Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
1. Как ни странно, Арестович еще ни разу не ошибся в своих прогнозах, независимо от твоего согласия с ним. Задай в поиске Ютуба его фамилию - получишь кучу видео. Можешь посмотреть, весьма познавательно. Я вот считаю, что его советам как раз и нужно действовать...

2. Интересные у вас там, в Харькове, люди. Вот не пойму, за что училка то ратует ? Русский язык, СЕЙЧАС, НА ДАННЫЙ МОМЕНТ, имеет статус регионального, действующий то закон не отменяли. Или она хочет, чтобы русский язык был ДВАЖДЫ региональным ? Напомнила мне такого же интеллигентного Безымянного в своих фобиях... Или безграмотные все там у вас ?

Обсуждать статейку анонимного автора - не комильфо, как бы "правдоподобно" не выглядели некоторые тезисы из нее. В ФСБ много всяких подразделений...

Хошь, на спор, - я еще похлеще детектив о нынешней ситуации в Украине могу написать ? Ты платишь достойно (1000 баксов, хотя б :)) - я пишу страшно увлекательно и динамично, а главное - правдоподобно. Можем даже оговорить, что главным "заказчиком" нынешнего коллапса является, например, Ахметов - я без труда все обосную ))).

1.Его совет - вооружаться. Я не согласен. Хочу жить в мирной стране, не раз писал.

Если обратное будут мне советовать Обама , Путин, Тимошенко, Карл Маркс и Иммануил Кант вместе хором, не соглашусь. Мое мнение - провокатор. Прошу не обижаться за кумира.

2.Пардон, моя описка. Государственный , конечно.

3.Нет не хочу, и так плохо сплю.Но главный заказчик - не пересiчнi українцi, согласны?

Змінено користувачем PROTEINFACTORY
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Заебали этим языком, сижу и думаю и хуй могу понять- кто меня ущемил за этот могучий блять язык?

И каких придурков в нашей стране щимят из-за него?

ПС Извините за мой русский.

Опубліковано:

учителей и милиционеров, судя по митингу

Опубліковано:
Сьогодні до нас в місто приїжджав голова обласного осередку Правого сектору. Ходив до нього на зустріч. Було щось накшталт лекції чи семінару. Всього присутніх було чоловік 30-40. Серед присутніх були звичайні люди, місцеві депутати і члени партій Батьківщина і Свобода, в тому числі ті, що були на Майдані. ПСівець виклав своє бачення подій. Сказав, що Майдан був організований Партією Регіонів, яка розробляла дві сфери розвитку подій - політична і громадська. Політичну вели Яценюк, Тягнибок, Кличко, громадську - Руслана Лижечко. Обидва напрямки отримали свої бабки від ПР. Немов би все повинно було закінчитися дуже швидко. Трійця зливалася майже одразу, але сюрприз підніс громадський напрямок. По цьому напрямку згорнути дії не вийшло і відповідно пішло загострення. Внаслідок цього Путін відмовився від послуг Януковича і на сьогоднішній день у нього в фаворитах Тимошенко. Було багато відступлень на теорію. Видно, що людина розумна і освітчення. Підтвердив, що ПС за угоду з ЄС, але проти вступу в ЄС, тому що вступивши в ЄС українці втратять свою національну особливість, змішавшись з великою кількістю європейских культур.

Смішно стало, коли ПСівець задав питання місцевим, хто у нас в місті організовував активістів на Майдані, і члени Батьківщини та Свободи почали сперечатися, хто з них крутіший.

Несподіванкою стало, коли ПСівець під час того, як розповідав про напрямки введення спротиву дістав ПМ з-за поясу. В принципі в контексті це виглядало досить гармонійно. Правда сказав, що зброя йому протрібна виключно для самозахисту.

Я задавав питання, щодо порядку прийому в лави ПС. Чи проводиться якась філтрація бажаючих, там співбесіди чи якийсь "фейс-контроль". Чіткої відповіді я не отримав.

Якось дуже схоже на повний маразм, або викликає у вас на довiру?

Ну, что, Вал, я думаю, даже вам такого уровня художеств недостичь!

Наверное, и ПМ у вас нет.

Вот за что платят 1000 $ (конечно же, значительно больше)

Опубліковано:
Якось дуже схоже на повний маразм, або викликає у вас на довiру?

Ну, что, Вал, я думаю, даже вам такого уровня художеств недостичь!

Наверное, и ПМ у вас нет.

Вот за что платят 1000 $ (конечно же, значительно больше)

Маразматиком ПСівець абсолютно не виглядав. Навпаки склалося враження, що людина дуже розсудлива, спокійна, врівноважена та розумна. Особисто у мене така презентація ніяких додаткових емоцій не викликала. Звичайно, пістоля міг би і не показувати, а просто сказати, що він у нього є. А ось беззаперечним є те, що метою лекції було певне приниження оппонентів та піар своєї організації.

Опубліковано:
Заебали этим языком, сижу и думаю и хуй могу понять- кто меня ущемил за этот могучий блять язык?

Приведу один из многих аргументов тех, которые считают, что щимят.

Обращаю сразу же внимание, у меня нет предпочтения к какому-либо из языков.

Если мне скажут, говори по-украински, а в стране наступит порядок, даже сам с собой буду днями разговаривать по-украински.

Харьков - русскоязычный город примерно на 95%.

Полностью русских школ примерно 10%, остальные имеют один русский класс и 2-3 украинских. 90% родителей пытаются запихнуть ребенка в русский класс, не всем удается, в результате в русском 35 учеников, в украинских - по 20. Учителя русскоговорящие, они с трудом объясняют свой предмет на неродном языке, многие ничего не понимают.

Многих людей это раздражает. И таких придурков достаточно много, уважаемый 81eg!

Вопрос игнорируется на уровне МО.

Да, кстати, несколько лет назад делал разрешение на вывеску на магазин.

Существенная разница в цене на СПОРТИВНОЕ ПИТАНИЕ и СПОРТИВНЕ ХАРЧУВАННЯ, достаточно давно ,правда, было.Как сейчас, не знаю.

Опубліковано:
Маразматиком ПСівець абсолютно не виглядав. Навпаки склалося враження, що людина дуже розсудлива, спокійна, врівноважена та розумна. Особисто у мене така презентація ніяких додаткових емоцій не викликала. Звичайно, пістоля міг би і не показувати, а просто сказати, що він у нього є. А ось беззаперечним є те, що метою лекції було певне приниження оппонентів та піар своєї організації.

Певне приниження оппонентів та піар своєї організації - тобто спотворення реалій або розкриття дійсних таємниць Майдану, на вашу думку?

Опубліковано:

ну дык Лукашенко тоже сказал:

Лукашенко: Украина сама виновата в потере Крыма

"Зачем было, придя к власти, запрещать русский язык и давить русскоязычных людей? Говорят, что Россия "оттяпала" Крым. Так вы, политики, не подставляйтесь. Россия увидела, что творится. Там в Крыму 2,5 млн русских, и Россия вмешалась. Но повод и причину дали эти (украинские - ред.) власти", - сказал Лукашенко.
Опубліковано: (змінено)
Певне приниження оппонентів та піар своєї організації - тобто спотворення реалій або розкриття дійсних таємниць Майдану, на вашу думку?

Треба зробити уточнення, що я мав на увазі політичних оппонентів Правого сектору - Батьківщина, Свобода.

Для мене було несподіванкою, що до реалізаторів сценарію ПР віднесли Руслану. Ніколи про таке не думав. Якщо це правда, то це можна віднести до розкриття таємниць Майдану.

ПСівець казав, що був за захват АП 1 грудня і що деякі ПСівці брали активну участь в тих подіях, хоча не були їх організаторами. Він впевнений, що якби в той день взяли АП, то жертв було б набагато менше. До речі зізнався, що і він там був, але після того, як його знудило двічі від газу, покинув місце подій. Якогось очевидного спотворення реалій я не помітив. Багато в чому моє бачення подій було підтверджене. А ПСівець, з його слів, був активним учасником всих подій на Майдані.

Змінено користувачем Тарас Ф.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...