Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Ти просто клеточка в штаткі.

По-ху-ю всі твої заслуги, регалії, статуси, ордіна, мідалі, курси, досвід...

Яка пришла в стройову і шось їм доказуєш на звичайній мові, а вони тобі шось розказують на своїй паперово-рапортовій...

Ти просто клеточка в штаткі і якщо що, і ти переїдеш в папку 200, 300, 500 твоя клеточка буде пустою, але не довго, боооо ТЦК пришле нову фамілію на твою клеточку...

Ти просто кількісний показник, яким якись малолітній амбітний хуй, котрий поки ти в далекому 2014 дамбіл бамбас,він купляв мівіну в 7му класі за гроші які мати давала на булочку. Цією кількістю закриють чісь тактичний пройоб. Бо треба.

Ти просто, ей ти іди сюда, я тут на афіцера вчився. І мне сверху сказалі.

Ти їбуча кількісна клеточка, яку запомнять знов другою фамілією.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Ти їбуча кількісна клеточка, яку запомнять знов другою фамілією.

Зараз вже мобілізують обмежено придатних та 50+, а якщо і вони закінчаться що далі? Бажання воювати вже немає ні в тих що воюють ні тих хто поки ще не в пікселі.

Опубліковано:
Не увидел внутренней кухни
Перестань. Шпионский роман:

ЦРУ дуже цікавив вплив Вадима Слюсарева на місцевих керівників всіх рівнів та на народних депутатів Украіни з Харківського регіону

Колеги з ЦРУ назвали ситуацію «fucking bullshit»

всі надані ЦРУ дані

відео та аудіо підтвердження, яке також є і в ЦРУ

За каждой фразой здесь кроется глубокое знание того, что и как происходит и происходило внутри ЦРУ. Что их интересует, детали их операций, зачем они что-то делают и тд и тп. Это писал если не Ян Флеминг, то Ле Карре точно.
Опубліковано:
Вже другий день проходжу ВЛК як потенційний копач, це який то квест, хаос і бардак, стало тільки гірше є з чим порівняти бо проходив рік тому

Я цю хуйню з квітня місяця прохожу.

Поперше за цей час одну голову ВЛК зняли, другу зловили на хабарі і відправили в сізо.

Перше що кидаєтся в очі лікарі сцуть написати хоч щось. Якщо в тебе є бумажка стара або попередня з діагнозом ок, нема то пиздець. І саме дуже круто для них що наша амбулаторія з медичими картками згоріла.

Психіатр правда одразу написала розлад адаптації і обмежену придатність, причому це лікар з війскового шпиталю, але правда всі документи попередні були оформлені психіатром на закарпатті.

Стоматолог пише просто "Санірован". Я кажу я проходив ВЛК в Ужгороді і знаю що втрата більше 12 зубів в деяких випадках - обмежена придатність, а в мене після того як до росіян попав їх 17 не вистачає. Бурчить що ті чо шибко розумний... Кудись звонила питала, але так нічого не написала, сказала про відсутність зубів скажете голові ВЛК.

Кардіолог, теж на кардіограмі бачить але написать хоч щось сцить. Відправляє на дослідження. УЗІ серця нагадувало гру в сапера на комп'ютері. Треба зробити узі, але так щоб в поле зору прибора не потрапив слід від інфаркту в задній стінці і ущильнена дуга аорти. Ну або я унікум і воно розмокталось.

Саме складне з ногою у невролога.

Там задача з зірочкою, навіть з двома.

Тому що є попередній висновок про сенсорну форму невропатії, міографія показала моторну нейропатію а дистрофія м'язу, випадіння шерсті, дуже погану регенерацію , набряки стопи свідчать про вегетативну невропатію. Але сука написати все одним словом поліневропатія не наважуєтся.

Ну і звісно піхуй на купу аналізів на цукор, відправляють на обстеження в ендокренологію щоб в мене знайшли хоч якійсь діабет. Бо одночасно в невролога стоїть друга задача зробити так щоб скалок що витягли в мене з ноги немає ніякого відношення до її хвороби.

А може і справді в нас якийсь клімат чудовий що хвороби навіть ті що лишаются з тобою пожиттєво одужують.

Є знайомий не має стопи з 14 року (міна лепесток) щорічно ходить на МСЕК - бо ж може бути що нова за рік відросте як щупальце у медузи :good3:

Опубліковано:
Зараз вже мобілізують обмежено придатних та 50+, а якщо і вони закінчаться що далі? Бажання воювати вже немає ні в тих що воюють ні тих хто поки ще не в пікселі.

Перестань. Шпионский роман:

За каждой фразой здесь кроется глубокое знание того, что и как происходит и происходило внутри ЦРУ. Что их интересует, детали их операций, зачем они что-то делают и тд и тп. Это писал если не Ян Флеминг, то Ле Карре точно.

Ну пусть будет так))

Опубліковано:
дальше зоны в ход пойдут. Хотя я уже знаю до хрена пацанов,которые сошли с этого движения и их посадили. Они так и сказали - мы лучше отсидим и выйдем ,чем будем мясом.

Шо дальше, я хз. Наверное смарт мобилизация. И вера в то,что от названия что-то изменится.

Опубліковано:
дальше зоны в ход пойдут.

Студенты, те кто без опыта и младше 27 лет...

Приравнять верхний возраст призивной пенсионному.

Еще могут вспомнить израильский опыт, и какая-то феминистка от МО выступит с лозунгом Женщина тоже человек воин!

Опубліковано:
Вилдерс также является бескомпромиссным евроскептиком, который призвал к проведению так называемого референдума о выходе из ЕС. Премьер-министр Венгрии Виктор Орбан поспешил поздравить Вилдерса, написав на X: «Ветер перемен уже здесь!»

Хуйловские агенты растут как грибы после дождя. Реванш у неосовка не слабый получается. Европа и нато в очень слабом состоянии.

Опубліковано:
Хуйловские агенты растут как грибы

читаю нашу Службу внешней разведки , складывается впечатление, что у хуйла после "3-дневного Киева" задействовали план Б - "развал ЕС за 3 года",

что включает затяжную войну в Украине

отошли за Днепр, сократили северный фронт, вгрызлись в землю

тем временем санкции ослабили экономику ЕС, беженские кризисы, включая Бл Восток - идеальное время для правых,

которых ежегодно собирал хуйло у себя на саммиты

плюс купленные политики

и вот уже за 1,5 года 10% стран ЕС против ЕС

дальнейшие планы - https://interfax.com.ua/news/blog/949321.html

Опубліковано:
Студенты, те кто без опыта и младше 27 лет...

Приравнять верхний возраст призивной пенсионному.

Еще могут вспомнить израильский опыт, и какая-то феминистка от МО выступит с лозунгом Женщина тоже человек воин!

студентов дёрнут точно. Думаю,что в ближайшее время.

Чем это закончится, я не знаю. Но пиздить тцк начнут очень скоро.

читаю нашу Службу внешней разведки , складывается впечатление, что у хуйла после "3-дневного Киева" задействовали план Б - "развал ЕС за 3 года",

что включает затяжную войну в Украине

отошли за Днепр, сократили северный фронт, вгрызлись в землю

тем временем санкции ослабили экономику ЕС, беженские кризисы, включая Бл Восток - идеальное время для правых,

которых ежегодно собирал хуйло у себя на саммиты

плюс купленные политики

и вот уже за 1,5 года 10% стран ЕС против ЕС

дальнейшие планы - https://interfax.com.ua/news/blog/949321.html

хорошо играют,респект кацапам.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...