Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
ЗІ: в мене склалось враження, що погляди на ситуацію якось прямо корелюють з IQ в середньостатистичному діапазоні.

радикальні відхилення від норми які прямують до 0 бачать все тільки в синьому кольорі

радикальні відхилення від норми які прямують до 200 бачать загальну картину

радикальні відхилення від норми які прямують до 300-500 бачать загальний сенс буття і Божий замисел

Юр, нескромный вопрос: ты видишь общую картину или божий замысел? )

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
а где война?

дык, вот-вот, Леха

все готовы или ещё кто на курсе?

1900131_548656651908203_1991090528_n.jpg

Змінено користувачем OlegRO
Опубліковано:

Тупик Евромайдана! Евромайданцы не знают против чего протестуют! И чего добились не понимают!

Опубліковано:
Украина вступить в Европу, а там разганяяют митингы очень быстро!

"Вступить" когда? Через лет 10, 20, 30?

После вступления ты пойдёшь на "митингы" в Сша или Великобританию? :connie_xmas-moose:

Опубліковано:
Тупик Евромайдана! Евромайданцы не знают против чего протестуют! И чего добились не понимают!

Протиа "Димов"). Потом разберемся)

Опубліковано:
Долги СССР забрала Россия, а имущество в Крыму оказалось Украинским. Непереживай старые носки и трусы вернут, воинские части (кто пожелает) отпустят в их сапогах и шинелках. Хулиганства и беспредела в Крыму такого нет, как в Украине.

Россия забрала не только долги СССР, но и весь золотой запас и все депозиты Сбербанка. А морские платформы Черноморнефтегаза, купленные пару лет назад, тоже неукраинские? А шельф Чёрного моря, который разрабатывался и осваивался за украинские деньги, тоже? Даже рекетом назвать происходящее в Крыму будет мало.

Долги СССР забрала Россия,

ржака. долги забрала и... всем простила...

если не так, то буду благодарен за подсказку, куда становится в очередь за долгами сбербанка ссср.

Змінено користувачем Голодный котег
Опубліковано:
Юр, зачем так категорично, мне очень понравилось, может автор хотел сакзать: "Что занадто, то нездраво ", тоесть нельзя перегибать палку в любую сторону, а то из патриотизм перерастет в шовинизм и фашизм и из этого ничего хорошего не получится. Не воспринимай все буквально.

як на мене художня цінність цього твору невнлика, хоча написано дійсно гарно

аналогічно можна коротко написати про росію через 30 років в стилі дизельпанка:

виробництва ноль, все від продажу корисних копалин, хто контролює нафтові вишки той на коні, країна поділена на маленькі міста-держави, москва спалена в 2014 році після хвилі національно-визвольних повстань по всьому снг, проституки на сході євразії беруть лише дизпаливом, що за останні роки перетворилось в основну валюту, набирає обертів чорна транспантологія і нелегальний кіберлюдинізм - люди вживлююсть собі в тіло механізми працюючі на дизелі або природньому газі для кращого виживання і оборони від китайців, які маленькими десантними групами по 100-200 тис. чоловік висаджуюються на берег. в глибокому підпіллі люди читають спогади сотника небесної сотні, нечисті на руку бандити влаштовують нелегальні перевезення людей, які шукають кращої долі, в Україну. нещасні росіяни понинні віддати все що мають, багато з них загине ще в дорозі, але ті що виживуть будуть жити на заході України неподалік від Берлініуму, який шляхом референдуму ввійшов в україну, після того, як ЄС захлиснула хвиля гомосяцький страйків і набіги каралбних загонів.

десь за під розваленою естакадою 3-го кільця знайшли свій притулок 2 старих друга, які доживають своїх днів і згадують як колись було добре, і дуже шкодують що не можуть повернутись в минуле, бо в них немає палива, а для відправки в минуле треба мінімум вісім тон соляри, а поряд лежить тіло худощавого стариганя, який до самих останніх хвилин свого життя їм повторював, немовби параноїдальний шизофреник: вова, діма, та що я, що я, я ж легітимний

1394703650-2623-banki.jpg

После реализации пункта 3 хозяева банков поидее должны очень обидется на Аксенова, может плохо для его здоровья закончится.

Змінено користувачем AlexanderKh
Опубліковано:

не менше нескромна відповідь: в мене низький айкю, я застряг на нижньому щаблі піраміди потреб маслоу - мені поїсти да потрахатись )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...