Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Так, але це 200 000 професіоналів - вбивць і вони тут же знищать те, що називається Українською армією .

В Україні подiбних людей одиниці і не факт , що всі вони будуть воювати за Україну .

Тепер кажу за свій регіон.

Більшість людей звикли до спокійного, досить ситого життя і воювати не будуть, тим більше з Росією.

Проросійські настрої реально сильні.

Партизанської війни тут не буде.

Чинна влада теж воювати не готова , у них більш приземлені інтереси , ніж захист Батьківщини.

При бажанні Росія захопить південний схід досить швидко і малою кров'ю.

А далі сценарій Криму , обіцянки золотих гір населенню, не окупація , а приєднання .

А далі вони і не підуть .

Це моя думка .

Ось, наприклад , ви особисто готові проміняти мирне життя , наприклад листопад 2013, на партизанську землянку і досить реальну загибель. Тільки якщо ви професійний військовий , вам буде відносно комфортно в таких умовах.

Та яких професіоналів? Зараз профі в Криму. І то серед них багато строковиків. При совку не було стільки профі (200 тисяч це дуже величезна цифра в наш час). Частини постійної бойової готовності не могли техніку з боксів вигнати.

В Україні людей готових воювати не одиниці. Лише за пару днів понад 40 тисяч добровольців набігло в військомати. Не треба недооцінювати наш народ. Сталін при всій своїй могутності не зміг фінів підкорити. З партизанщиною на Західній Україні більше 10 років намагався викорінити. А Путлєр до сих пір із Північним Кавказом не може справитися. І це триває з 94 року.

Згодний лише з тим, що чинна влада не готова воювати.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
При нападі німців під час війни також багато військових зраджували. Росіян взагалі аж мільйон воював на боці нацистів. І що тепер? Ворога перемогли? Перемогли. Це абсолютно нормальний процес. З усього населення мінімум 10% буде активних зрадників. Це сувора статистика. З усіх патріотів лише 10-20% будуть вдаватися до активних дій. Повір мені, цього достатньо. Вчора на 5 каналі був цікавий ефір. Був колишній командувач аеромобільних військ. Багато чого цікавого розповідав. Просто до таких профі наші падлюки не прислухаються.

А стосовно родички, то зрадників в першу чергу не люблять ті, на користь кого зрадили. Повторюся, руйнування звичного порядку речей, перемикає навіть гальма у затятих любителів стабільності.

У Харкові це не 10, а як мінімум 50%, шановний Бунд!

Як мінімум!

Моя оцінка - 50% підтримають, 30% побурчать і теж підтримають, 20% будуть заперечувати і затіять військові дії, але їх швидко задавлять перші 50%.

Опубліковано: (змінено)
У Харкові це не 10, а як мінімум 50%, шановний Бунд!

Як мінімум!

Моя оцінка - 50% підтримають, 30% побурчать і теж підтримають, 20% будуть заперечувати і затіять військові дії, але їх швидко задавлять перші 50%.

Активних не так багато буде. Народ на захист свого улюбленого Януковича не виходив. Зараз на проросійські мітинги багато виходить? А тут під кулі. Фіг хто вийде.

Чеченів десь 5-8 тисяч було. І вони тероризували всю Росію. І зараз продовжують. А тут 45 мільйонна країна.

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:
Та яких професіоналів? Зараз профі в Криму. І то серед них багато строковиків. При совку не було стільки профі (200 тисяч це дуже величезна цифра в наш час). Частини постійної бойової готовності не могли техніку з боксів вигнати.

В Україні людей готових воювати не одиниці. Лише за пару днів понад 40 тисяч добровольців набігло в військомати. Не треба недооцінювати наш народ. Сталін при всій своїй могутності не зміг фінів підкорити. З партизанщиною на Західній Україні більше 10 років намагався викорінити. А Путлєр до сих пір із Північним Кавказом не може справитися. І це триває з 94 року.

Згодний лише з тим, що чинна влада не готова воювати.

Не згоден.

Ви самі назвали цю цифру - 200 000.

У Росії кадрова армія дуже кваліфікована, не треба недооцінювати.

А скільки серед цих 40 тисяч людей, які можуть здійснювати реальний опір?

І я кажу про захоплення південного сходу, а не всієї України.

З захопленням всій території да, будуть проблеми.

Але це йому і не потрібно!

І ви не відповіли на моє запитання - чи готові ви?

Опубліковано:
Так, але це 200 000 професіоналів - вбивць і вони тут же знищать те, що називається Українською армією .

В Україні подiбних людей одиниці і не факт , що всі вони будуть воювати за Україну .

Тепер кажу за свій регіон.

Несколькими страницами назад было видео интервью с Арестовичем. Похоже, ты его не смотрел. Советую поглядеть. Емуможно верить с высокой степенью точности, еЕго анализ ситуации на майдане оказался абсолютно верным

Опубліковано:
Активних не так багато буде. Народ на захист свого улюбленого Януковича не виходив. Зараз на проросійські мітинги багато виходить? А тут під кулі. Фіг хто вийде.

Чеченів десь 5-8 тисяч було. І вони тероризували всю Росію. І зараз продовжують. А тут 45 мільйонна країна.

Все правильно.

Вони не будуть воювати за Росію, але вони не стануть воювати і проти.

Вони хочуть спокійного, досить ситого життя.

Опубліковано: (змінено)
Не згоден.

Ви самі назвали цю цифру - 200 000.

У Росії кадрова армія дуже кваліфікована, не треба недооцінювати.

А скільки серед цих 40 тисяч людей, які можуть здійснювати реальний опір?

І я кажу про захоплення південного сходу, а не всієї України.

З захопленням всій території да, будуть проблеми.

Але це йому і не потрібно!

І ви не відповіли на моє запитання - чи готові ви?

У Росії вся армія - це 800 з чимось тисяч. І це все розкидано по всій території. Більше 200 тисяч вона в Україну не пошле, бо оголяться дуже сильно тили. Стосовно кваліфікованої армії - це міф. В кваліфікованій армії не чинять такої купи самогубств, у профі не віджимають бабло кавказці, з профі не викладують кавкази та дагестани. З 200 тисяч максимум 20 % активних бійців. Все інше підрозділи забезпечення.

40 тисяч - це цифра без оголошення мобілізації. Як тільки ввели війська, так і народ сам без команди ламанувся.

Я давно писав тут, що готовий. І в військоматі був. Ще до оголошення мобілізації. І вони мають всі контакти зі мною. Все в порядку. Чекаю лише дзвінка. Потім до нотаріуса оформити довіреності та інші доки на сім'ю і вперед.

З.І. Правда ще по дорозі маю надію встигнути відвідати Воєнторг ДіСі. Треба буде прикупити деякі штучки у випадку чого.

Змінено користувачем Bund
Опубліковано:

Почему так позорно сливают войска с Крыма? Сам себе отвечаю - потому что не получится уже по другому.

Воевать мы же не хотим. И признать российским тоже. Если мы просто выведем войска, то это будет означать, что мы поддерживаем отсоединение, что неприемлемо. Поэтому будут правительственные сценарии "безоружного отжатия в/частей. Позорно - да, но это единственный способ(кроме войны) показать, что это еще какбэ "наша территория".......

Опубліковано:
У Росії вся армія - це 800 з чимось тисяч. І це все розкидано по всій території. Більше 200 тисяч вона в Україну не пошле, бо оголяться дуже сильно тили. Стосовно кваліфікованої армії - це міф. В кваліфікованій армії не чинять такої купи самогубств, у профі не віджимають бабло кавказці, з профі не викладують кавкази та дагестани. З 200 тисяч максимум 20 % активних бійців. Все інше підрозділи забезпечення.

40 тисяч - це цифра без оголошення мобілізації. Як тільки ввели війська, так і народ сам без команди ламанувся.

Я давно писав тут, що готовий. І в військоматі був. Ще до оголошення мобілізації. І вони мають всі контакти зі мною. Все в порядку. Чекаю лише дзвінка. Потім до нотаріуса оформити довіреності та інші доки на сім'ю і вперед.

З.І. Правда ще по дорозі маю надію встигнути відвідати Воєнторг ДіСі. Треба буде прикупити деякі штучки у випадку чого.

Ви хоробра людина, шановний Bund!

Але хоробростi тут замало, потрiбно ще мати мудрicть та розум!

Це я не про вас, про ваших майбутнiх командирiв.

Опубліковано:
Несколькими страницами назад было видео интервью с Арестовичем. Похоже, ты его не смотрел. Советую поглядеть. Емуможно верить с высокой степенью точности, еЕго анализ ситуации на майдане оказался абсолютно верным

Не читал, просмотрел около 100 страниц - не нашел.

У меня медленный интернет.

Буду благодарен ,если поможете с поиском.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...