Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

Ну в тому що *еліта* у вигляді поліції не бажає здихати як якесь сране ТРО не бачу нічого дивного) О, доречі, мені начебто вдалося звалити з калечнопозорного бату. Наказ з Генштабу вже є, залишилося щоб у самому баті зробили папірці.

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано
Звісно ж європейські платники податків дуже позитивно оцінять новину що в Україні який вони допомогають фінансово знайшлися кошти на відправку, блять в мене язик не повертається назвати оце співачкою. Причому оце людина творча воно вважає що війна це десь там і її то не обходить.

Думаю, ті, хто має критичне мислення оцінять позитивно, що в країні, на яку напали, яка вимушена воювати, окрім війни відбуваються різні процеси, в тому числі культурні. А вони і не можуть не відбуватися, так само як в травмованому організмі відбуваються процеси травлення, мислення і т.д. Наче всі дорікають ЄБ, що це заполітизоване шоу, то тим більше треба використовувати його в своїх інтересах в цьому плані. І це завжди так було і навіть під час повномасштабної війни це вже яке, третє ЄБ?

А щодо конкретно співачки – то мені взагалі не зрозумілі твої умовиводи. Вона наче долучається до зборів, але каже, що від цього падають охвати, і прям саме до цього причепились. Але ж це очевидно і про це кажуть всі волонтери, і вони так само намагаються чергувати розважальний контент зі зборами, щоб не вбити свої сторінки. Це хіба їх вина? Не платформ, не байдужих людей? Краще всім репостити тільки збори, поховати свої сторінки, свої канали зв'язку з аудиторією, не займатися своєю безпосередньою діяльністю? Так ти сам знаєш, хто прийде на їх місце.

Опубликовано
Думаю, ті, хто має критичне мислення оцінять позитивно, що в країні, на яку напали, яка вимушена воювати, окрім війни відбуваються різні процеси.

А щодо конкретно співачки – то мені взагалі не зрозумілі твої умовиводи.

1. Ще раз тільки відбір 688 фпв дронів це - 200 росіян 200, якщо кожен третій влучить. Алеж то врятовані життя війскових хто їх рахує...

То треба було не відбір, а аукціон хто більше відстігне на ЗСУ той і поїде.

Вона звісно людина творча тому постів про збори в неї немає... взагалі немає. Вона "Внє палітікі"

Ну про смаки не сперечаются але як на мене її творчість... ну мухам сподобалось би, і я не про варення

Опубликовано
1. Ще раз тільки відбір 688 фпв дронів це - 200 росіян 200, якщо кожен третій влучить. Алеж то врятовані життя війскових хто їх рахує...

То треба було не відбір, а аукціон хто більше відстігне на ЗСУ той і поїде.

Вона звісно людина творча тому постів про збори в неї немає... взагалі немає. Вона "Внє палітікі"

Ну про смаки не сперечаются але як на мене її творчість... ну мухам сподобалось би, і я не про варення

Друже, я тебе вважаю одною з найадекватніших людей на форумі і не тільки, але ж в даному випадку ти хуйню пишеш. Зайди на її сторінку в існтаграмі і подивись на власні очі. У неї є окремий розділ Збори і там їх купа. Я за нею не сильно слідкую але вона долучається до різних ініціатив не менше за інших. У тебе наче якась особиста неприязнь, заснована на її зовнішньому вигляді. Це, якщо чесно, пиздець.

Опубликовано
"для остальных есть также немало полицейских задач".
litvin4ik,

ага) за журналистами Бигуса следило аж 30 assбэушников, так что задач хватает

Опубликовано
30 assбэушников
david,

Департамент Захисту державності или как он там. Очень полезный судя по всему департамент. И главное при деле

Опубликовано

Трохи зрадоньки. Ось що вкрай необхідно для війни моїй колишній 110 ОбрТРО - https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-08-03-004708-a , https://prozorro.gov.ua/tender/UA-2023-06-19-016349-a . А взагалі якщо подивитися на прозорро що там купують багато інших бригад, особливо усілякі *блатні*\тилові, то 11 лямов на Євробачення виявляться такими дрібничками...

Опубликовано
Друже, я тебе вважаю одною з найадекватніших людей на форумі і не тільки, але ж в даному випадку ти хуйню пишеш. Зайди на її сторінку в існтаграмі і подивись на власні очі. У неї є окремий розділ Збори і там їх купа. Я за нею не сильно слідкую але вона долучається до різних ініціатив не менше за інших. У тебе наче якась особиста неприязнь, заснована на її зовнішньому вигляді. Це, якщо чесно, пиздець.

Тут визнаю був не правий. Бо дуже було росповсюджено її фрагмент інтерв'ю...

Я думав вона як деякі виконавці живуть як наче нічого не відбуваєтся

Тут беру слова назад

За це визнаю

Що до смаків тут вже вибачайте її голос порівняно з голосом Фреді Мерк'юрі, Тарї Турунен, Флор Жансен, ну так собі

Хоча тут вона не виключення в нас 85% естради такі

Опубликовано

заметь, никто из тех кого ты перечислил, на евровидении и не был)))

как говорится, профессионалы не принимают участие в конкурсах любителей))))

Опубликовано

А в 2006 Lordi

Я тогда со всех телефонов СМСки слал

Как они диму еблана обставили.... филя потом на гомно исходил еще называл что дима еблан негласный победитель евровиденья

Хотя композиция культовая и тематическая но опять же по моему вкусу не самая лучшая у них

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...