Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

а оце типу прийняли?

https://medoc.ua/blog/zarestrovano-novij-za...lizaciju-10449-

бляха не можу знайти текст повний законопроекту

з того що на медку написано, то ніхера не зрозуміло на рахунок електронних повісток

а в іншому особливо й змін нема, крім того, що інвалідів кошмарити будуть та управдомів будуть залучати до мобілізації.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

а повний текст хтось бачив?

бо я походу гуглити розучився((

Опубліковано:

дяка

ну Одинаки видихайте нема там нічого крамольного:

не підлягають призиву:

жінки та чоловіки, які мають дитину (дітей) віком до 18 років, якщо другий з батьків такої дитини (дітей) помер, позбавлений батьківських прав, визнаний зниклим безвісти або безвісно відсутнім, оголошений померлим;

жінки та чоловіки, опікуни, піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі, які виховують дитину з інвалідністю віком до 18 років

а от про штрафи, позбавлення права вождіння, арешти майна - є.

Ой чую, тцк ще пару вілл куплять(може)

Хоча там все через заведення справ і через суд, може в трохи прискореному порядку. Наразі ж теж є штраф за неявку у воєнкомат по повістці, от ні разу не чув, щоб комусь прийшов. Бо тцкшникам тим геморно займатись, кучу волокіти

Опубліковано:

Ви б, панове, краще б прочитали цей закон до кінця. Тоді б зрозуміли що його проблема не в штрафах, злих ТЦКшниках чи арештах майна. Головна проблема - в том що під час воєнного стану майже неможливо звільнитися.

З.І. Ніж волати як все погано - краще зв'яжиться зі знайомими військовими, розпитайте що в них та як, і поступово починайте шукати підрозділ де б ви бажали опинитися...

Опубліковано:

а силовики бронь или по желанию я так понял?

Опубліковано:

Олігофрен макаРонін З Парижа з любов'ю. Франція нарощує допомогу Україні.

Опубліковано:
Ви б, панове, краще б прочитали цей закон до кінця. Тоді б зрозуміли що його проблема не в штрафах, злих ТЦКшниках чи арештах майна. Головна проблема - в том що під час воєнного стану майже неможливо звільнитися.

З.І. Ніж волати як все погано - краще зв'яжиться зі знайомими військовими, розпитайте що в них та як, і поступово починайте шукати підрозділ де б ви бажали опинитися...

Якщо до мене, то мимо, я не волаю))

А головні проблеми там для кожного свої, ну окрім правових нюансів.

А по нинішнім законам багато в кого виходить звільнитись з військових?

Що до закону, так і не в'їду де вони будуть імейли брати і як доводити, що то твій імейли, якщо ні дія, ні банки не надають інфи офіційно

Опубліковано:
Що до закону, так і не в'їду де вони будуть імейли брати і як доводити, що то твій імейли, якщо ні дія, ні банки не надають інфи офіційно

Там не про мейлы, а про кабинет который надо самому зарегать за 60 дней.

Ну и в целом и этого не надо. Повестку теперь не обязательно получать, ее будут считать врученной после того как отправят по адресу. Независимо живут там или нет.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...