Перейти к содержанию

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 проголосовавших

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендуемые сообщения

Опубликовано
Гарна мадама була, загинула вдома в обіймах побратима (осколок в голову), що на кілька днів у відпустку поїхав. Це ускладнить мої без того рідкі зустрічі з баришньою. Хлопу лікуватися довго.
Співчуваю((

Пацаны зашли на позиции к кацапам.
Красавцы!

• Ответов 156.4 тыс
  • Создана
  • Последний ответ

Топ авторов темы

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Топ авторов темы

Опубликовано

Дуже багато людей пишуть та телефонують, щоб отримати коментарі про події, що відбуваються з 67-ю омбр ДУК.

Командування ДУК ПС у суботу подало інформаційне повідомленя про те, що відбувається. Зараз продовжується руйнування бригади швидкими темпами. Здійснюється поспішне переміщення (без згоди) офіцерів, сержантів та солдат в інші військові частини.

Абсурд ситуації зашкалює. Відношення до Воїнів, котрі прийшли в ЗСУ у 22-23 роках не вкладається в жодні рамки. Це "подяка" за жертву життя, крові, здоров'я та ресурсів, вкладених в розбудову бригади всіма - і бійцями, і волонтерами.

Багато поки не можемо коментувати. Не дивлячись на дике ставлення до Воїнів, ми є бійцями Збройних сил України та у нас війна з ворогом. Але всі події не залишаться без уваги.

P.S. Я і двоє інших заступників, також переведені в інші військові частини.

Андрій Стемпіцький, командир ДУК ПС

Ебучие твари и вредители.

Опубликовано

сука, наче зовнішнього ворога мало, щей своїх за гланди....

Опубликовано

Днепр,держитесь.

Опубликовано

Наконец-то.. Конгресс проголосовал за законопроект о выделении помощи Украине

Опубликовано

В принципе, Америка и себя не обделила

Що передбачає ухвалений пакет допомоги від США:

▪️обсяг пакету складає $60,84 млрд.

▪️$23,2 млрд спрямують на поповнення запасів озброєнь США.

▪️$23,2 млрд — на військову допомогу для України.

▪️$11,3 млрд — на поточні військові операції США в регіоні.

▪️$13,8 млрд — на закупівлю систем озброєння, оборонної продукції та

оборонні послуги.

▪️$26 млн — на нагляд за наданою допомогою, посилення якої передбачає законопроєкт

Опубликовано

нехило так на нагляд, но наши все равно чет спионерят((

Опубликовано

Я рассматриваю эту помощь как время,которое мы должны максимально эффективно потратить,чтобы поднять свое производство вооружения.

И только так. Если же мы снова просрем данную отсрочку на популизм и пустой трёп,то нам будет хреново. Примерно так как эти полгода.

Наши стараются и это видно по результатам работы и по тому,что мы ещё стоим и в принципе будем стоять.

Но на данный момент надо решить проблему КАБов и это проблема номер один.

Все же очень надеюсь на патронный завод(ы),40мм и 60мм.

Плюс решение по ПТУРам. Много ржали с танка черепахи ,я же как-то напрягся сразу и не зря. Как оказалось, крайне дешёвое и простое решение.

Дроны,это топ. Но они не заменят мины,птуры и бомбы. К сожалению.

А это вме на нас.

Спасибо, Америке ,но ... надеяться нам надо только на себя.

ПыСы. За сегодня у меня в подразделении минус 7 человек. Прилетел КАБ и как бы финиш. Не уверен,что смогут хотя бы останки достать для похорон.

Сколько раненных и контуженных,я не знаю.

Люди и ещё раз люди. Они очень нужны. Иначе никакая помощь не поможет.

Опубликовано
ПыСы. За сегодня у меня в подразделении минус 7 человек. Прилетел КАБ и как бы финиш. Не уверен,что смогут хотя бы останки достать для похорон.

Сколько раненных и контуженных,я не знаю.

Люди и ещё раз люди. Они очень нужны. Иначе никакая помощь не поможет.

Ти ж розумієш що цей твій пост про 7 200 збільшить кількість економічного фронту та ненароджених для війни але аж ніяк не добровольців) Хоча я і сам не знаю як когось мотивувати зараз йти до військомату. Я хз на що люди сподіваються - чи то москалі покаються та звалять з України, чи то вибраний ненародженими перзедент винайде машину часу, злітає у минуле та одягне батьку путіна презерватив. Чи скоріш за все сподіваються на якийсь *мир* - ну щоб Україна капітулювала та стала сателітом рашки - ну головне ж щоб мир був, а нахєр та незалежність потрібна...

Опубликовано

По Червинскому все интереснее и интереснее. Тупо по беспределу куда-то увезли ( выкрали ) и теперь моррзятся говорить где он.

Ебучая зелёная пошесть(((

Ти ж розумієш що цей твій пост про 7 200 збільшить кількість економічного фронту та ненароджених для війни але аж ніяк не добровольців) Хоча я і сам не знаю як когось мотивувати зараз йти до військомату. Я хз на що люди сподіваються - чи то москалі покаються та звалять з України, чи то вибраний ненародженими перзедент винайде машину часу, злітає у минуле та одягне батьку путіна презерватив. Чи скоріш за все сподіваються на якийсь *мир* - ну щоб Україна капітулювала та стала сателітом рашки - ну головне ж щоб мир був, а нахєр та незалежність потрібна...
та ладно. Якби кількість людей до ТЦК від цього залежала.

Создайте учетную запись или войдите, чтобы комментировать

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать аккаунт

Зарегистрируйтесь для получения аккаунта. Это просто!

Зарегистрировать аккаунт

Войти

Уже зарегистрированы? Войдите здесь.

Войти
  • Создать...