Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Олігофрен макаРонін про Крим на прицілі та Переворот у війні на морі: у росії залишається 5 із 13 кораблів.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
справедливость
я за свою жизнь понял, что она для всех разная, как и правда

преданность
а тут уж смотря кому. Если мы говорим о мобилизации, лично для меня если стает выбор в преданности семье или государству, то я всегда выберу семью.

Опять же возвращаясь к справедливости - на данный момент у меня есть право на отсрочку как отцу трех детей, но я не считаю, что эта норма закона справедлива, не сильно я вижу разницу оставить воспитывать жену в одиночку трех либо двух, да даже одного ребенка, как в принципе и расти детям без отца.

Опубліковано:
а тут уж смотря кому. Если мы говорим о мобилизации, лично для меня если стает выбор в преданности семье или государству, то я всегда выберу семью.
VUBlack,

любую дилемму человека можно решить просто отняв одну из альтернатив.

хитрый маневр властей заключается в том чтобы превратить тебя из опоры семьи в обузу - отнять у тебя возможность на гражданке зарабатывать, перемещаться, вести любую деятельность.

Опубліковано:

Та то понятно. Я ж не о том, что государство делает, в вообще о понятиях справедливости и верности.

По закону новому, как по мне перегиб, но и другого выхода у государства походу и нет, ну либо сдаваться.

Но и людей не идущих в военкоматы, я тоже прекрасно понимаю(сам такой). Тяжело сделать выбор в пользу государства, которое за 30 лет кроме палок в колеса для тебя ничего не сделало, особенно на фоне барабанов итп.

Опубліковано:
Тяжело сделать выбор в пользу государства, которое за 30 лет кроме палок в колеса для тебя ничего не сделало

я такий гарний пост написав про освіту, складну систему охорони здоров'я і відсутність епідемій для більшості населення, про щоденні гопстопи з молотками, яких немає, про зсу, яке захищає вже два роки, навіть про класних бабів написав, які б не в Україні були б недоступні (тобто мінус діти), навіть оскорблєній додав і не забув про нікчомні податки, на які це все не купиш без держави

а потім думаю - та бляха нахуй надо, люди шукають собі виправдань, а не просвітління, та й хто я такий, щоб когось просвітлювать

то ж кусайте тепер лікті

Опубліковано:
та й хто я такий, щоб когось просвітлювать

то ти дарма, може хтось щось виніс би з твого посту.

а так

люди завжди шукаюсь собі виправдання

І так, десь ти маєш рацію про освіту та медицину, хоча тут хз здається що тут всупереч політиці держави, а не завдяки - з тими зп що платять вчителям, лікарям.

гопстопи - ну хз, тут мені важко оцінити який тут вклад держави

податки низькі, тому що більшісь вищі податки просто б не потягнула, та й якщо усі податки порахувати, ми десь будемо посередині по Європі, у тій же Угорщині податки нижчі.

про бабів я взагалі не зрозумів...

Опубліковано:
Угорщині податки нижчі.
VUBlack,

там є така шара для іт як пп з 5 відсотків з обороту? бо малий планує відкривати в Італії, там 20 виходить, і то лиш перші 5 років. далі більше.

Опубліковано:

В Венгрии налоги шара если есть дети. Не помню нюансов, но в духе за одного несовершеннолетнего минус половина от налогов. Даже украинцам. По крайней мере так было когда я жил там.

Для айти лучше всего Грузия вроде, там 1% и з.п. в баксах можно получать. Слышал от коллеги что туда много наших переходят.

Опубліковано:
як пп з 5 відсотків з обороту?
karlito78, честно хз, зараз не аналізував, памʼятаю з якихось статей, що там сукупний податок менший ніж в Україні, там брались податки на доходи, соц внески, пдв. І що за цими показниками Україна десь в середині по Європі, а найнижчі в Угорщині, ще нижчі ніж в Україні чи то в Литві, чи то Латвії.

ps. В продовження про податки, Джиммі міг би й пенсії пригадати)). Фопи взагалі невідомо що там можуть отримувати.

Опубліковано:
бо малий планує відкривати в Італії, там 20 виходить, і то лиш перші 5 років. далі більше
karlito78,

нічого не чув про Італію в контексті айті, мабуть не та країна. У Польщі там є аналог 9%, але якись нюанси. У Португалії наче непогані умови для айтівців. Але ця 5 відскоткова "шара" як багатьом здається компенсується тім що багато айтівців забезпечують не тільки дружину та діточок, але ще купу родичей. А у Європці так не працює. Дружина має працювати та непогано заробляти, щоб була можливість брати іпотеку. Тому це дуже відносне питання де шара, а де ні. Усюди є свої плюси, та свої мінуси

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...