Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

КИЕВ. 22 марта. УНН. Мероприятия строгой экономии в Испании вызвали недовольство десятков тысяч людей, которые протестовали в Мадриде, передает УНН со ссылкой на ВВС.

"На акцию протеста люди из отдаленных регионов на юге и севере страны пришли пешком, преодолев сотни километров. Тем временем полиция пытается разогнать демонстрантов", - говорится в сообщении.

Акции протеста проходят под лозунгом "Марш за достойную жизнь".

Демонстранты призывают испанское правительство принять меры по борьбе с безработицей, уровень которой составляет около 26%, ростом числа бездомных и все большим снижением уровня жизни.

Хорошо в Европе живут.

Змінено користувачем scorpion
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
1. Ты не представляешь, как мне пожить хочется в нормальной стране, времени у меня еще меньше, чем у тебя ))).

Поэтому и поддерживаю майдан с самого начала, - больше исторических шансов изменить страну у нас никогда не будет. Это и так вторая попытка, что просто неправдоподобно для истории, первую успешно просрали во главе с Ющенко...

2. Ты немного гиперболизируешь насчет ситуации в стране. Во-первых, "разгул преступности" сейчас достаточно быстро гасится, все начинает приходить в свою норму. Переарестуют залетных экстремистов и диверсантов - "разгул преступности" исчезнет сам по себе, увидишь. Во-вторых, ты же понимаешь, что хаос в экономике, доставшийся по сути от прежних проФФессионалов, за 3 недели погасить невозможно, особенно с учетом наличия внешней агрессии и постоянной бузы на юго-востоке страны. Давайте чуть менее максималистски все воспринимать, в стране очень тяжелая ситуация, а мы хотим, чтобы за 1 месяц правительство навело идеальный порядок ). Даже не знаю, как быстро это можно сделать в условиях войны...

К войне никто и так не призывает, но Путин - тот человек, который понимает только силу. Поэтому ее нужно демонстрировать, а не сопли жевать постоянно...

.

1. Меня самого последнее время начали посещать мысли насчет наличия некоторой адской комбинации в отношении Украины. Не хочется, конечно, в это верить, но ситуация местами очень странно развивается. Особенно действия, вернее полное бездействие, высшего военного руководства...

2. Ясень пень, что менять нужно СИСТЕМУ всех отношений в государстве. Ну, вроде как за это, майдан и стоял...

Все новые молодые пъерсоналии, которые пришли в нынешнюю власть, именно этим сейчас и стараются заниматься. Их часто приглашает Громадське ТВ - предлагают интересные вещи по изменению именно системы управления и всех прочих отношений в стране. Если сумеют переломить старую бюрократию - тогда победим, иначе... Конечно, и Верховну Раду нужно переизбирать побыстрее, иначе дел не будет. Правильно их Йулька назвала - гадюшник.

1.Просырают и вторую, разве не заметно, похоже мы с вами можем оказаться в пролете.

2.Могу поспорить за экономический проФФесионализм нынешних и бывших проФФесионалов. Или умышленные преступные действия, направленные на разворовывание оставшегося неразворованным. О действиях Нацбанка по "стабилизации" нацвалюты здесь писал , повторяться не буду. В пятницу получил новые "тарифы" на растаможку питания, это просто грабеж от новых проФФесионалов.

Может, и к войне так усиленно призывают, в военных условиях грабить легче, можно многое списать на военное положение.

3.Демонстрировать силу??? Так есть же только сопли!

4.В этом же гадюшнике в первых рядах ее лучшие друзья и наследники ее идей.

Опубліковано:
КИЕВ. 22 марта. УНН. Мероприятия строгой экономии в Испании вызвали недовольство десятков тысяч людей, которые протестовали в Мадриде, передает УНН со ссылкой на ВВС.

"На акцию протеста люди из отдаленных регионов на юге и севере страны пришли пешком, преодолев сотни километров. Тем временем полиция пытается разогнать демонстрантов", - говорится в сообщении.

Акции протеста проходят под лозунгом "Марш за достойную жизнь".

Демонстранты призывают испанское правительство принять меры по борьбе с безработицей, уровень которой составляет около 26%, ростом числа бездомных и все большим снижением уровня жизни.

Хорошо в Европе живут.

В прошлом году побывал в Испании, Франции, Греции.

Ранее подумывал о домике где-нибудь на тихом побережье Средиземного.

Расхотелось, правда.

Опубліковано:
Гарячий конфлікт - це кінець Украіни.

Украінская армія c Тенюхом на чолі проти російської ?

Врахуйте також , що чимала частина населення , особливо на півдні і сході, просто проігнорує , не буде бажання воювати за Яценюка чи Тимошенко. Тут ніякий героїзм , навіть тисячі Матросових , не допоможуть.

Очевидний результат - південний схід російський , інша частина - напівзруйнована буферна зона.

Чи ви вважаєте , що захід буде захищати Україну ?

Ви ж бачите , які санкції після захоплення Криму .

Понадувають щоки , проклянуть ще раз Путіна і заспокояться , не будуть конфліктувати з ядерною Росією , та й бізнес їх буде заперечувати.

Для мене очевидно єдино правильне рішення , втертися раз обосралися з Кримом , зробити вигляд , що сильно образилися , але на рожен не лізти , ніякої війни , не дай Бог !

І це не ганьба, як говорили тут на форумі. Це мудрість, яка збереже країну,

Ні, кінцем України не буде. Причина проста. Купа народу сидіти не буде. І справа тут не в армії. Всі нормальні спеціалісти говорять про те, що Росія здатна швидко захопити Україну, але партизанський рух її помножить на нуль. Росія більше 200 тисяч не кине в Україну. Причина проста. З усієї Росії на Крим назбирали найкращих. Всі інші - не альо. І тепер декілька цифр. При прямому зіткненні із українською армією росіяни понесуть відчутні втрати. Не варто забувати, що бої не будуть в полях. Це буде в містах. А це для атакуючих ой як погано. При нападі на противника, що захищається необхідно мати трикратну перевагу в живій силі та техніці. Для контролю території ще більше. Плюс такий маленький ньюанс. Партизанський рух відволікає величезну кількість сил противника. 30 тисяч партизанів відволікають мінімум 100-150 тисяч солдат противника. Це цифри не зі стелі, а на основі даних Генштабу Швейцарії. На широку співпрацю на окупованих територіях я би не розраховував. Бо з приходом солдат, навіть найдисциплінованіших, починаються проблеми у місцевого населення. Обшуки, перевірки, грабунок, згвалтування. А якщо починаються диверсії, то все. Капець. Місцеве населення збурюється. Це вже проходили неодноразово. Ніхто не любить руйнування звичного порядку речей.

Стосовно захисту Яценюка та інших. Воюють не за них, а за рідних та свою землю. Плюс, як з'ясувалося, що для солдат під час бойових дій стають важливими не кулявлоби, а відданість підрозділу, в якому вони перебувають. Як тільки почнеться активна фаза, то солдати або загинуть, або будуть один одного тягнути. Ідеальний командний дух формується в військових підрозділах. Не хочу розтікатися "мислєю по дрєву", але багато спеціалістів саме про це і пишуть.

Що стримує стосовно війни - це руйнування об'єктів інфраструктури і не тільки, плюс, що найважливіше, смерті та каліцтва людей.

Опубліковано:

Войска в Крыму сливают по полной (. Еще день - и вся наша войсковая группировка в Крыму перестанет существовать (((.

Соплежуйство Турчинова, а сейчас можно сказать Юльки, поскольку всем понятно, что рулит "по серому" уже она, называется коротко и понятно - ПРЕДАТЕЛЬСТВО Украины...

Вот письма Анатолия Гриценко к ней в течении последних двух дней.

Первое - https://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/532c0d358cfdc/

Второе, вчерашнее - https://blogs.pravda.com.ua/authors/grytsenko/532dce3296832/

Слов нет, одни выражения...

Опубліковано:

Вал, у мене немає слів. Для мене взагалі загадка, чому на "Ольшанському" немає зброї. Чому моряки з кийками. І багато багато чого. У нас проблема із наявним говнокомандуючим пастором та тельбухом. Що цікаво, так це те, що ні росіяни, ні самооборона не лізуть в в/ч Національної Гвардії. А Кримське територіальне управління достатньо запаковане. Там чи-то5, чи-то 6 військових частин. Щось там ламанулися спочатку, але після того, як командування сказало, що будуть відкривати вогонь, то зразу ті посіпаки забралися.

А по факту, що вимагати від пастора? Він - баптист. Яких дій від нього можна очікувати? Те саме стосується і кулявлоба. Я так розумію, що скоро будуть нові сотники Парасюки та Небесні дивізії із цими засранцями.

Опубліковано:
Ні, кінцем України не буде. Причина проста. Купа народу сидіти не буде. І справа тут не в армії. Всі нормальні спеціалісти говорять про те, що Росія здатна швидко захопити Україну, але партизанський рух її помножить на нуль. Росія більше 200 тисяч не кине в Україну. Причина проста. З усієї Росії на Крим назбирали найкращих. Всі інші - не альо. І тепер декілька цифр. При прямому зіткненні із українською армією росіяни понесуть відчутні втрати. Не варто забувати, що бої не будуть в полях. Це буде в містах. А це для атакуючих ой як погано. При нападі на противника, що захищається необхідно мати трикратну перевагу в живій силі та техніці. Для контролю території ще більше. Плюс такий маленький ньюанс. Партизанський рух відволікає величезну кількість сил противника. 30 тисяч партизанів відволікають мінімум 100-150 тисяч солдат противника. Це цифри не зі стелі, а на основі даних Генштабу Швейцарії. На широку співпрацю на окупованих територіях я би не розраховував. Бо з приходом солдат, навіть найдисциплінованіших, починаються проблеми у місцевого населення. Обшуки, перевірки, грабунок, згвалтування. А якщо починаються диверсії, то все. Капець. Місцеве населення збурюється. Це вже проходили неодноразово. Ніхто не любить руйнування звичного порядку речей.

Стосовно захисту Яценюка та інших. Воюють не за них, а за рідних та свою землю. Плюс, як з'ясувалося, що для солдат під час бойових дій стають важливими не кулявлоби, а відданість підрозділу, в якому вони перебувають. Як тільки почнеться активна фаза, то солдати або загинуть, або будуть один одного тягнути. Ідеальний командний дух формується в військових підрозділах. Не хочу розтікатися "мислєю по дрєву", але багато спеціалістів саме про це і пишуть.

Що стримує стосовно війни - це руйнування об'єктів інфраструктури і не тільки, плюс, що найважливіше, смерті та каліцтва людей.

Тут ще треба розуміти, яка частина українських військових одразу перейде на сторону ворога, а яка утримається від участі в бойових діях. І в мене, виходячи з подій в Криму та спілкування з знайомими, склалося враження, що не більше третини регулярної армії готове до ведення активних бойових дій з ворогом за ради Батьківщини. В приклад приведу слова родички знайомого, що живе в Харкові і є дружиною українського військового: "Я мрію, щоб до нас прийшла російська армія". І я впевнений, що це не її особиста думка, це думка її чоловіка, який є військовим. Серед цивільного населення бажаючих дати відсіч окупанту значно більше, але ж це звичайні ненавчені люди, які навіть теоретично не уявляють собі, що таке бойові дії, коли поряд з тобою щохвилини падає замертво твій товариш. В такому випадку на перших порах буде великий відступ української армії до певних рубежів. Якщо вийде після деякого відступу утриматися на певний час на певному рубежі, то тільки тоді після деякої перебудови сил можливо буде розвивати успіх. Велика надія при цьому на партизанщину, і дуже примарна - на військове втручання з боку Заходу.

Опубліковано:

Так, але це 200 000 професіоналів - вбивць і вони тут же знищать те, що називається Українською армією .

В Україні подiбних людей одиниці і не факт , що всі вони будуть воювати за Україну .

Тепер кажу за свій регіон.

Більшість людей звикли до спокійного, досить ситого життя і воювати не будуть, тим більше з Росією.

Проросійські настрої реально сильні.

Партизанської війни тут не буде.

Чинна влада теж воювати не готова , у них більш приземлені інтереси , ніж захист Батьківщини.

При бажанні Росія захопить південний схід досить швидко і малою кров'ю.

А далі сценарій Криму , обіцянки золотих гір населенню, не окупація , а приєднання .

А далі вони і не підуть .

Це моя думка .

Ось, наприклад , ви особисто готові проміняти мирне життя , наприклад листопад 2013, на партизанську землянку і досить реальну загибель. Тільки якщо ви професійний військовий , вам буде відносно комфортно в таких умовах.

Опубліковано:
Тут ще треба розуміти, яка частина українських військових одразу перейде на сторону ворога, а яка утримається від участі в бойових діях. І в мене, виходячи з подій в Криму та спілкування з знайомими, склалося враження, що не більше третини регулярної армії готове до ведення активних бойових дій з ворогом за ради Батьківщини. В приклад приведу слова родички знайомого, що живе в Харкові і є дружиною українського військового: "Я мрію, щоб до нас прийшла російська армія". І я впевнений, що це не її особиста думка, це думка її чоловіка, який є військовим. Серед цивільного населення бажаючих дати відсіч окупанту значно більше, але ж це звичайні ненавчені люди, які навіть теоретично не уявляють собі, що таке бойові дії, коли поряд з тобою щохвилини падає замертво твій товариш. В такому випадку на перших порах буде великий відступ української армії до певних рубежів. Якщо вийде після деякого відступу утриматися на певний час на певному рубежі, то тільки тоді після деякої перебудови сил можливо буде розвивати успіх. Велика надія при цьому на партизанщину, і дуже примарна - на військове втручання з боку Заходу.

При нападі німців під час війни також багато військових зраджували. Росіян взагалі аж мільйон воював на боці нацистів. І що тепер? Ворога перемогли? Перемогли. Це абсолютно нормальний процес. З усього населення мінімум 10% буде активних зрадників. Це сувора статистика. З усіх патріотів лише 10-20% будуть вдаватися до активних дій. Повір мені, цього достатньо. Вчора на 5 каналі був цікавий ефір. Був колишній командувач аеромобільних військ. Багато чого цікавого розповідав. Просто до таких профі наші падлюки не прислухаються.

А стосовно родички, то зрадників в першу чергу не люблять ті, на користь кого зрадили. Повторюся, руйнування звичного порядку речей, перемикає навіть гальма у затятих любителів стабільності.

Опубліковано:

Повністю підтримую.

Так чи не логічніше підтримувати мій варіант подальшого співіснування з Росією.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...