Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Израиль классный дрон разработал. FireFly ,задумка конечно топчик.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Звісно пробував, ну упирається в небажання заморожувати все на час доставки морем + об'єктивна нестача часу на організацію цих процесів. Звідси і прийшла ідея додати посередника, котрий вирішить цей біль і отримає за свою працю/замороження на час доставки капіталу справедливу винагороду у вигляді комісії від об'ємів.
Да, инвестиции времени - самое сложное )

Видел твой запрос по 4.15 бакса от 1000 штук. В штатах. Доставляют только в Канаду. Надо искать доставку. Есть конторы, которые доставляют коммерческие грузы. Например https://clg-logistic.com.ua/ . Цену посчитать сложно, но я думаю ты вписался бы. Надо всех обзванивать, всем писать и пытаться договориться. Вот на это ресурса нет )

Опубліковано:
В штатах. Доставляют только в Канаду.

Там же еще 30% налога будет? Или отменили уже?

Опубліковано:
Видел твой запрос по 4.15 бакса от 1000 штук. В штатах. Доставляют только в Канаду. Надо искать доставку
0utlaw,

я нашел два варианта по приемлемой цене, 4.5 за 1000 штук, включая доставку в Украину. Или большие объемы, по 4 бакса. Один из вариантов от проверенного форумчанина. Так что дело за паном Джазом

Опубліковано:

Кто хочет собирать дронов у себя на кухне:

Показать
Опубліковано:
Продолжение темы
Мільон дронів.

Бачу багато критики від людей за цю фразу, але здебільшого в цих цифрах немає нічого космічного.
Мільон дронів (якщо брати фпв з середньою вартістю 500 баксів за штуку)- це 500 мільонів долларів за 12 місяців, або 41,6 мільона доларів на місяць.
Це біля 83 тис фпв в місяць.
Нагадую, один снаряд 155-мм калібра коштує біля 3.5 тисячи баксів. І нам їх потрібні сотні тисяч, навіть мільйони.
Одна бригада в активній фазі бойових дій використовує 500-600 фпв в місяць. Це мінімум. Де хто тисячу в місяць, коли повна срака, ти можеш під сотню фпв декількома екіпажами увалити за день, були б в нас ще тепловізійні фпв, ця цифра могла би бути ще більшою.
Якщо брати той факт, що цей напрямок буде тільки розвиватись і еволюціонувати- то ці цифри вже не вважаються чимось неймовірним. Не враховуючи тисячі інших дронів, від мавіков та аутелів, до крил і коптерів-бомберів, яких в загальної кількості меньше треба, ніж фпв, але цифри там теж немаленькі.
Тобто мільйон дронів для людини яка бачить весь оборот дронів на фронті- не є фантастичною кількістю. Чи непідйомною. Особливо якщо частину цих дронів тобі треба тримати в резерві.

Але.

Диявол завжди в нюансах.
Зараз питання стоїть не стільки в кількості, скільки в стандартизації та боєприпасах.
Плати ініціації боєприпасів досі роблять по гаражам. І так як "яка плата надійна, а яка ніт" вираховується методом проб та помилок, то при цьому іноді гинуть інженери.
Стандартизованих боєприпасів на 7 та 10 раму досі немає. Зі скидами така ж проблема, на все один ПТАБ.
Знову гаражне виробництво і там де воно неякісне- гинуть люди.
Досі немає єдиного узгодженого комплекта з наземною станцією та додатковим обладнанням для пілотів. Пілоти як правило самі докуплять обладнання, підсилювачи, екран штурмана та інше.
Незрозуміло, яку кількість фпв з денною камерою, та з тепловізійною камерою треба закупляти, щоб мати достатньо інструментів на обидві пори доби.
Замовлення на фпв на цифровому зв'язку (а це наше майбутнє) та з системою захоплення цілі досі не розміщено. Що натякає на те, що цифрові фпв та фпв з захопленням цілі у росіян появляться раніше ніж у нас, вже є приклад с тепловізорами на фпв.
Про дрони ретранслятори для фпв я взагалі мовчу.
Як і про те, як контролюючі органи взяли за практику кошмарити такі виробництва, і на них досі немає ніякої управи. Треба мабуть петицію написати, щоб цих всіх сискарей/слєдаков які живуть і зараз по принципу "треба під Новий рік трясти бізнес, я ж не буду в новому році на старій моделі БМВ як лох їздити?" почати теж вручати повістки.

І це тільки фпв. В яких я не дуже прям спец, якщо чесно. Але по крилам я можу розписати ще більше простирадло...

Ми ніколи не передавимо РФ ресурсною базою та кількістю. Ми в цій війні мали успіхи за допомогою більш ефективного використання засобів.
Нарощування кількості дронів без правильної стратегії використання- це не шлях перемоги.
Тому критики по "мільону дронів" від мене не буде, зараз всі виробники дронів дуже масштабуються, може це і реальна цифра.
Але ось по іншим питанням хотілось би еволюції.
Опубліковано:
Зеленский долго не хотел подписывать карательный закон Залужного. Тут в принципе тоже самое
Ще раз і ще раз, для "особливо обдарованих": Генштаб НА Ставці запропонував мобілізувати...
Генштаб. Запропонував. Ставці. Генштаб ----> Ставці.
Не Ставка Генштабу, а Генштаб Ставці. Згідно свого Плану, якій він не захотів показувати
Заст.голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Не захотів.
Генштаб. Тобто Залужний, Сирський...і т. д., як і написано в законі про мобілізацію, запропонували Зеленському, добрати 500 тисяч. НЕ Зеленський Залужному. А Залужний Зеленському. Погодитись і добрати. Догребти.
Ясно вам? Чи ще треба повторити?
Напередодні Залужний (не Зеленський!) сказав що треба повернути все як було (методи мобілізації), з рекрутингом розберемось потім. А старі воєнкоми - "професіонали своєї справи"(с), і їх треба повернути. Це Залужний сказав. Це його слова.
А ще раніше Залужий дав інтерв'ю іноземній пресі. Ну те, де мінні поля "виявились". І всюди слід посилатися на його власні слова. Тобто на факти, а не домисли.
Тому якщо комусь не подобаються методи мобілізації, всі питання ---> до Залужного, Сирського і т. д. Ніяких відмазок. Якщо вам подобаються всі ці Генерали, ви вважаєте їх героями, Богами, недоторканими , х. з. ким і чим ви там їх вважаєте, але при тому не подобаються методи їхньої мобілізації, то вам треба шото зробить з своєю головою. Шокова терапія, перевірити тумблер "голова-задниця", короче, з тим до спеціалістів, а не коменти писати )
Опубліковано:
Тому якщо комусь не подобаються методи мобілізації, всі питання ---> до Залужного, Сирського і т. д. Ніяких відмазок. Якщо вам подобаються всі ці Генерали, ви вважаєте їх героями, Богами, недоторканими , х. з. ким і чим ви там їх вважаєте, але при тому не подобаються методи їхньої мобілізації, то вам треба шото зробить з своєю головою.

генералов, особенно залужного, очень активно боготоврят разные блогеры, как к примеру тот же швец, которого я когда-то слушал. Потому удивлятся тут нечему.

Опубліковано:
генералов, особенно залужного, очень активно боготоврят разные блогеры, как к примеру тот же швец, которого я когда-то слушал. Потому удивлятся тут нечему.
начинаю понимать,что до хуя в чем зря гнал на Зелю. Особенно ,что касается войны.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...