Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я вважаю за необхідне запропонувати тут з метою з'ясування і правильного сприйняття реальної ситуації в країні наступне.

Інформація повинна бути або на підставі побаченого своїми очима, або на підставі свідоцтва осіб, які користуються у пишучого повною довірою, або на підставі повідомлень офіційних осіб, які хоч і часто брешуть, але виражають офіційну позицію владних структур.

Думаю, не варто копіювати інформацію з агітаційних газет, сайтів і т.д.

Пiдiгрiваємо напругу в суспільстві таким чином.

Хтось згоден, чи нi?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Шановні співвітчизники!

Тільки у мене вистачило терпіння додивитися вчора Юлію Володимирівну на Першому?

Або хтось ще бачив передачу повністю?

Чи будуть у когось коментарі до побаченого?

Або хоча б думки з приводу побаченого?

В мене також вистачило терпіння додевитись до кінця.

Передвиборча агітація вже почалась.

Можливо мене тут закидають камінням за мою думку,но на даний момент гідної кандидатури на пост призидента крім Юлі я небачу.

Опубліковано:
В мене також вистачило терпіння додевитись до кінця.

Передвиборча агітація вже почалась.

Можливо мене тут закидають камінням за мою думку,но на даний момент гідної кандидатури на пост призидента крім Юлі я небачу.

Аргументуйте, будь ласка.

У неї вже була влада, нагадайте, будь ласка, чим запам'яталися ці роки.

Опубліковано:
К народным массам. К тебе в том числе. В рассказах наших СМИ про террор в оккупированном Крыму правды не больше чем в репортажах Кисилева про майдан.

Безымянный уже претендует, похоже, на звание народного губернатора - епт, к народным массам обращается...

Тенденция вырисовывается: что ни народный губернатор, - то полоумный какой-то...

Шановні співвітчизники!

Тільки у мене вистачило терпіння додивитися вчора Юлію Володимирівну на Першому?

Або хтось ще бачив передачу повністю?

Чи будуть у когось коментарі до побаченого?

Або хоча б думки з приводу побаченого?

И что ж тебя интересует конкретно ?

Несмотря на мою нелюбовь к ней, могу отметить, что говорила все очень правильно, разумно, на высоком интеллектуальном уровне, великолепно ориентируясь во всех вопросах. Можно сказать - бальзам на раны ))).

Может перевоспиталась в тюрьме ? Тюрьмы ж у нас для этого существуют - для перевоспитания ). Ну, а если без смеха, то чувствуется, что Юлька многое переосмыслила, пребывая на вынужденном отдыхе...

По манере разговора - она уже президент и упраляет страной(

Не говори глупости. У нее манера разговора всегда была такая - уверенная, решительная, во многих случаях безаппеляционная. Хотя сейчас, сказал бы, что безаппеляционность поубавилась - слушала других и часто соглашалась...

Опубліковано:
Аргументуйте, будь ласка.

У неї вже була влада, нагадайте, будь ласка, чим запам'яталися ці роки.

Я за професією "бурильщик нафтових і газивих свердловин" тому буду говорити що в цій сфері робилось, по суті україна мала потенціал забезпечити себе повність газом і небути такою залежною від російського газу. При її правлінні усі управління бурових робіт працювали на повну потужність, високо оплачуваною роботою забезпечувались молоді спеціалісти. Коли до влади прийшов Яник все змінилось, більшість підприємств стали на грані виживання, буріння нових свердловин практично дорівнювало "0", хоча собівартість українського газу в кілька разів була нижчою за російський.

Опубліковано:
Безымянный уже претендует, похоже, на звание народного губернатора - епт, к народным массам обращается...

Тенденция вырисовывается: что ни народный губернатор, - то полоумный какой-то...

И что ж тебя интересует конкретно ?

Несмотря на мою нелюбовь к ней, могу отметить, что говорила все очень правильно, разумно, на высоком интеллектуальном уровне, великолепно ориентируясь во всех вопросах. Можно сказать - бальзам на раны ))).

Может перевоспиталась в тюрьме ? Тюрьмы ж у нас для этого существуют - для перевоспитания ). Ну, а если без смеха, то чувствуется, что Юлька многое переосмыслила, пребывая на вынужденном отдыхе...

Не говори глупости. У нее манера разговора всегда была такая - уверенная, решительная, во многих случаях безаппеляционная. Хотя сейчас, сказал бы, что безаппеляционность поубавилась - слушала других и часто соглашалась...

Який вона запропонувала конкретний вихід з кризи на вашу думку?

Особливо мене цікавили питання щодо виходу з економічної та кримінальної складової кризи? Я, звичайно, слабенький у високій політиці, але хотілося б зрозуміти це, тому що це мене турбує. П'ять годин просидів, пялясь в екран, не зрозумів. Зможете пояснити, тупуватий я, напевно.

Опубліковано:

Я Юлю не защищаю, но блин сколько можно заезженными штампами оперировать.

1) "Она была у власти" - когда? я такого не помню, половина министров рыгов и большенство парламента и все силовые органы за ними же плюс Ющ продажный. о какой власти говорите не понимаю. Вот Азаров был полностью у власти, а у Юли полной власти никогда не было. Все только палки в колёса вставляли.

2) "Юля - воровка". Ну уж наверное слишком умная т.к. вся гос машина прокурорская при Кучме и Яныке работали на то, чтоб хоть что-то накопать...результат мы знаем. А как говорится - не пойман не вор)))

Опубліковано:
Я за професією "бурильщик нафтових і газивих свердловин" тому буду говорити що в цій сфері робилось, по суті україна мала потенціал забезпечити себе повність газом і небути такою залежною від російського газу. При її правлінні усі управління бурових робіт працювали на повну потужність, високо оплачуваною роботою забезпечувались молоді спеціалісти. Коли до влади прийшов Яник все змінилось, більшість підприємств стали на грані виживання, буріння нових свердловин практично дорівнювало "0", хоча собівартість українського газу в кілька разів була нижчою за російський.

Тут не можу не погодитись з вами, тим бiльш вам виднiше.

Але не забувайте, що собiвартiсть росiйського газу для України була в 2005 50$.

Тож здобувати його в Росiї, мабуть, все ж було дешевше.

Я теж працював непогано, поки не трапився 2008 рiк...

Опубліковано:

Тенденция вырисовывается: что ни народный губернатор, - то полоумный какой-то.

Val', я тебе уже говорил, что ругаться тут с тобой с тобой не собираюсь. А нормально общаться ты не можешь. Не можешь никак успокоиться, что остался еще кто-то, кто не поддерживает нациков?

Игнорируй пожалуйста меня как я тебя.

Опубліковано:
Я Юлю не защищаю, но блин сколько можно заезженными штампами оперировать.

1) "Она была у власти" - когда? я такого не помню, половина министров рыгов и большенство парламента и все силовые органы за ними же плюс Ющ продажный. о какой власти говорите не понимаю. Вот Азаров был полностью у власти, а у Юли полной власти никогда не было. Все только палки в колёса вставляли.

2) "Юля - воровка". Ну уж наверное слишком умная т.к. вся гос машина прокурорская при Кучме и Яныке работали на то, чтоб хоть что-то накопать...результат мы знаем. А как говорится - не пойман не вор)))

Уважаемый Наблюдатель!

Очень прошу вас оперировать проверенными фактами.

Поройтесь где-то в гугле и проверьте вашу информацию , пожалуйста, если не поверите моей.

Юля была премьер-министром,т.е. имела всю полноту ИСПОЛНИТЕЛЬНОЙ ВЛАСТИ, министры назначались ею по согласованию с парламентом, где большинство было у коалиции Юля+Наша Украина.

МВД- Луценко, ее человек.

А палки в колеса - ее объяснение результатов ее же руководства, очень хотелось быть Президентом, но реалии результатов руководства были не ахти!

По второму вашему тезису. Я не работал в гос. прокурорской машине, не могу знать, что накопали. Но результаты ее газового контракта выхаркиваем до сих пор, вот куда ушел золотовалютный резерв. После 50$ 2005 - 400$ 2010, самый дорогой газ в Европе, это преподносилось ею как победа. Так это , я считаю, и была ее победа. Рекордный откат? Я где-то не прав?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...