Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Тимчук: Вбивство в Сімферополі ФСБ хоче списати на «Правий сектор»
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
о норм) скоро и у вас Хизбы будут бегать по горам с оружием) не завидую я вам=(

Надеюсь весишь ты за соточку, у тебя солидная рама и силовые. Когда призовут в российскую армию пригодиться, даги и чечены уважают силу, может бить не будут, а так за сигаретами только посылать

Опубліковано:
да фиг там) туда даже артилерия за очкует ехать росийская)

там же логово бандер вси на украинськой мови розмовляють)

та причем тут россия) они еще хуже))) скоро у вас свои будут борадочи горные)

Надеюсь весишь ты за соточку, у тебя солидная рама и силовые. Когда призовут в российскую армию пригодиться, даги и чечены уважают силу, может бить не будут, а так за сигаретами только посылать

пока меня надумают призывать я уже уеду надеюсь отсюда))

Опубліковано:
пока меня надумают призывать я уже уеду надеюсь отсюда))

вот это поворот!

а как же всеобщее счастье в составе расеи, с колен поднимаетесь только, путин спас... как же так?

Опубліковано:
Військові 36-ї бригади, що дислокується в с. Перевальному в Криму, припиняють опір окупантам

Про це Еспресо.TV повідомив керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук на своїй сторінці у "Фейсбуці".

За його словами, в даний час особовий склад бригади здає зброю на склад.

Далі українські військові будуть визначатися - або приймати присягу на вірність окупантам, або звільнятися з армії, або евакуюватися на материк

Опубліковано:
вот это поворот!

а как же всеобщее счастье в составе расеи, с колен поднимаетесь только, путин спас... как же так?

так же как и с вашей Украиной))) все 1 в 1

Опубліковано:
так же как и с вашей Украиной))) все 1 в 1

А ты Украину своей не считаешь?(вопрос без подкола). Куда если не секрет свалить хочешь?

ps комрады перестаньте тролить Зерга, не думаю что ему очень весело от сложившейся ситуации.

Опубліковано:
Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк пропонує оподатковувати доходи з депозитів понад 50 тис гривень

Про це заявив Яценюк, відкриваючи засідання Кабінету міністрів України.

"Я противник того, щоб обкладали податками доходи всіх вкладів. Я за те, щоб обкладалися доходи тільки багатих ... Ті, які отримують значні доходи (від депозитів), повинні ділитися", - заявив Яценюк.

Також, за словами Яценюка 90% українців отримують доходи з вкладів до 50 тис. грн.

Опубліковано:
А ты Украину своей не считаешь?(вопрос без подкола). Куда если не секрет свалить хочешь?

ps комрады перестаньте тролить Зерга, не думаю что ему очень весело от сложившейся ситуации.

Я не к Украине не России ни когда не тяготел уже миллион раз писал, как страна Украина хорошая но остальное =( увы

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...