Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
люди шукають собі виправдань

тільки порядні. Усі інші ні. У тому числі ті, що вважають себе правими та бажають іншим навʼязувати свою єдину вірну думку силою

Гарно що ти не такий

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано

Друг в часов Яре сейчас,просто "восторге" с защитных сооружений, хотя времени было предостаточно.

Опубликовано

Друг в часов Яре сейчас,просто "восторге" с защитных сооружений, хотя времени было предостаточно.

Мало западной помощи выдали. Хватило только на то чтобы распилить, а на остальное пока нет

Опубликовано
Мало западной помощи выдали. Хватило только на то чтобы распилить, а на остальное пока нет

Земля уже сказал что Авдеевка это всё вина "задерживания " помощи , отмазка на все последующие проблемы есть ,а помощь пока и не выделили

Опубликовано

у меня есть хороший знакомый который был готов отсидеть только б не идти в армию, и тут каким то чудом у него появляется отсрочка и легально все по закону, и через пару недель он начинает всем расказывать как мы должны воевать и защищать у кого ее нет, вот если б я мог то хоть хоть вчера пойду но увы)) и реально переабулсяза пару недель, и расказывает как выйти на границы 91-го года, и такое население у нас 90 % воевать не хочу а границы хочу.

Опубликовано
5 відскоткова "шара"

Чуток докину по своему проекту, т.к. половина переехали в Испанию. По теме что знаю з.п. нетто у мидлов тоже самое что и у нас, т.е. изначальный рейт в Испании у них значительно выше. Как минимум на нашей галере. У сильеров нет, но докидуют бонусами.

И есть огромная плюшка - уволить как в Украине за день/месяц нереально. Мы одного москаля с проекта выкинули, но он сел на безлимитный бенч. И сидел на нем пол года со 100 проц окладом. Повезло что его рейт просел, т.к. он синьер и бонусы на бенче не платят. Поэтому с конторы все таки ушел когда нашел что то на местном рынке.

Ещё там пенсия вроде не 2520 гривен, но это для айти все равно слабая плюшка)

Опубликовано
то ти дарма, може хтось щось виніс би з твого посту

та куди мені проповідувать, бачиш, я навіть за податки не зміг нормально пояснити

я казав не за сірі айтішні схеми, а за різних типів з зп 10-12, за яких платять 100 доларів, але вони думають, що утримують країну і їм не можна воювать, бо без їхніх копійок держава і армія рухнуть

про гопстоп взагалі просто, ментів утримує держава і тільки держава, не було б безпеки в суспільстві, страждали б як мінімум твої дружина і діти, якщо припустити, що ти як чоловік можеш за себе постояти

Гарно що ти не такий

друже, я не просто такий, я концентрат такого, єдине що я не за нав'язування думок, а за спонукання до дій і сатисфакцію/психологічну розрядку

Земля уже сказал что Авдеевка это всё вина "задерживания " помощи , отмазка на все последующие проблемы есть ,а помощь пока и не выделили

а бідон що сказав?

Хватило только на то чтобы распилить

цифри, якісь результати аудитів є? бо ти наче теж два роки тільки ниєш, грін номер 2

Опубликовано
и через пару недель он начинает всем расказывать как мы должны воевать и защищать у кого ее нет

а що він не так сказав? як взагалі це працює, коли ти кажеш одне і те саме, але воно має різне значення в залежності від того, чи ти в окопі, чи на дивані, чи в польщі?

Опубликовано

Про Авдіївку те ж саме пишуть)

Кілька днів тому, на другій лінії Авдоса вислуховував одного військового, який хуєсосив всіх і вся: "Рік тут стоїмо, а ці все бабло в землю закопують. Нащо воно тут треба оце таке? Сітками укріплюють, перекриття над окопами роблять, підземне місто прям..."©

Прям національна традиція, все обсирать. Жодного розуміння як фортифікація має виглядати-раз кожна посадка не обкопана, то все погано. Як будують грунтовно-все погано. Пів року крайні аж до дівчини, від кого тільки не чув, що за Авдіївкою ніхто не готує новий рубіж. Воно ж видніше з Полтави, Києва чи Фінляндії...

Фортифікація не має меж досконалості, навіть зараз пара десятків тракторів риє тільки за Авдосом і ритиме безперервно до кінця війни. Як і на інших ділянках. Ну то все не має жодного значення, при бажанні обісрать. Навіть біля підземного міста сидячи.

А як він мав сказати? Коли по деяким позиціям половина зброї взагалі на складах, бо нічим стріляти? Нинішні стволи цілком би "освоїли" в 10 разів більше б/к. За рахунок кращої точності, цього б вистачило, щоб не дати підорам підійти до Авдіївки. Легко боротися з ворогом що в рази більше, з ширшою лінійкою озброєння і безлімітом боєприпасів за тисячу км від фронту. Інша справа коли коли нічим літаків дістати, що сотні тон !керованих! бомб на голови скидають і до гаубиці 20 снарядів запас.

Далеко ходити не треба. Ти ж сам не зробив ніхуя взагалі. Задонатив менше за середньостатистичного військового (тут впевнений практично), податки скоріше за все не платиш. Тільки обсирать всіх ладен "по фану". Легше ж на Зеленого пиздіти (признавайся, певне ж за нього голосував? Я-ні), що випрошує боєкомплект, від якого залежить життя солдат, цивільних та збереження територій, ніж хоча б на одиночний пікет вийти (хай навіть за капітуляцію)

Опубликовано

"обсыраю" только Зе команду,так как голосовал, совершил ошибку , каюсь. Если сравнивать меня с военными, то конечно "нехуя не сделал " , тут даже не в донате дело ,в моей извращеном понятии военные не должны донатить,всё должно обеспечивать государство вместе с людьми . Хоть и выехал,налоги ещё плачу ,флп не закрыл.Но опять если сравнивать с военными "я" полное говно,потому что не рискую жизнью, это не сарказм.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...