Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Харькова как всегда в списке нет((
Інформую щодо реакцііі усіх державних діячів на критичну ситуацію у наших військах в Авдіівці через відсутність системних постачань дронів.

Дуже приємно відзначити, що мери трьох украінських міст, проявили державне мислення та відреагували миттєво, хоча міста у жовтні були позбавлені доходів від військових податків:

1. Мер Дніпра Борис Філатов передав 110-й механізованій бригаді 40 квадрокоптерів Аутел-4 та передає найближчим часом 200 fpv-дронів. (Раніше Філатов після початку російського наступу передав в Авдіівку 50 дронів з тепловізором).

2. Мер Львова Андрій Садовий передав 110 fpv-дронів 110-й механізованій бригаді.

3. Мер Київа Віталій Кличко передав в Авдіівку 100 fpv-дронів 47-й механізованій бригаді.
Друг мера Артур Палатний передав 100 fpv-дронів та станцію управління 110-й механізованій бригади. У коментарі Кличко додав, що місто Київ раніше перерахувало командуванню сил логістики ЗСУ 600 мільйонів гривень спеціально для закупівлі дронів, і не розуміє, чому дрони не постачають у війська.

(Усі мери дуже здивовані, що попри те, що центральна влада вилучила у міст 40 мільярдів гривень податку на доходи від військовослужбовців потреби в дронах все одне влада не закриває і все одне армія залежить від послаблених місцевих бюджетів).

4. Виробник fpv- дронів «Дикі шершні» передав 110-й бригаді 20 fpv-дронів.

5. Військове командування сьогодні направило у 110 та у 47 бригади 69 квадрокоптерів типу Аутел та Мавік-3т з тепловізором, а також 8 Мавік-3 з денною оптикою.

Це важливий крок уперед. Раніше ніяких поставок дронів основних типів від держави до Авдіївки не відбувалось протягом місяця. Добре, що це змінилось.

Очікуємо нових поставок до Авдіївки, у тому числі fpv-дронів від держави. Все це будемо висвітлювати.

Щиро дякую усім небайдужим людям за швидку реакцію та допомогу.

Дуже дякую усім людям у фейсбуці, хто лайкнув та розширив повідомлення про проблеми з дронами в Авдіівці. Українська спільнота та громадська думка допомагають вирішити дуже складні та дороговартісні питання.

Буду і далі це питання висвітлювати.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

меры-миллионеры городов миллионников передают по 100 фпв дронов, в то время когда Притула, Стерненко, ПЖ и тд передают тысячи и десятки тысяч. Впрочем это лучше чем ничего

Опубліковано:
меры-миллионеры городов миллионников передают по 100 фпв дронов, в то время когда Притула, Стерненко, ПЖ и тд передают тысячи и десятки тысяч. Впрочем это лучше чем ничего
собрали со всей Украины у людей бабло и передают. Они для этого собственно и создавались эти фонды.

И насколько знаю ваш мер много чего передал для армии.

Повторюсь,наша часть много заявок писала в эти фонды,думаю мы не в приоритете.

Опубліковано:
Они для этого собственно и создавались эти фонды.
Пропионатычь,

Леша, так и работают фонды. Собирают донаты. Централизовано закупают, снабжают. Гораздо эффективнее, чем отдельные сборы людей. Впрочем даже мы тут неоднократно собирали деньги, ты, Таня, Кардо и другие.

Опубліковано:

Алексей, с твоей зарплаты в бюджет Харьковской обл булькает подоходный налог. с этих денег ремонтируются стадионы, открываются фонтаны ну и т.д. поэтому военные очень сильно удивляются, когда в 5км от линии фронта сажают цветы . за счет налогов с военных , которые служат на линии фронта, местные бюджеты выросли в разы и освоить их надо полюбэ до конца бюджетного года. конечно на это бабло можно было бы купить дроны. ну, а смысл? все знают , что фпв дрон стоит 300-400 долл и если из закупить по 1500 бугусыхуигусы поднимут такую вонь, как я яйцами резникова. а схемы с ремонтом обкатаны за последние 100 лет, в них участвуют все, кто нужно и к ним, в принципе, вопросов нет

но, поясню, по последним тенденциям форума , бабло с мест в Киев не поднимается и я верю, что Яснесонечко ни чего не знает, ни чего не понимает, а если и понимает , то сделать ни чего не может

Опубліковано:
Пропионатычь,

Леша, так и работают фонды. Собирают донаты. Централизовано закупают, снабжают. Гораздо эффективнее, чем отдельные сборы людей. Впрочем даже мы тут неоднократно собирали деньги, ты, Таня, Кардо и другие.

эмм,так я об этом и сказал. Что они для этого и созданы,чтобы собирать деньги и покупать что-то.

Опубліковано:
Алексей, с твоей зарплаты в бюджет Харьковской обл булькает подоходный налог. с этих денег ремонтируются стадионы, открываются фонтаны ну и т.д. поэтому военные очень сильно удивляются, когда в 5км от линии фронта сажают цветы . за счет налогов с военных , которые служат на линии фронта, местные бюджеты выросли в разы и освоить их надо полюбэ до конца бюджетного года. конечно на это бабло можно было бы купить дроны. ну, а смысл? все знают , что фпв дрон стоит 300-400 долл и если из закупить по 1500 бугусыхуигусы поднимут такую вонь, как я яйцами резникова. а схемы с ремонтом обкатаны за последние 100 лет, в них участвуют все, кто нужно и к ним, в принципе, вопросов нет

но, поясню, по последним тенденциям форума , бабло с мест в Киев не поднимается и я верю, что Яснесонечко ни чего не знает, ни чего не понимает, а если и понимает , то сделать ни чего не может

про харьков, я и говорить ничего не хочу(( Печалька

Опубліковано:

Чудова новина.

Австралія повідомила, що передає на допомогу Україні літак дальньої радіолокаційної розвідки Boeing E-7A Wedgetail.

Літак має передову радіолокаційну станцію Multi-Role Electronically Scanned Array, яка покращить рівень управління бойовими діями в повітрі та дозволить здійснювати цільове наведення для ураження на великих дальностях!

До речі США в цьому році оголосили, що купують Boeing E-7A Wedgetail на заміну літаків дальнього радіолокаційного виявлення E-3 AWACS. Департамент військово-повітряних сил міноборони США уклав початковий контракт з компанією Boeing на початок роботи над E-7A. Вартість цього контракту не перевищує 1,2 мільярда доларів. Загальна кількість придбаних літаків E-7A становитиме 26.

Вот это новость. Эфки походу уже в Украине.

Опубліковано:
Чудова новина.

Австралія повідомила, що передає на допомогу Україні літак дальньої радіолокаційної розвідки Boeing E-7A Wedgetail.

Вот это новость. Эфки походу уже в Украине.

Классный борт и главное обслуживать кроме электроники могут обычные авиамеханики кто обучен обслуживать Boieng 737 - саммый массовій коммерческий самолет

И про эфки Не исключено. Тото конь из мид РФ петушился и опять грозил странам нато... мол эфки от тудова взлетают. И каждую ночь шахеды пытаются пробится в старкон

Опубліковано:
Классный борт и главное обслуживать кроме электроники могут обычные авиамеханики кто обучен обслуживать Boieng 737 - саммый массовій коммерческий самолет

И про эфки Не исключено. Тото конь из мид РФ петушился и опять грозил странам нато... мол эфки от тудова взлетают. И каждую ночь шахеды пытаются пробится в старкон

борт охуенный. Точнее его электроника. Он же может управлять и 777 ,эфками и ещё много чем.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...