Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
В 2001 г отдыхали в Ялте, в магазине сказал на украинском "Апельсиновий сік будь-ласка" В ответ: "Сик ахаха у нас нету "сика" только сок". И что из этого?

Я считаю что в Украине намного больше проблем с украинским языком, чем с русским. Меньше украинских школ, больше утесняют и больше дискриминация украиноговорящих

всё так и есть .... эти русскоговорящие ватники, которые считают, что их якобы притесняют - просто .... они НЕ ЖЕЛАЮТ уважать страну в которой живут, её традиции и культуру.... а требуют чтобы ИХ сраный язык уважали - это как так вообще? Ты живёшь в Украине и обязан знать державну мову хоть на любом примитивном уровне... я бы еще добавил английский как второй гос язык - но никак не русский...

PROTEINFACTORY

это была какая-то гопота - случай не приятный конечно же, я бы тоже послал нах... но я думаю это временно и не смертельно... и уж точно не стоит по такому поводу звать в Харьков русских чтобы они тебя защитили )) или стоит ? )

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
Как ты думаешь почему крымчане поддержали отделение Крыма от Украины?

Я не говорю все крымчане, не говорю даже большинство. Ну ведь были же какие-то крымчане, которые поддержали?

Ими руководили какие-то меркантильные мотивы? Они надеются что в России их материальное положение улучшиться? Или все таки сыграло немалую роль многолетнее неуважение к их "культурным особенностям"?

Чушь, какое еще неуважение, надуманная причина.

Люди хотят лучшей жизни, и это я могу понять.

И думаю что таки большинство.

Змінено користувачем Ark
Опубліковано:

Хоч одна приемна звістка за день.

В Україні хочуть заборонити Компартію

До Верховної Ради внесено проект Закону України «Про заборону діяльності Комуністичної партії України» (реєстраційний номер 4478).

Показать
Про це повідомляє прес-служба лідер партії «За Україну!», народного депутата В'ячеслава Кириленка, який вніс проект закону.

Законопроект має на меті забезпечити виконання норм статті 37 Конституції України та вирішити питання про заборону діяльності Комуністичної партії України, як такої, що спрямована на ліквідацію незалежності України, зміну конституційного ладу насильницьким шляхом, порушення суверенітету й територіальної цілісності держави, підрив її безпеки, незаконне захоплення державної влади, пропаганду війни, насильства, посягання на права й свободи людини.

Автор вважає, що прийняття Закону України «Про заборону діяльності Комуністичної партії України» знизить напругу в суспільстві, сприятиме громадянському миру, зміцненню суверенітету та територіальній цілісності України, зменшить рівень загрози національній безпеці України, створить умови для зростання громадянської свідомості і відповідальності в українському суспільстві.

В пояснювальній записці до проекту закону зазначено:

«Після падіння режиму Януковича під безпосереднім впливом та за участі Російської Федерації антиукраїнські і антидемократичні сили в Україні розпочали безпрецедентний наступ на українську державність, суверенітет, національну безпеку та територіальну цілісність країни. У південних та східних регіонах штучно роздмухуються сепаратистські настрої, організовуються незаконні масові дії, що супроводжуються актами насильства, численними порушеннями законодавства і прав громадян та мають на меті послабити Українську державу, зробити її вразливою для зовнішньої агресії.

При цьому структури КПУ є ініціаторами і організаторами сепаратистських і антидержавних масових акцій, представники комуністів в органах місцевого самоврядування відверто підтримують незаконні рішення, підбурюють населення та закликають до сепаратизму і зовнішнього втручання у внутрішні справи України.

Фракція Комуністичної партії у Верховній Раді України демонстративно не підтримує рішення, спрямовані на протидію військовій агресії Росії в Криму, займає відверто антидержавну позицію у питаннях зміцнення обороноздатності України та посилення ефективності роботи інститутів державної влади.

Антиукраїнські дії та бездіяльність Комуністичної партії України продовжують створювати загрози для суверенітету й територіальної цілісності держави, підривати національну безпеку, провокувати насильство та посягання на права й свободи громадян».

В'ячеслав Кириленко, посилаючись на Конституцію України, Резолюції ПАРЄ «Про злочини комунізму та потребу їх засудження» 2006 року та «Возз'єднання розділеної Європи» 2009 року, Резолюцію Європарламенту «Про європейську свідомість і тоталітаризм» 2009 року, Празьку декларацію «Про європейську свідомість та комунізм» 2008 року; а також зважаючи на те, що дії та бездіяльність Комуністичної партії, що здійснюються свідомо, призвели до окупації частини території України пропонує:

• визнати діяльність Комуністичної Партії України такою, що суперечить Конституції України та підлягає забороні;
  • забезпечити процедуру заборони діяльності Комуністичної партії України на всій території України відповідно до Конституції та законів України шляхом подання Міністерством юстиції України в триденний строк після оприлюднення закону судового позову до Верховного Суду України та прийняття ним відповідного рішення протягом тижня.

К слову куда пропала прекрасная Симона? На заседениях ВР падлюко не появляется.

Опубліковано:
Уважаемый samuraix801!

Обращаю ваше внимание, мне сделали замечание представители власти,а я думаю, они так считают.

Обращаю ваше внимание также, сейчас не 2001, а 2014.

Разницу между тогдашней и теперешней ситуацией в стране чувствуете?

Выйди в Донецке с флагом Украины, почувствуешь разницу на себе. В 2001 языковые проблемы стояли в разы менее остро чем сейчас, ведь даже до помаранчевой революции было еще три года. Самооборона не представители власти, все желающие из самообороны пошли в Национальную гвардию.

Опубліковано:
Любий small_slow!

Я правильно зрозумів ваш коментар?

Я мав би бути радий, що менi було поставлено питання "Чого це ви, громадянин України, розмовляєте чужирiдною мовою?"

А може це моя рiдна!

Яке вiдношення має з'ясовування цього питання у мене до небайдужостi до долi України?

Як можна зробити Україну кращою, задаючи подiбнi запитання?

+1, а якщо з іноземцем на анлійській мові розмовляєш, теж би такі питання задавали? іноді не дивним стає, що фашистами обзивають, бо деколи націоналізм і патріотизм переростає в шовінізм. Нащо комусь щось нав'язувати.

Опубліковано:
всё так и есть .... эти русскоговорящие ватники, которые считают, что их якобы притесняют - просто .... они НЕ ЖЕЛАЮТ уважать страну в которой живут, её традиции и культуру.... а требуют чтобы ИХ сраный язык уважали - это как так вообще? Ты живёшь в Украине и обязан знать державну мову хоть на любом примитивном уровне... я бы еще добавил английский как второй гос язык - но никак не русский...

PROTEINFACTORY

это была какая-то гопота - случай не приятный конечно же, я бы тоже послал нах... но я думаю это временно и не смертельно... и уж точно не стоит по такому поводу звать в Харьков русских чтобы они тебя защитили )) или стоит ? )

Уважаемый Redixin!

По последнему вопросу прошу еще раз перечитать мой первоначальный пост!

Гопота просто - это те, которые в подворотнях орудуют.

Это же гопота, которых покрывает власть.

Представьте теперь абстракцию такую. Каждый житель Крыма, Харькова, Донецка прилетел в Борисполь 10 марта в 21.30 и каждому был задан этот вопрос этими людьми, а милиционер в это время стоял к ним задом и никак не реагировал на происходящее.

Как вы считаете, какова бы была реакция жителей Крыма, Харькова, Донецка, когда бы они (дай Бог, живы и здоровы) вернулись домой?

Опубліковано:
+1, а якщо з іноземцем на анлійській мові розмовляєш, теж би такі питання задавали? іноді не дивним стає, що фашистами обзивають, бо деколи націоналізм і патріотизм переростає в шовінізм. Нащо комусь щось нав'язувати.

То есть россия это фашистское государство ?

Опубліковано:
Выйди в Донецке с флагом Украины, почувствуешь разницу на себе. В 2001 языковые проблемы стояли в разы менее остро чем сейчас, ведь даже до помаранчевой революции было еще три года. Самооборона не представители власти, все желающие из самообороны пошли в Национальную гвардию.

Верно!!!!!

В разы менее остро!!!!

Поэтому не дай Бог было бы говорить в Высшем органе власти в 2014 за отмену языкового закона!

Не дай Бог не - вначале предупредить, а потом и жестко наказывать за "Москаляку - на гилляку" и тому подобное!

И вот теперь получили.

Опубліковано:

это здесь причем? я говорю о том что некоторые патриоты Украины палку перегибают

Опубліковано:
Представьте теперь абстракцию такую. Каждый житель Крыма, Харькова, Донецка прилетел в Борисполь 10 марта в 21.30 и каждому был задан этот вопрос этими людьми, а милиционер в это время стоял к ним задом и никак не реагировал на происходящее.

Как вы считаете, какова бы была реакция жителей Крыма, Харькова, Донецка, когда бы они (дай Бог, живы и здоровы) вернулись домой?

Крым отделился от Украины и присоединился к России, видимо это была реакция жителей Крыма ...

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...