Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Нормально так. У нас марафон
Росіяни купили канадську систему виявлення безпілотників SkyEye (Мілітарний)

Російський технологічний університет («МИРЭА») придбав за 4,5 млн рублів систему виявлення безпілотників SkyEye.

Ця система виготовляється канадською компанією Skycope Technologies.

Документ купівлі показало російське видання «Агентство», яке знайшло його на сайті держзакупівель.

Аукціон, згідно з виявленим контрактом на сайті держзакупівель, був оголошений 11 травня, а вже сьомого червня вищий навчальний заклад отримав SkyEye.

Радар-детектор SkyEye важить менше ніж 10 кг і може бути розгорнутий за п’ять хвилин. Він здатний розпізнавати понад 330 моделей дронів, які є в його бібліотеці.

SkyEyе здатний виявити дрон на відстані до 35 км на відкритій місцевості та до 10 км – у місті.

Імовірно, росіяни планують використовувати канадську розробку у дослідницьких цілях, оскільки «МИРЭА» займається розробкою антидронових пристроїв.

Одночасно з покупкою радара SkyEyе «МИРЭА» придбав за 400 тисяч рублів три антидронові рушниці Дрон-1200, які виробляються у КНР.

Юрист санкційної практики британської компанії Zorge Partners Limited та автор каналу The Sanctions Times Роман Рашимас сказав, що радар-детектор SkyEye підпадає під обмеження, запроваджені канадською владою.

За його словами, якщо ввезення цього обладнання триває досі, то порушуються також обмеження, запроваджені у вересні організацією Export Enforcement Five, куди входять Канада, США, Велика Британія, Австралія та Нова Зеландія.

Радар університету поставив підприємець Максим Суслопаров, а до держконтракту було додано декларацію Євразійського економічного союзу на ввезення систем SkyEye, отриману в січні 2023 року компанією «Техком».
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Но это изматывает
Спасибо, кэп ) А делать-то чего?

Опубліковано:
У нас марафон

у нас SkyEye тоже есть или был

и проблема не в том, что его купили, а в том что у них есть Институт, который вероятно скопирует

и добрые натовцы, страны которых раздают разрешения на всяких выставках вместо санкций

"ой, это же студенты, нельзя запрещать учиться" - вот и имеем студентов с бомбой

вспомнилось у Суворова в книге "День М. Когда началась Вторая мировая война?"
000003.jpg

Опубліковано:
Мишель Обама
litvin4ik,

та ну нах! уж лучше Трампа. ее муж левацкий мудак, уговорил наше временное правительство сдать Крым без сопротивления и санкции которые блокировали северный поток и более менее были болезнены для раши были введены Трампом , а не Обамой. Мишель в 10 раз левее, чем ее мужинек. за все хорошее, против всего плохого. миру мир, так сказать

Опубліковано:
у нас SkyEye тоже есть или был

и проблема не в том, что его купили, а в том что у них есть Институт, который вероятно скопирует

и добрые натовцы, страны которых раздают разрешения на всяких выставках вместо санкций

"ой, это же студенты, нельзя запрещать учиться" - вот и имеем студентов с бомбой

вспомнилось у Суворова в книге "День М. Когда началась Вторая мировая война?
000003.jpg
у них есть абсолютно все. Учатся,адаптируются, производят,убивают нас.

У нас марафон(( Я думаю, ты и сам это видишь.

Опубліковано:

Не секрет что краматорский завод САУ делает,но вопрос в количестве так и качестве,но вроде гордимся им )

Опубліковано:

Нам нужен РЭБ и дроны. На уровне государства. А не рассказы о том,что надо самому сидеть их и паять у себя в квартире.

САУ отлично. Ещё бы минометов и бк к ним. Но об этом уже много раз говорил.

Опубліковано:

ебать, Байден тролляка)))

Байден после переговоров снова назвал Си Цзиньпина диктатором

Опубліковано:
Спасибо,большое спасибо.
Мені дуже прикро.
Ми програли.

Як вже написала Ніка, ми програли бій за волонтерство.

Нас не почули.

Їм більше не треба нас чути, мабуть.

Там є ще новий закон 9111, якщо читати його і постанову разом - сивієш швидше. Я ще почекаю трохи поки юристи дадуть розгорнуті відповілі, але з того шо ясно, то з 1 грудня наш фонд не зможе скоріш за все возити машини і швидкі.

Я буду непотрібна.

Ми зможемо купувати з націнкою у тих хто зможе возити оптом. Ми спробуємо купити і завезти побільше до 1 грудня але не факт.

Від петиції відмахнулись.
Відтермінування постанови не буде.
Листи ігнорують.

Нам продовжують розказувати, що система ідеальна, ми ідіоти і «хейтери інновацій», а також, що «якщо нам так не подобається нова система, значить без неї ми офігенно заробляли на волонтерстві раз тепер засмутились». Я навіть не буду коментувати. Розкажіть моїм мінусам на кредитках про зароблені мільйони.

Нормального вдумливого тестування ніхто не робив. нам дали лінку і сказали «ну потикайте там, поопераційно» на всі переліки багів і невідповідностей вони навіть не глянули.

Цього разу їм видали методичку «поводитись з людьми як зверхні гівнюки з челяддю»

Листи до міністра не дали ефекту, коли насипали занадто багато електронних листів, по формі, легітимних згідно діючого законодавста, офіс міністерства сказав, що так не годиться, шліть парерові.

Насипали паперових.

Результат - нуль.

Створена робоча група - не група а одностороннє нав‘язування нам розуміння, що ми не шаримо і це для нашого ж блага.

Щож.

Якщо народ схаває і це - значить ми і правда дурні активні мрійники і нас меншість. Значить нам можна отак просто зв‘язати руки і закрити писки.
Мені дуже прикро, що тепер все буде так.

Мені боляче і соромно перед бійцями, які стоять в нас в черзі на машину чи швидку, бо я не знаю як і шо вони отримають і коли, і чи буде ще той, кому ця машина ще буде потрібна, чи вже ні.

Я вмикаю турборежим, і спробую завезти до 1 грудня стільки, скільки взагалі можливо, по всім можливим запитам. Бо далі - темрява і нерозуміння.
В принципі, я читала вчора міжнародні новини і зрозуміла, навіщо вбивають волонтерство. Думаю ті, в кого є інтелект теж зрозуміли.

Я просто хочу помолитись щоб це божевілля вбило якомога менше наших захисників, зоб було менше зруйнованих життів і родин.

Кто-то может мне объяснить доя чего это вме делается?
Опубліковано:
Кто-то может мне объяснить доя чего это вме делается?

А в чем там дело? Сам пост это простыня эмоций без минимальных подробностей, что вообще произошло и в чем суть проблемы.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...