Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
В киевской области, на счет гркбут не видел.

Но на блокпостах коих еще много осталось повестки раздают.

Некоторы блокпосты уже пустуют но туда приезжают ТЦК с полицией....

Система мобілізації совка не працює в сучасних реаліях. Всім до одного мають дати повістки для звірки даних, потім на ВЛК, потім змусити перепройти білобілетників і тільки тоді, можна зменшити в рази штат і взагалі прибрати з вулиць ТЦК.

Первый год войны все были убеждены что мы уже победили и что мы точно не проиграем.

Второй год войны уже люди сомневаются и боятся/обсуждают мобилизацию больше чем саму войну.

Что будет на третий год войны?

Казатимуть, що то все ЗСУ винні, і якби "їх" тут не було, то "нас " би не бомбили.

Нужно с Киева перегнать тачку в Лиман/Славянск.

Сейчас туда без проблем можно добраться, пропустят ли таких как я, гражданский который гонит авто военным?

Взагалі не проблема.

Cardopusher,

З Льохою поспілкуйся, пару тижнів тому як їздив в Курахово

Прикольно, часто там проїжджаю.

О, доречі, є від мене чергова зрадлива історія. Отже, як я вже писав, я обмежено придатний калеч та інвалід 2-ї групи - все після поранення. Ну і як там триндять наші високопосадовці - таким саме місце у військоматах. Зробили мені відношення - щоправда не у сам військомат а у роту охорони військомата, але яка різниця. Ну і сьогодні я узнав що у Києві вирішили що мій перевод з калечбата до військомату недоцільний. Ну і хто після цього підори - москалі чи наші головні *патріоти*?

Я б зрадів, бо одразу оточення б шарахатися почало, на форумі б ворогом народу обізвали та все таке.

Опубліковано:
Государство положила куй , а все остальное последствия.

Люди хотят просто выжить и не более . Это очевидно

Олимп,

собсно достаточно глянуть довоенные цифры по эмиграции из Украины чтобы с этим согласится. война это противоречие между гражданами и гос-вом просто вывела на новый уровень.

Опубліковано:
Скиф, а це шо таке?

Калечні\позорні бати - це такі бати (або роти) куди скидають калечей, алкашей, наркоманов, довбойобов, СЗЧшників, відказників - тобто тих хто не потрібен у бойових бригадах. Насправді називаються інженерні, резервні та таке інше.

Опубліковано:

бляха, шо за довбойобизм, ну не потрібні - спишіть блять...

Опубліковано:
бляха, шо за довбойобизм, ну не потрібні - спишіть блять...
VUBlack,

склады охранять, грузы таскать тоже ктото должен. здоровых и нормальных жалко на это использовать, они на передовой в самый раз.

у меня у товарища наряды бывают - отправляют командовать на охрану склада. в подчинении сплошные алкаши и нарки. такие истории рассказывает, что можно было бы книгу написать, но никто не поверит, что такое бывает. все уже забили на то что они бухают, тырят и самоволят. каждый командир, заступающий в наряд командовать этой публикой (а командиров они понятно ни в хер не ставят) только молится, чтобы никто никого не пристрилил, не подорвал. чесговоря удивляюсь как русне удается из такого сброда штурмовые группы создавать.

Опубліковано:

ага, так тоді відсоток косарів виросте ту зе мун. а що, вигідно - набухався - і додому. а так знаєш що з жопи в жопу попадеш - то і служиш в адекваті. були б штрафбати - ще б дисципліну покращило)

Опубліковано:
Прикольно, часто там проїжджаю.
Jazzman,

Так ти саме після того як його в інсті побачив мені написав)

Льоха це мій брат, вони з Кардо знайомі

Опубліковано:
Государство положила куй , а все остальное последствия
Дискуссионно, кто именно и когда первый положил, в какой пропорции и какой последовательности. Но на сейчас не суть важно уже, все равно назад не отмотать. На сейчас статус-кво достигнут: люди прячутся, тцк их ловит. Ни с одной из сторон (а сам факт "сторон" уже беда) ожидать каких-то перемен не приходится.
наші головні *патріоти*
Патриотизм - последнее прибежище негодяя. (с) Никто мне чет не верит )

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...