Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
КАБ це єбєйша сила але і не атомна бомба. Місто стерти не так то і легко, потрібно культивувати місяцями. Тому підари застосують стару тактику, обріжуть по Іванівське-Ступочки, Богданівка-Калинівка і залишиться одна дорога на Новодмитрівку, де в'їби любу броню і друга машина хер проїде. Ну і паралельний накат полями, який блять як на долоні. Ну і для камікадзе буде траса. Ой не думаю що підари в лоб підуть на Часік. Питання з КАБами вірішується тільки ППО. Як тільки щось на Авдосі почало класти 1-2 літачка в сутки, так і частота бомбардувань зменьшилась в рази. А то суки обнагліли на стільки що з тилу заходили на коврові.
в якому сенсі - підуть? Вони вже там знаходяться.

Ну і порівняння,я не зовсім зрозумів. До чого тут взагалі ЯЗ?

КАБ виводить зі строя не вбиваючи,а це дуже і дуже погано. Нас мало((

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано
Ну типу з якої колокольні дивитись. Для загальної ситуації імхо будуть покращення. Багато кого можна буде взяти за матню і заставити йти в збройні сили. За пару місяців з більшості ти рексів не зробиш, а от середньостатистичного піхотинця,що попадає в ростову мішень і зможе кидати ф-ки і в'їбати з РПГ вполне реально. А от таких саме і потрібно на передньому краю, щоб утримувати ту перевагу і в ОС і в техніці. Як би це цинічно не звучало.

ПиСи: по такмеду. ніяких годин не вистачить щоб взвести все до рефлексів. Їм або повезе, або ні. А далі наявність норм АМЗІшки та невйобаного побратима збільший шанси не стекти до евака. А от з цієї ланки всі мають робити все рефлекторно даже заглушеними.

по такмеду можу довго сперечатися на цю тему. За два місяці,я робив бійців з автоматичними рефлексами, які допомагали вижити.

Ростова мішень ,то хрінь. Я мало стріляв в ростову мішень,ботце не має сенсу.

Ми намагаємось навчати людей тому,що мішень буде видно погано. Якусь малу часть тіла ітп. Вивчаємо балістику, упередження і все інше,що потрібно знати для впевненого ураження цілі.

І взагалі,хто такі рекси? ССО,Альфа? Так в них інші задачі.

Опубликовано
Але людей не вистачає катастрофічно((( І я хз,що з цим робити.

У всіх мирне життя,бронь,хуєнь

Я ось тут учора поспілкувався з челом з яким разом у калечбаті були. Майже як я зїбався до морпіхів, його та більшість більш-менш придатних перевели до 106 ТРО. Ну і ось - розмовляємо ми що да як в нас зараз, і він каже - поповнення до них дохєра привезли і ще везуть, всі молоді - ну до 35 років. Я ж звісно питаю - а як це, до нас в бат якщо людей 5-10 дають то це, бляха, свято якесь, а вам в ТРО - молодих і багато??? А він і відповідає - а вони всі обмежено придатні. Гребуть військоматчики всіх підряд, хворі коліна, спина - нічо, беремо. Тож і маємо - начебто мобілізовано багато, а воювати нікому. Морпіхи, ДШВ - будь-кого не беруть, ну ти в курсі. Де ті що придатні до МП чи ДШВ - я хз, може всі в цирк пішли працювати, бронь є бронь.

Опубликовано
Я ось тут учора поспілкувався з челом з яким разом у калечбаті були. Майже як я зїбався до морпіхів, його та більшість більш-менш придатних перевели до 106 ТРО. Ну і ось - розмовляємо ми що да як в нас зараз, і він каже - поповнення до них дохєра привезли і ще везуть, всі молоді - ну до 35 років. Я ж звісно питаю - а як це, до нас в бат якщо людей 5-10 дають то це, бляха, свято якесь, а вам в ТРО - молодих і багато??? А він і відповідає - а вони всі обмежено придатні. Гребуть військоматчики всіх підряд, хворі коліна, спина - нічо, беремо. Тож і маємо - начебто мобілізовано багато, а воювати нікому. Морпіхи, ДШВ - будь-кого не беруть, ну ти в курсі. Де ті що придатні до МП чи ДШВ - я хз, може всі в цирк пішли працювати, бронь є бронь.
Ну варіантів багато. Бронь,куплені ВЛК,домовились ще на етапі ТЦК,ненароджені для війни,економічний фронт,качки,поціновувачі лавандового рафа та барбершопів.

Треба прийняти за дійсність,що ми тут з тобою до кінця. Скоріше за все нас мінуснуть,бо стільки фартити не може.

Потім підпішуть папірець і далі,як в Чечні. Зроблять роботу над помилками і винесуть рештки України. А захищати її вже буде нікому,бо... вище перерахував.

Зараз воювати будуть ми,обмежені та засуджені. Ось весь список.

Опубликовано

Посмотрел и почитал новости, все грустно и страшно как вы пишите выше. Какой-то американский офицер вообще сказал, что скоро отношение снарядов для арты будет не 1 к 7, а 1 к 10 и если ты не отвечаешь на удары противника, то проигрываешь.

Не знаю, может мне кажется, но в моем городе военных меньше стало, может часть отправили на помощь как раз для МП и ДШВ.

Из последнего - пидары своими ибаными искандерами по Одесской области влупили, убили людей, всего раненых уже 14. То Харьков долбят бесплатно, то Одессу.

И еще... читаю закон о мобилизации и демобилизации и создается впечатление, что те кто его пишут, не понимают или не знают, что мы проигрываем эту войну и что жопа, та даже у нас в херсонской области вынесли на рассмотрение переименование улиц, улиц блядь. пиздец короче

Опубликовано

Делай,что должен и будь,что будет.

Похуй,пляшем.

россия ,очень сильный противник и это надо учитывать. Мы продержались более двух лет при этом не имея абсолютно никакого преимущества в огневой мощи и тем более полностью враг доминирует в небе.

Сдаваться никто не будет. Рубимся дальше.

Опубликовано

photo_2024_04_11_11_11_22.jpg

Закон о мобилизации принят

Перевожу на понятный язык, в первую очередь пойдут те кто уже сходил в военкомат и засветился там - теперь уже не отвертитесь, иначе статья тюрьма и голи нари. Чо ловить тех кто убегает когда можно наловить тех кто под рукой и хер сбежит

Щас кабмин побыстрячку сочинит правлила кто годен кто не годен. А годен будет любой кто не инвалид 1 групы

Это и про меня тоже...

Я так понимаю что я тоже буду годен, мне через 7 месяцев снова повторяить ВЛК

Мусора теперь неприкосновенны, они не могут у них лапки

А и если попал в армию то выхода теперь два - либо очень серьезная инвалидность, либо гроб - другого законом не предусмотрено

Опубликовано

Та вроде любая инвалидность причина для демобилизации, но окончательно ещё наверное никто не видел проект, который почти стал законом

Опубликовано
Та вроде любая инвалидность причина для демобилизации, но окончательно ещё наверное никто не видел проект, который почти стал законом
та канешн)) Не выдумывай))

Опубликовано
та канешн)) Не выдумывай))

Ну я пишу как было в проекте, как это будет работать я могу только догадываться)

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...