Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Взагалі-то тактика русні - знищити все. Дивно що хтось ще досі поділяє Україну на області які підори хочуть\не хочуть знищити.
ми отримали, я їбу якої пиздячки. Зараз під крапельницями і в бій,бо людей взагалі не вистачає(((

Згоріло вщент все ,що було. Дві автівки ,майно,БК встигли врятувати та дрони.

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано
ми отримали, я їбу якої пиздячки. Зараз під крапельницями і в бій,бо людей взагалі не вистачає(((

Згоріло вщент все ,що було. Дві автівки ,майно,БК встигли врятувати та дрони.

Чим вас накрили?

Опубликовано
Чим вас накрили?
спочатку КАБи,потім танчик та 120.

На відході ФПВ,але помпа наше все.

Опубликовано

Його ще рік назад потрібно було обривати і заливати, як тільки зеленка впала, щоб не мати тепер такої епічності. На мою думку Часік не стане другим форт-постом аля Бахмут. Проїбали час.

Опубликовано
Його ще рік назад потрібно було обривати і заливати, як тільки зеленка впала, щоб не мати тепер такої епічності. На мою думку Часік не стане другим форт-постом аля Бахмут. Проїбали час.
важкенько. Але триимаємось.

Бахмут,то велика братська могила для пацанів,а не фортеця та інша маячня для марафону.

Нажаль від КАБа не заллєш ((( Але зараз укріплення роблять і то гуд. Харків не погано укріплюють підходи. Але теж треба вирішувати питання з КАБами та Шахедами.

Тактика у цапів одна ,це випалена земля. Вони все рівняють КАБами і зробити ми нічого з цим не можемо(((

Як тільки знайдемо ліки від КАБів ,то буде набагато легше звісно. Бо я до сих пір дупля врізати не можу. В вухах вата,голова кружиться, ну такий собі стан.

Часів на не можна віддавати аж ніяк. Думаю ,ти бачив карту і розумієш наслідки(((

Але людей не вистачає катастрофічно((( І я хз,що з цим робити.

У всіх мирне життя,бронь,хуєнь

Опубликовано
наразі твоя думка вірна. Ворог просувається в Часіку. Хлопці написали,що перевага дуже і дуже велика в ОС,техніці і звісно повне панування у повітрі.

Опубликовано

Примут закон о мобилизации? Изменит ли это хоть что то в лучшую сторону?

Опубликовано
Примут закон о мобилизации? Изменит ли это хоть что то в лучшую сторону?
что там может измениться в лучшую сторону?

Я много раз писал ,должно измениться отношение к жизни солдата и ответственность командиров. А не - та и хуй на них,этих положат нам других пригонят.

Вот тогда будет толк.

Рекрутинг ,толковая подготовка как в НЦ у Доника и ещё паре-тройке мест итд.

Долго все расписывать. Уже известно ,что нужно для адекватной мобилизации.

Ну вот гипотетически пригонят мне сейчас 20 человек и скажут - на тебе пополнение учи. Я не против,а наоборот только за,но боюсь в Часике некогда учить будет((

Нужно время и место. Много БК,где-то по 400 в день на одного солдата итд.

Тут одного такмеда надо минимум часов 200 ,чтобы вдолбить все до рефлексов.

А они что сделали? Никакой мобилизации,вы тут до конца ,ну че,мотивация топ для новобранцев.

И я так понял они со 100к до 70 понизили боевые,если это так,то заебца конечно.

И там бронь у тех,бронь у этих,я хз,кто же будет воевать?

Сегодня ко мне приехали на больничку ещё 8 моих пацанов ,разной тяжести. Есть убитые. А пополнения нет. Задачи нам нарезают как и раньше.

Мы не против,будем воевать сколько нас хватит. У меня вопрос - ,а что же дальше?

По Часику ,мои прогнозы вообще не утешительные. Что будет дальше ,надо смотреть города по вектору и понимать,что туда полетят КАБы.

Никто не ноет,не скулит,все знают зачем мы тут. Просто для выполнения поставленных задач нам нужны люди,БК и оружие. И мы справимся однозначно.

Резюмируя этот закон по мобилизации, он не даст никаких положительных подвижек(((

Опубликовано

КАБ це єбєйша сила але і не атомна бомба. Місто стерти не так то і легко, потрібно культивувати місяцями. Тому підари застосують стару тактику, обріжуть по Іванівське-Ступочки, Богданівка-Калинівка і залишиться одна дорога на Новодмитрівку, де в'їби любу броню і друга машина хер проїде. Ну і паралельний накат полями, який блять як на долоні. Ну і для камікадзе буде траса. Ой не думаю що підари в лоб підуть на Часік. Питання з КАБами вірішується тільки ППО. Як тільки щось на Авдосі почало класти 1-2 літачка в сутки, так і частота бомбардувань зменьшилась в рази. А то суки обнагліли на стільки що з тилу заходили на коврові.

Опубликовано

Ну типу з якої колокольні дивитись. Для загальної ситуації імхо будуть покращення. Багато кого можна буде взяти за матню і заставити йти в збройні сили. За пару місяців з більшості ти рексів не зробиш, а от середньостатистичного піхотинця,що попадає в ростову мішень і зможе кидати ф-ки і в'їбати з РПГ вполне реально. А от таких саме і потрібно на передньому краю, щоб утримувати ту перевагу і в ОС і в техніці. Як би це цинічно не звучало.

ПиСи: по такмеду. ніяких годин не вистачить щоб взвести все до рефлексів. Їм або повезе, або ні. А далі наявність норм АМЗІшки та невйобаного побратима збільший шанси не стекти до евака. А от з цієї ланки всі мають робити все рефлекторно даже заглушеними.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...