
ЯК ЩЕ ПОЯСНИТИ, ШО ЦЕ ПОВНИЙ П...ДЦЬ!!!!?????

НАМ ТЕЖ ПОТРІБНІ ОЧІ! ТРЕБА ПІДСИЛЮВАТИ РЕБ! ТРЕБА БЛЯХА ТОЙ ПОРОХ, ЗА ЯКИЙ КАЗАВ ЗАЛУЖНИЙ! І ТО ВСЕ ПОТРЕБУЄ ФІНАНСУВАННЯ!
При чому в таких величезних масштабах, що не волонтери мають по копійці на це стягувати. Дрони має купувати і виготовляти держава.

Засуньте собі той марафон в сраку! Він ніхєра не вирішує! Я прошу не лише врятувати бійців, а й дати нам можливість воювати хоча б нарівно з противником!!!
Опубліковано:

В нас сьогодні під офісом бійка була. За паркувальне місце. Поділ.

Я якщо чесно не розумію цього стати поближче - на сусідній вулиці можна фуру припаркувати вона нікому не заважатиме.

Але тож їбати його 5-7 хвилин йти.

Один побачив вілне місце але на зустрічній раніше, інший скористався тим що місце в його полосі.

Розтягли, хтось викликав поліцію.

Ті посадили їх по машинах сказали писати пояснення.

Але поліція знайшал найкращий вихід для агрессії і жаги когось бити.

Поки вони писали до них приїхав дядечко з війскомату.

Геніально!

Опубліковано:

Все хуета)

Что предмет драки, что "наказание" в виде военкома из тцк

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...