Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
пля, ржака))) нацгвардия на камазах, ржунимагу)))

а что такого. ну если бы вместо камазов уралы были, какая разница? в качестве транспортных машин камазы тоже ничего

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
я хотя бы за свой город могу сказать, а ты только верить во всякий бред) накручивая себя до истерии

Не удержусь таки и подпишусь за земляка:

+1, я такой явки на избирательные участки еще ни на одних выборах не видел!

Кроме того, все говорят про мощные фальсификации и т.д... Мой кореш, устроил свое мини-голосование среди друзей Крымчан в соцсетях, и о чудо, примерно 80% за Россию... (от жеж падлюки, 10 відсотків накинули) Кроме того, всего единицы моих знакомых были однозначно против, а даже те кто и был против, после подписания Путиным документа, нашли в себе достоинство, позвонили и поздравили... ВОТ ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ ТАК? Порадоваться за людей, с которыми всю жизнь бок о бок. Почему надо сраться до последнего вздоха и захлебываться собственной желчью? Да Крым отошел к России, но ведь от этого почти 2 (а кому и остальные 42) миллиона человек не становятся кровными врагами, море.

Лично я рад видеть в Ялте каждого адекватного индивида, если надо, за кружкой Крымских жигулей можно и по диспутировать кто прав, а кто не очень...

Милости просим, надеюсь апрельские соревнования не отменят, да и на Таврику не помешало бы сходить...

Опубліковано:

дай бог что бы у вас все было хорошо, чето терзают смутные сомненья

Опубліковано: (змінено)
Не удержусь таки и подпишусь за земляка:

+1, я такой явки на избирательные участки еще ни на одних выборах не видел!

Кроме того, все говорят про мощные фальсификации и т.д... Мой кореш, устроил свое мини-голосование среди друзей Крымчан в соцсетях, и о чудо, примерно 80% за Россию... (от жеж падлюки, 10 відсотків накинули) Кроме того, всего единицы моих знакомых были однозначно против, а даже те кто и был против, после подписания Путиным документа, нашли в себе достоинство, позвонили и поздравили... ВОТ ПОЧЕМУ НЕЛЬЗЯ ТАК? Порадоваться за людей, с которыми всю жизнь бок о бок. Почему надо сраться до последнего вздоха и захлебываться собственной желчью? Да Крым отошел к России, но ведь от этого почти 2 (а кому и остальные 42) миллиона человек не становятся кровными врагами, море.

Лично я рад видеть в Ялте каждого адекватного индивида, если надо, за кружкой Крымских жигулей можно и по диспутировать кто прав, а кто не очень...

Милости просим, надеюсь апрельские соревнования не отменят, да и на Таврику не помешало бы сходить...

Ви також повинні зрозуміти, що до кримчан ніхто не має претензій. Претензії до Путіна та того методу, як це все відбулося. Тому особисто мені радіти за Крим немає жодної підстави. Я сприймаю це дещо інакше. Нехай радіють ті, у кого таким чином здійнилась мрія. У моєї жінки родичі в Криму, і вони теж радіють. Це ваше життя, тому розпоряджайтеся ним як хочете. Втрата Криму з економічної точки зору для України, як я вважаю, тільки в плюс. А ось з точки зору безпеки, суцільний мінус. І якщо станеться так, що агресія з боку Росії буде мати продовження, то здійснюватися вона буде, в тому числі руками кримчан. А взагалі таким своїм несвоєчасним вчинком, кримчани дали всі підстави "пустити кров" всім українцям. Ось чому мені невесело.

І як розуміти твоє "каждого адекватного индивида". Тут необхідно пояснити, якою повинна бути людина, щоб ти вважав її адекватною. І чому взагалі ти скористався таким поняттям? Бендерівці не пройдуть?

Змінено користувачем Тарас Ф.
Опубліковано:
Ви також повинні зрозуміти, що до кримчан ніхто не має претензій. Претензії до Путіна та того методу, як це все відбулося. Тому особисто мені радіти за Крим немає жодної підстави. Я сприймаю це дещо інакше. Нехай радіють ті, у кого таким чином здійнилась мрія. У моєї жінки родичі в Криму, і вони теж радіють. Це ваше життя, тому розпоряджайтеся ним як хочете. Втрата Криму з економічної точки зору для України, як я вважаю, тільки в плюс. А ось з точки зору безпеки, суцільний мінус. І якщо станеться так, що агресія з боку Росії буде мати продовження, то здійснюватися вона буде, в тому числі руками кримчан. А взагалі таким своїм несвоєчасним вчинком, кримчани дали всі підстави "пустити кров" всім українцям. Ось чому мені невесело.

І як розуміти твоє "каждого адекватного индивида". Тут необхідно пояснити, якою повинна бути людина, щоб ти вважав її адекватною. І чому взагалі ти скористався таким поняттям? Бендерівці не пройдуть?

я не знаю в чем разница, но читать посты на Украинском медленного на много проще чем твои.... не знаю почему

Опубліковано:
))))))) у Димона или любовница нимфоманка, или муха цц укуслила

Часто его муха кусает, на открытии олимпиады тоже спал.

Опубліковано: (змінено)
Свобода во всей красе

А вот пример подобного на региональном уровне

https://youtu.be/IAcIFK74zYc

Змінено користувачем Bargus
Опубліковано:
Прокуратура Севастополя повідомляє, що командувача ВМС України Сергія Гайдука тимчасово затримано.

Про це пише аксьоновське видання Крыминформ.

"Сергій Гайдук тимчасово затриманий органами прокуратури, оскільки до нього є питання", - сказали Крыминформ в прокуратурі Севастополя.

Як заявили в прокуратурі, Гайдук "транслював у військові частини України наказ із Києва застосувати зброю щодо мирних громадян".

Як відомо, Міністерство оборони України повідомляє, що місце перебування командувача ВМС України Гайдука невідомо.

"Ми підтверджуємо, що його вивели з штабу ВМС, зараз з'ясовуємо подробиці", - розповіли в прес-службі Міноборони.

За інформацією співробітників штабу ВМС, Гайдука вивели в наручниках співробітники Головного розвідувального управління Росії.

Опубліковано:
Саня OHIXA в виде шутки дал ссылку на американский сайт для беженцев и просящих убежище. Изучал до полуночи ((

То есть целых пол часа?)) Вот это подвиг!

Опубліковано:
я не знаю в чем разница, но читать посты на Украинском медленного на много проще чем твои.... не знаю почему

Тому що він постить повільно, а я швидко. Ти, як людина російськомовна і з російськомовного оточення, "не доганяєш".

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...