Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
бюрократія.
Главмех,

Знайомі не так давно гільзи збирали після навчань.... Треба було звітувати.

Я сподівався що такого долбо...а вже немає.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

все по разному. везде.

кто списал и забыли

кто любит посчитать

в который раз напоминаю - армия состоит из таких же людей, как и любая гражданская структура

и любая бумажная волокита, бюрократия, бухгалтерия, и любой учет чего бы то ни было - это все организуется так - как хочется руководству

то что на черный рынок, идет поток оружие и БК - явное подтверждение моих слов)

Опубліковано:
сподівався що такого долбо...а вже немає.
Cardopusher,

Мінометка, пацани їздять за 80 км в режимі 3 через 3 (інколи на позиціях по 4-5 днів). По приїзду на базу перший день сплять, чистять форму від багнюки і смогу свічок, наступні 2 на базі тренуються копати окопи - сокирами, кайлом. Щоб не втрачати навик.

Або іще, там же: місяць тому приїжджає на базу Коля Сєрьга, на концерт явка всім обов'язкова.

Ну і як показник - за пів року змінилось 5 комбатів.

Хто з хлопців не поліг, потроху висмикують у піхоту. Всі, з ким активно спілкуюсь з того підрозділу, а це 9 чоловік, кажуть, що коли настане їхня черга на піхоту - зразу в СЗЧ, бо з піхоти ніхто не повертається (у них, хто пішов - всі 200). І при цьому ні замполіт, ні комбат не проти СЗЧ, три дні на дорогу дають.

Не знаю, підпадає це під довбоїбізм чи ні.

Опубліковано:
Знайомі не так давно гільзи збирали після навчань.... Треба було звітувати.

Я сподівався що такого долбо...а вже немає.

Cardopusher,

долбоебы звитуют за отстрелянные бк. умные не звитуют, потому что тогда можно спздить. все как на гражданке.

Опубліковано:
Cardopusher,

долбоебы звитуют за отстрелянные бк. умные не звитуют, потому что тогда можно спздить. все как на гражданке.

Хороший приклад: збирають гільзи -все хуйово, не збирають гільзи -все хуйово. Всі щось роблять-неправильно, підараси. Сиджу на жопі рівно і всіх обсираю -Дартаньян.

Опубліковано:

Я знаю звідки хуйло взяв думку про гендерно нейтральні туалети

Для довідки дочка ходить у сьльску школу, хоча школа дасть фору багатьом столичним.

Там деректриса така що все що хоч вигризе. Там і інтерактивні дошки, і все таке

Одного чтого парти вартують якісь хоч і бу але іноземні, парта на одного, регулюєтся висота столешні нахил, висота стілчика висота і нахил спинки.

Цього літа знайшла спонсорів відновлюватимуть бассейн (швидше лягушатник виходячи з його розмірів)

Так я до чого коли ці евенки/буряти/ якути які в дома за юрту срати ходили коли лазили по школі мабуть були шоковані туалетом: кабінки з дверцятами (тут аж я позаздрив, в нас шо в звичайній що в спорт інтернаті дверцят не було).

Так от є дівчачий на 6 чоловіко місьць є хлопчачий на 3 сидячи і 3 стоячи місця. І старшокласникам назло встановлені дуже чутливі датчики диму.

А по середені між ними розташований шокуючий роїсян - він - гендерно нейтральний третій туалет.

Куди ходять особи і чоловічої і жіночої статі... правда виключно з викладацького складу

Але кого хвилюють ці дрібниці це ж гендерно нейтральний туалет і не єбе

Опубліковано:

интересное мнение от противника насчет рокировки в украинских верхах.

Показать
Накануне перехода их войны в спецоперацию Зеленский демонстративно награждает (https://president.gov.ua/news/rosiya-vidchuvaye-bil-vid-vashih-dij-prezident-vidznachiv-na-88729) ГУР за уничтоженный ракетный катер ЧМФ. Как я и писал, (https://t.me/intuition2036/12898) очевидно, что формат технологичных высокоточных ударов и диверсий по конкретным активам РФ в регионе и - всё больше - внутри «основной территории России» (не моя формулировка - кремлевских) куда больше нравится Западу и самому Киеву.

Отсюда - уход вечно жалующегося на «недостаток всего» Залужного, каждый свой новый публичный пиар пытающегося теперь доказать аудитории, что он-то понял, что война должна стать технологичной. Буданов же и британская компания поняли это куда быстрее и потому имеют конкретные успехи.

Следующим этапом мы увидим самое страшное для Кремля - реально успешную «спецоперацию», только вот с другой стороны фронта. Практически не сомневаюсь, что Запад и Киев вполне успешно для себя продемонстрируют, как должна вестись любая «СВО»:

- уничтожение инфраструктуры энергетической и торговой инфраструктуры

- высокоточные удары по наиболее важным и резонансным объектам противника для расшатывания морали

- уничтожение лидеров мнений и политиков.

Во всём этом, как показали последние 2 года, мастером был именно Буданов и ГУР, а не Залужный и ВСУ.

С нашей же стороны я вполне ожидаю нытья по поводу «нечестных и неуместных» способов ведения войны, призывов к переговорам и асимметричных ответов в виде мясных штурмов отдельно стоящих хуторов.

Поделом. https://t.me/intuition2036/12916

Опубліковано:

Блять це якийсь йобаний сюрреализм

Румунія відмовилась приймати участь у Євробачення за для економії грошей.

В нас грошей доста, ще й відправляємо Кабаньону-Кабаньону у якої через збори вісковим охвати падають.

Опубліковано:
Блять це якийсь йобаний сюрреализм

Румунія відмовилась приймати участь у Євробачення за для економії грошей.

В нас грошей доста, ще й відправляємо Кабаньону-Кабаньону у якої через збори вісковим охвати падають.

1. Мені теж не до ЄБ, але я думаю, що плюсів від позитивних згадувань України в світі більше ніж мінусів від витрат на організацію (ще й треба розібратися, скільки і за чиї гроші то робиться).

2. Я правильно зрозумів, що ти звинувачуєш її в тому, що у неї через збори військовим падають охвати?

3. Не гарно так називати людину.

Опубліковано:

👮‍♂️Дніпропетровщина. Високі стосунки начальства з підлеглими в поліції області… до хаосу рукою подати.👿 👮‍♂️👮‍♂️Працівники спецпідрозділів Нацполіції екс-«беркут» відмовляються переходити в штурмову бригаду «Лють».

https://t.me/mosiychuk72/31606

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...