Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Успіхів тобі і щоб кулі минали!

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
а ничо что мне назвали цену проекта в 20-30 т грн? ))))
Ork Yason,

жестяк

мне тут наверно повезло, тут чисто официально платил что то в районе 2 тысяч. Но гемороя с газконторой это капец, котел бери только у них (+10 штук от рыночной цены), жди пока придет, куча разрешений, в общем месяца 4 мудохался. Знал бы прикуп... Пацаны которые мне отопление разводили, по совместительсту в соседнем городке в газ конторе работают+в фирме которая имеет лицензию на установку газового оборудования, где то подмазывают и если бы изначально вышел на них то и на котле бы секономил и через 2 недели все отопление было бы сделано с проектами итп. Не уточнял сколько бы это встало, но говорили, что дешевле чем за котел переплатил

Опубліковано:
Знал бы прикуп..
VUBlack,

ссорри за оффтоп
и не говори... сам как-то лохонулся, взял участок под киевом по норм цене, думаю, а дайка я электричество проведу и начну стройку. но не тут-то было, оказывается там какой-то монополист (про которого я не знал и при продаже естественно умолчали) продает 1 квт за 10 тыс грн/подключение. многие, как и я готовы брать хоть 10 квт, но лимит только 5)
Опубліковано:
в СБУ написать
Там оценили бы чувство юмора. Еще в пол-лимона ))

Опубліковано:

Киевстар русские знатно вьеб...ли

Прогнозы печальные

Опубліковано:
Известный блок в Харькове (((
Мусара проти волонтерства

❌ Прошу максимального поширення ❌

Я не можу передати словами, які ж довйбойоби працівники патрульної поліції на блокпості біля Пісочина на окружній дорозі Харкова.

Ми вертались від 67 бригади, яким передали новий пікап і забрали старий для ремонту.

На блокпості нас зупинили працівники поліції до огляду. Це нормальна процедура, адже машина повертається зі сходу і у ній може бути нелегальна зброя. Тому ми абсолютно і з розумінням ставимось до таких процедур.

Собачка понюхала машину, кінолог сказав, що нічого немає і поліція почала далі переривати машину. Ну шукайте, все рівно нічого не знайдете, бо ми нічого забороненого не веземо.

АЛЕ О НІ! Поліція знайшла ІГРАШКОВИЙ СУВЕНІРНИЙ МЕЧ.

Не раз на блокпостах поліція знаходила наш меч, сміялась, деколи фотографувалась з нами і відпускала бажаючи щасливої дороги.

Чого ми беремо з собою меч на схід? Ну окрім того, що нашим військовим потрібна волонтерська допомога, ми також памʼятаємо, що вони люди і теж люблять посміятись. Тому ми беремо зі собою якісь веселі речі для фоток на памʼять по-типу сувенірного меча.

Але цього разу працівники поліції Харкова вирішили спробувати пришити нам 263 статтю ККУ за незаконне володіння холодною зброєю. ІГРАШКОВИЙ СУВЕНІРНИЙ МЕЧ для цих чортів схожий на холодну зброю. «Меч» буквально можна погнути в руках не прикладаючи зусиль, він не загострений, а такий ж тупий як інтелектуальні можливості цих мусарів. Лише справжній розумово відсталий може назвати цю іграшку «холодною зброєю». Ба більше, наш друг громадянин Британії Фінн Ватт показав мусарам чек, де він придбав цей сувенірний меч. Цей документ зазначив, що це СУВЕНІРНИЙ вибір, він не може вважатись холодною зброєю за рядом ознак і згідно сертифікації яку отримав виробник.

Цього було недостатньо, тому мусара викликали слідчу-оперативну групу. На жаль, слідчих на холоді нам довелось чекати більше 2 годин. Приїхавши вони сказали, що поліція на цьому блокпості вже не вперше викликають слідчих через якусь дурню типу швейцарського ножа чи того ж сувенірного меча. Вони вибачались, за що їм окрема повага, але вони мусіли відреагувати на цей виклик, бо ж така система.

Я написав пояснення, показав документи на меч, вони впевнились, що меч — іграшка і відпустили нас.

Але пройшло 10 хв і з невідомого номеру мені набрала жінка і сказала, що ми маємо повернутись, бо ж хтось вирішив таки вилучити меч як холодну зброю. Я сказав, що я вже написав пояснення, і я не розумію чому ми повинні витрачати свій час на цю маячню. Пані поліцейська агресивно скинула трубку і десь за 7 хв нас наздогнала поліцейська машина. ВОНИ ПОСЛАЛИ ПАТРУЛЬ З ХАРКОВА, ЩОБ ВИЛУЧИТИ СРАНИЙ СУВЕНІРНИЙ МЕЧ.

Звісно ж ми не віддали їм нашу реліквію, адже жодних законних підстав на це не було. Ну і ми разом поїхали у відділення.

В поліції ми провели ще 2 години, заповнюючи купа непотрібних бумажок. Правду кажучи працівники відділення абсолютно були з нами згідні, що ситуація абсурдна і поліцейські, які назвали цю іграшку холодною зброєю — ДОВБОЙОБИ.

Меч ми відстояли. Але це було пряме перешкоджання допомозі нашому війську з боку харківської поліції у лиці довбойобів з блокпоста.

Мета цього блокпосту — перешкоджати збуту нелегальної зброї з війни. Аж ніяк не заважати волонтерам допомагати війську захищати нашу землю.

В нашій поліції служать дуже багато гідних людей, які виконують свої обовʼязки. Але через довбойобів, які хочуть набити собі статистику — складається загальне враження про всю поліцію.

Мета цього посту — звернути увагу на пряме перешкоджання волонтерській діяльності з боку конкретних поліцейських на блокпості в Харкові. І я ультимативно прошу в керівництва поліції міста Харкова наказати своїм підлеглим не страждати хуйньою. Особливо в такі складні часи. Особливо, коли в годині їзди від Харкова точаться бої. На мою думку в часи війни останнє що потрібно робити — це дойобуватись до волонтерів за сувенірну іграшку. Натомість пропоную поліцейським у звільнений від страждання хуйньою час спробувати виконувати свої обовʼязки. Ви ж ніби навіть присягу давали?
Опубліковано:

25 февраля 2022 в Харькове не было ни одного целого табачного киоска. магазины оставались целыми только те, где круглые сутки сидел владелец с травматом. по городу бродили банды мародеров, которые выбивали двери и выносили из квартир все.

сбушники в полном составе сьебались первые, патрульные с зарплатой 50к+ в брониках и с автоматами ховались хз где. на 102 можно было не звонить.

теперь система расправила крылья и да же не ссыт кошмарить волонтеров и военных

ебаные в душу пидарасы

Опубліковано:
25 февраля 2022 в Харькове не было ни одного целого табачного киоска. магазины оставались целыми только те, где круглые сутки сидел владелец с травматом. по городу бродили банды мародеров, которые выбивали двери и выносили из квартир все.

сбушники в полном составе сьебались первые, патрульные с зарплатой 50к+ в брониках и с автоматами ховались хз где. на 102 можно было не звонить.

теперь система расправила крылья и да же не ссыт кошмарить волонтеров и военных

ебаные в душу пидарасы

Давид,они все сидели на паркинге в Никольском. Абсолютно все экипажи.

Спортики, боксёры итд и нации ездили и пиздили мародеров. Но пацанов мало было слишком(((

Половина нациков из 3005 сидела в части в укрытии и на этом все(((

Опубліковано:

для не харьковчан поясню, что Никольский ,это единственный тц в городе, где достаточно глубокая подземная парковка и из нее выход прямо в метро. мусора там чувствовали себя достаточно безопасно, пока военные наверху гоняли дрг .

Опубліковано:

А много ДРГ было в Харькове?

И сидят ли они еще в городе?

А то по Киеву неясно.

Одни говорят что было оч много, другие говорят что почти никого не было, третие говорят что до вторжения и в первые дни, наши спецы всех ликвидировали.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...