Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Израиль классный дрон разработал. FireFly ,задумка конечно топчик.

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано
Звісно пробував, ну упирається в небажання заморожувати все на час доставки морем + об'єктивна нестача часу на організацію цих процесів. Звідси і прийшла ідея додати посередника, котрий вирішить цей біль і отримає за свою працю/замороження на час доставки капіталу справедливу винагороду у вигляді комісії від об'ємів.
Да, инвестиции времени - самое сложное )

Видел твой запрос по 4.15 бакса от 1000 штук. В штатах. Доставляют только в Канаду. Надо искать доставку. Есть конторы, которые доставляют коммерческие грузы. Например https://clg-logistic.com.ua/ . Цену посчитать сложно, но я думаю ты вписался бы. Надо всех обзванивать, всем писать и пытаться договориться. Вот на это ресурса нет )

Опубликовано
В штатах. Доставляют только в Канаду.

Там же еще 30% налога будет? Или отменили уже?

Опубликовано
Видел твой запрос по 4.15 бакса от 1000 штук. В штатах. Доставляют только в Канаду. Надо искать доставку
0utlaw,

я нашел два варианта по приемлемой цене, 4.5 за 1000 штук, включая доставку в Украину. Или большие объемы, по 4 бакса. Один из вариантов от проверенного форумчанина. Так что дело за паном Джазом

Опубликовано

Кто хочет собирать дронов у себя на кухне:

Показать
Опубликовано
Продолжение темы
Мільон дронів.

Бачу багато критики від людей за цю фразу, але здебільшого в цих цифрах немає нічого космічного.
Мільон дронів (якщо брати фпв з середньою вартістю 500 баксів за штуку)- це 500 мільонів долларів за 12 місяців, або 41,6 мільона доларів на місяць.
Це біля 83 тис фпв в місяць.
Нагадую, один снаряд 155-мм калібра коштує біля 3.5 тисячи баксів. І нам їх потрібні сотні тисяч, навіть мільйони.
Одна бригада в активній фазі бойових дій використовує 500-600 фпв в місяць. Це мінімум. Де хто тисячу в місяць, коли повна срака, ти можеш під сотню фпв декількома екіпажами увалити за день, були б в нас ще тепловізійні фпв, ця цифра могла би бути ще більшою.
Якщо брати той факт, що цей напрямок буде тільки розвиватись і еволюціонувати- то ці цифри вже не вважаються чимось неймовірним. Не враховуючи тисячі інших дронів, від мавіков та аутелів, до крил і коптерів-бомберів, яких в загальної кількості меньше треба, ніж фпв, але цифри там теж немаленькі.
Тобто мільйон дронів для людини яка бачить весь оборот дронів на фронті- не є фантастичною кількістю. Чи непідйомною. Особливо якщо частину цих дронів тобі треба тримати в резерві.

Але.

Диявол завжди в нюансах.
Зараз питання стоїть не стільки в кількості, скільки в стандартизації та боєприпасах.
Плати ініціації боєприпасів досі роблять по гаражам. І так як "яка плата надійна, а яка ніт" вираховується методом проб та помилок, то при цьому іноді гинуть інженери.
Стандартизованих боєприпасів на 7 та 10 раму досі немає. Зі скидами така ж проблема, на все один ПТАБ.
Знову гаражне виробництво і там де воно неякісне- гинуть люди.
Досі немає єдиного узгодженого комплекта з наземною станцією та додатковим обладнанням для пілотів. Пілоти як правило самі докуплять обладнання, підсилювачи, екран штурмана та інше.
Незрозуміло, яку кількість фпв з денною камерою, та з тепловізійною камерою треба закупляти, щоб мати достатньо інструментів на обидві пори доби.
Замовлення на фпв на цифровому зв'язку (а це наше майбутнє) та з системою захоплення цілі досі не розміщено. Що натякає на те, що цифрові фпв та фпв з захопленням цілі у росіян появляться раніше ніж у нас, вже є приклад с тепловізорами на фпв.
Про дрони ретранслятори для фпв я взагалі мовчу.
Як і про те, як контролюючі органи взяли за практику кошмарити такі виробництва, і на них досі немає ніякої управи. Треба мабуть петицію написати, щоб цих всіх сискарей/слєдаков які живуть і зараз по принципу "треба під Новий рік трясти бізнес, я ж не буду в новому році на старій моделі БМВ як лох їздити?" почати теж вручати повістки.

І це тільки фпв. В яких я не дуже прям спец, якщо чесно. Але по крилам я можу розписати ще більше простирадло...

Ми ніколи не передавимо РФ ресурсною базою та кількістю. Ми в цій війні мали успіхи за допомогою більш ефективного використання засобів.
Нарощування кількості дронів без правильної стратегії використання- це не шлях перемоги.
Тому критики по "мільону дронів" від мене не буде, зараз всі виробники дронів дуже масштабуються, може це і реальна цифра.
Але ось по іншим питанням хотілось би еволюції.
Опубликовано
Зеленский долго не хотел подписывать карательный закон Залужного. Тут в принципе тоже самое
Ще раз і ще раз, для "особливо обдарованих": Генштаб НА Ставці запропонував мобілізувати...
Генштаб. Запропонував. Ставці. Генштаб ----> Ставці.
Не Ставка Генштабу, а Генштаб Ставці. Згідно свого Плану, якій він не захотів показувати
Заст.голови Комітету ВРУ з питань нацбезпеки, оборони та розвідки. Не захотів.
Генштаб. Тобто Залужний, Сирський...і т. д., як і написано в законі про мобілізацію, запропонували Зеленському, добрати 500 тисяч. НЕ Зеленський Залужному. А Залужний Зеленському. Погодитись і добрати. Догребти.
Ясно вам? Чи ще треба повторити?
Напередодні Залужний (не Зеленський!) сказав що треба повернути все як було (методи мобілізації), з рекрутингом розберемось потім. А старі воєнкоми - "професіонали своєї справи"(с), і їх треба повернути. Це Залужний сказав. Це його слова.
А ще раніше Залужий дав інтерв'ю іноземній пресі. Ну те, де мінні поля "виявились". І всюди слід посилатися на його власні слова. Тобто на факти, а не домисли.
Тому якщо комусь не подобаються методи мобілізації, всі питання ---> до Залужного, Сирського і т. д. Ніяких відмазок. Якщо вам подобаються всі ці Генерали, ви вважаєте їх героями, Богами, недоторканими , х. з. ким і чим ви там їх вважаєте, але при тому не подобаються методи їхньої мобілізації, то вам треба шото зробить з своєю головою. Шокова терапія, перевірити тумблер "голова-задниця", короче, з тим до спеціалістів, а не коменти писати )
Опубликовано
Тому якщо комусь не подобаються методи мобілізації, всі питання ---> до Залужного, Сирського і т. д. Ніяких відмазок. Якщо вам подобаються всі ці Генерали, ви вважаєте їх героями, Богами, недоторканими , х. з. ким і чим ви там їх вважаєте, але при тому не подобаються методи їхньої мобілізації, то вам треба шото зробить з своєю головою.

генералов, особенно залужного, очень активно боготоврят разные блогеры, как к примеру тот же швец, которого я когда-то слушал. Потому удивлятся тут нечему.

Опубликовано
генералов, особенно залужного, очень активно боготоврят разные блогеры, как к примеру тот же швец, которого я когда-то слушал. Потому удивлятся тут нечему.
начинаю понимать,что до хуя в чем зря гнал на Зелю. Особенно ,что касается войны.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...