Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
КАБ це єбєйша сила але і не атомна бомба. Місто стерти не так то і легко, потрібно культивувати місяцями. Тому підари застосують стару тактику, обріжуть по Іванівське-Ступочки, Богданівка-Калинівка і залишиться одна дорога на Новодмитрівку, де в'їби любу броню і друга машина хер проїде. Ну і паралельний накат полями, який блять як на долоні. Ну і для камікадзе буде траса. Ой не думаю що підари в лоб підуть на Часік. Питання з КАБами вірішується тільки ППО. Як тільки щось на Авдосі почало класти 1-2 літачка в сутки, так і частота бомбардувань зменьшилась в рази. А то суки обнагліли на стільки що з тилу заходили на коврові.
в якому сенсі - підуть? Вони вже там знаходяться.

Ну і порівняння,я не зовсім зрозумів. До чого тут взагалі ЯЗ?

КАБ виводить зі строя не вбиваючи,а це дуже і дуже погано. Нас мало((

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Ну типу з якої колокольні дивитись. Для загальної ситуації імхо будуть покращення. Багато кого можна буде взяти за матню і заставити йти в збройні сили. За пару місяців з більшості ти рексів не зробиш, а от середньостатистичного піхотинця,що попадає в ростову мішень і зможе кидати ф-ки і в'їбати з РПГ вполне реально. А от таких саме і потрібно на передньому краю, щоб утримувати ту перевагу і в ОС і в техніці. Як би це цинічно не звучало.

ПиСи: по такмеду. ніяких годин не вистачить щоб взвести все до рефлексів. Їм або повезе, або ні. А далі наявність норм АМЗІшки та невйобаного побратима збільший шанси не стекти до евака. А от з цієї ланки всі мають робити все рефлекторно даже заглушеними.

по такмеду можу довго сперечатися на цю тему. За два місяці,я робив бійців з автоматичними рефлексами, які допомагали вижити.

Ростова мішень ,то хрінь. Я мало стріляв в ростову мішень,ботце не має сенсу.

Ми намагаємось навчати людей тому,що мішень буде видно погано. Якусь малу часть тіла ітп. Вивчаємо балістику, упередження і все інше,що потрібно знати для впевненого ураження цілі.

І взагалі,хто такі рекси? ССО,Альфа? Так в них інші задачі.

Опубліковано:
Але людей не вистачає катастрофічно((( І я хз,що з цим робити.

У всіх мирне життя,бронь,хуєнь

Я ось тут учора поспілкувався з челом з яким разом у калечбаті були. Майже як я зїбався до морпіхів, його та більшість більш-менш придатних перевели до 106 ТРО. Ну і ось - розмовляємо ми що да як в нас зараз, і він каже - поповнення до них дохєра привезли і ще везуть, всі молоді - ну до 35 років. Я ж звісно питаю - а як це, до нас в бат якщо людей 5-10 дають то це, бляха, свято якесь, а вам в ТРО - молодих і багато??? А він і відповідає - а вони всі обмежено придатні. Гребуть військоматчики всіх підряд, хворі коліна, спина - нічо, беремо. Тож і маємо - начебто мобілізовано багато, а воювати нікому. Морпіхи, ДШВ - будь-кого не беруть, ну ти в курсі. Де ті що придатні до МП чи ДШВ - я хз, може всі в цирк пішли працювати, бронь є бронь.

Опубліковано:
Я ось тут учора поспілкувався з челом з яким разом у калечбаті були. Майже як я зїбався до морпіхів, його та більшість більш-менш придатних перевели до 106 ТРО. Ну і ось - розмовляємо ми що да як в нас зараз, і він каже - поповнення до них дохєра привезли і ще везуть, всі молоді - ну до 35 років. Я ж звісно питаю - а як це, до нас в бат якщо людей 5-10 дають то це, бляха, свято якесь, а вам в ТРО - молодих і багато??? А він і відповідає - а вони всі обмежено придатні. Гребуть військоматчики всіх підряд, хворі коліна, спина - нічо, беремо. Тож і маємо - начебто мобілізовано багато, а воювати нікому. Морпіхи, ДШВ - будь-кого не беруть, ну ти в курсі. Де ті що придатні до МП чи ДШВ - я хз, може всі в цирк пішли працювати, бронь є бронь.
Ну варіантів багато. Бронь,куплені ВЛК,домовились ще на етапі ТЦК,ненароджені для війни,економічний фронт,качки,поціновувачі лавандового рафа та барбершопів.

Треба прийняти за дійсність,що ми тут з тобою до кінця. Скоріше за все нас мінуснуть,бо стільки фартити не може.

Потім підпішуть папірець і далі,як в Чечні. Зроблять роботу над помилками і винесуть рештки України. А захищати її вже буде нікому,бо... вище перерахував.

Зараз воювати будуть ми,обмежені та засуджені. Ось весь список.

Опубліковано:

Посмотрел и почитал новости, все грустно и страшно как вы пишите выше. Какой-то американский офицер вообще сказал, что скоро отношение снарядов для арты будет не 1 к 7, а 1 к 10 и если ты не отвечаешь на удары противника, то проигрываешь.

Не знаю, может мне кажется, но в моем городе военных меньше стало, может часть отправили на помощь как раз для МП и ДШВ.

Из последнего - пидары своими ибаными искандерами по Одесской области влупили, убили людей, всего раненых уже 14. То Харьков долбят бесплатно, то Одессу.

И еще... читаю закон о мобилизации и демобилизации и создается впечатление, что те кто его пишут, не понимают или не знают, что мы проигрываем эту войну и что жопа, та даже у нас в херсонской области вынесли на рассмотрение переименование улиц, улиц блядь. пиздец короче

Опубліковано:

Делай,что должен и будь,что будет.

Похуй,пляшем.

россия ,очень сильный противник и это надо учитывать. Мы продержались более двух лет при этом не имея абсолютно никакого преимущества в огневой мощи и тем более полностью враг доминирует в небе.

Сдаваться никто не будет. Рубимся дальше.

Опубліковано:

photo_2024_04_11_11_11_22.jpg

Закон о мобилизации принят

Перевожу на понятный язык, в первую очередь пойдут те кто уже сходил в военкомат и засветился там - теперь уже не отвертитесь, иначе статья тюрьма и голи нари. Чо ловить тех кто убегает когда можно наловить тех кто под рукой и хер сбежит

Щас кабмин побыстрячку сочинит правлила кто годен кто не годен. А годен будет любой кто не инвалид 1 групы

Это и про меня тоже...

Я так понимаю что я тоже буду годен, мне через 7 месяцев снова повторяить ВЛК

Мусора теперь неприкосновенны, они не могут у них лапки

А и если попал в армию то выхода теперь два - либо очень серьезная инвалидность, либо гроб - другого законом не предусмотрено

Опубліковано:

Та вроде любая инвалидность причина для демобилизации, но окончательно ещё наверное никто не видел проект, который почти стал законом

Опубліковано:
Та вроде любая инвалидность причина для демобилизации, но окончательно ещё наверное никто не видел проект, который почти стал законом
та канешн)) Не выдумывай))

Опубліковано:
та канешн)) Не выдумывай))

Ну я пишу как было в проекте, как это будет работать я могу только догадываться)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...