Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано

а оце типу прийняли?

https://medoc.ua/blog/zarestrovano-novij-za...lizaciju-10449-

бляха не можу знайти текст повний законопроекту

з того що на медку написано, то ніхера не зрозуміло на рахунок електронних повісток

а в іншому особливо й змін нема, крім того, що інвалідів кошмарити будуть та управдомів будуть залучати до мобілізації.

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано

а повний текст хтось бачив?

бо я походу гуглити розучився((

Опубликовано

дяка

ну Одинаки видихайте нема там нічого крамольного:

не підлягають призиву:

жінки та чоловіки, які мають дитину (дітей) віком до 18 років, якщо другий з батьків такої дитини (дітей) помер, позбавлений батьківських прав, визнаний зниклим безвісти або безвісно відсутнім, оголошений померлим;

жінки та чоловіки, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, які виховують дитину з інвалідністю віком до 18 років

а от про штрафи, позбавлення права вождіння, арешти майна - є.

Ой чую, тцк ще пару вілл куплять(може)

Хоча там все через заведення справ і через суд, може в трохи прискореному порядку. Наразі ж теж є штраф за неявку у воєнкомат по повістці, от ні разу не чув, щоб комусь прийшов. Бо тцкшникам тим геморно займатись, кучу волокіти

Опубликовано

Ви б, панове, краще б прочитали цей закон до кінця. Тоді б зрозуміли що його проблема не в штрафах, злих ТЦКшниках чи арештах майна. Головна проблема - в том що під час воєнного стану майже неможливо звільнитися.

З.І. Ніж волати як все погано - краще зв'яжиться зі знайомими військовими, розпитайте що в них та як, і поступово починайте шукати підрозділ де б ви бажали опинитися...

Опубликовано

а силовики бронь или по желанию я так понял?

Опубликовано

Олігофрен макаРонін З Парижа з любов'ю. Франція нарощує допомогу Україні.

Опубликовано
Ви б, панове, краще б прочитали цей закон до кінця. Тоді б зрозуміли що його проблема не в штрафах, злих ТЦКшниках чи арештах майна. Головна проблема - в том що під час воєнного стану майже неможливо звільнитися.

З.І. Ніж волати як все погано - краще зв'яжиться зі знайомими військовими, розпитайте що в них та як, і поступово починайте шукати підрозділ де б ви бажали опинитися...

Якщо до мене, то мимо, я не волаю))

А головні проблеми там для кожного свої, ну окрім правових нюансів.

А по нинішнім законам багато в кого виходить звільнитись з військових?

Що до закону, так і не в'їду де вони будуть імейли брати і як доводити, що то твій імейли, якщо ні дія, ні банки не надають інфи офіційно

Опубликовано
Що до закону, так і не в'їду де вони будуть імейли брати і як доводити, що то твій імейли, якщо ні дія, ні банки не надають інфи офіційно

Там не про мейлы, а про кабинет который надо самому зарегать за 60 дней.

Ну и в целом и этого не надо. Повестку теперь не обязательно получать, ее будут считать врученной после того как отправят по адресу. Независимо живут там или нет.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...