Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ну это ещё не доигрались. Денег хвати почти на год, до осени. Вот тогда уже начнётся веселье. Без выборов даже столько не дадут, да и в целом при нулевых результатах будут давать ощутимо меньше.

Есть подозрение что в 24 помощь будут пиздить реально как последний раз, потому что она реально может быть последний раз.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Да не то плохие "партнёры" не хотят деньги налогоплательщиков на кино, сериалы тощо,давать, пойду включу на Ютубе экспертов которые будут кричать что " всем выгодно" давать деньги и они не когда не бросят это дело
я с этого ору давно))

Та нас будут поддерживать постоянно. Мы воюем за весь мир,не разгоняйте зраду.

Дадут столько, сколько надо не переживайте.

Ермак ,какого-то хуя полетел в Штаты,ему там хунм по губам поводили ,рассказали ,что с шулерами играть не хотят и отправили домой.

Звернення родини важкопораненого воїна з ампутацією двох ніг до народних депутатів Верховна Рада України та #ЗМІ :

«Потрібна Ваша допомога та максимальний розголос нашої проблеми!

Мій брат доброволець, боєць …. штурмової бригади отримав під Бахмутом поранення та залишився без обох ніг !

Зараз він знаходиться на лікуванні та реабілітації в Ірпінському госпіталі. Нам повідомили , що вийшли зміни в законодавстві (хоча я як юрист ніде їх не знайшла) , що ампутанти, які підлягають під статтю А та лікуються більше 4 місяців повинні бути звільнені з ЗСУ та направленні на протезування за місцем проживання ! Нам тільки тиждень назад видали протез! Йому необхідна реабілітація ще довго, а цих хлопців як непотріб викидають на вулицю! Ми живемо в селі в Київській області! Тут лікарів толкових немає не то що реабілітологів! За що наші хлопці воюють????»

🆘🆘🆘🆘 Питання до Командування Медичних сил Збройних Сил України на підставі яких наказів керівники Ірпінського та інших госпіталів погрожують важкопораненим бійцям бути залишеним без завершення лікування та реабілітаціі ???

Опубліковано:
И снова перемога. И таких волонтёров полно.Хз,кто нам помогать будет?
Це пише волонтерка з Британії.
Вона тільки автівок сама більше 200 знайшла і переправила в Україну.

✍️ Nataliya Musgrave
Ну що, приїхали (зараз буде багато букф).
Сьогодні, 13 листопада 2023 українські митники зупинили фуру з допомогою для ЗСУ з Великобританії – пікапи, розкладні ліжка, спальники і форма – все випотрошили і на кожну одиницю вимагали стопку паперів. Хто відправив, фото «товару» від відправника, зобов’язання отримувача на протязі 30 днів надати акти прийому-передачі. Все на папері і з мокрими печатками йопта. І якщо на протязі 30 днів отримувач не розпихає то все по актам (тобто вже туди куди воно мало йти – на Запоріжський напрямок в окопи – воно вже не піде бо там актів не буде) – фонд прийдуть і покладуть мордами в пол за «контрабанду».
Ця епопея (читай піздєц) длилася шість годин. І ще не кінець – фура ще на кордоні. А потім ще потрібно буде пріоритетом розпихати саме цей груз на протязі місяця щоб уникнути «мордой в пол».
Сьогодні ми отримали sneak preview піздєца на горизонті. От прям в дії. І знаєте що?
Дякую що примусили мене зійти з дистанціі.
Від щирого серця дякую.
Бо сама я б не змогла б і в кінці кінців загнала б себе в могилу. А так совість чиста. Мене поставили в неможливі обставини – я не фонд, а просити щоразу когось брати на себе такий ризик (а він реальний, той «мордой в пол» ризик) я не можу і не буду. Я не зійшла через те що «устала» чи забила, ні. Мене примусили.
А це означає що я можу повернутися до більш-менш нормального життя. Реанімувати бізнес який на ладан дише, тратити свої гроші на себе, їздити відпочивати і просто мати те життя яке було «до» – з платтячками, лабутенами і ресторанами двічі в тиждень (ну так як більшість і живе в принципі весь цей час). Не матиму лабиринт з коробок в три поверха в хаті. Закінчу ремонт (яй, ура). Буду спати не по три а по вісім годин і щомісяця ходити до парикхмахера.
Нє, я канєшно ж буду репостити як я підтримую Україну всім серцем і навіть закидати кілька сотень фунтів волонтерам в Україні (ващє не проблема – заробляю я добре). Це єдина опція яку мені залишила влада держави, моєї домівки, на допомогу їй у найскрутніший для неї час.
Ще раз – скоти, які самі ні*** не роблять відібрали у мене можливість допомагати тим, хто б’ється на смерть щоб я колись мала можливість приїхати в Україну а не в якусь вонючу губєрнію.
На тому все. I did my best.
Опубліковано:

Очередное спасибо зелёным пидарам. Надо ещё разок выбрать. Так сказать, дать им ещё немного времени.

Опубліковано:

А тепер уяви, який піздець був би, якщо б обрали Підорошенко? Було б все ще набагато гірше. Це тебе повинно заспокоювати.

Опубліковано:

Та как-то не успокаивает абсолютно ((

Опубліковано:

А Яроша? А Гриценко? А Тягнибок? (кстати а где они сейчас?) Вообще ничего не слышно.

Никто не может знать как и чтобы было бы.

Опубліковано:

Согласен полностью. Но хорошо видно как есть сейчас.

Опубліковано:

The Economist опубликовал загадочную обложку

Кто разгадал ребус?

____________2023_11_15_131202265.png

Опубліковано:
Денег хвати почти на год, до осени.
а откуда они, деньги на год?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...