Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
По валюті погано.

Це головна небезпека для України - контрольований бардак в економицi.

Дуже схоже, що влада вбиває гривню.

Навiщо?

Война все спише?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
а куй им в сраку? не хо-хо?

Раскатали губень.

Дайте людям на востоке страны больше местной власти (без всяких федерализаций) и будет все ок. Сам сторонником федерализации был. Но это прямой путь к развалу страны. Сначала федерализация - а потом и карта станет как на картинке. Не федерализация, а децетрализация власти, вот по моему, путь к приримирению и сохранению страны.

Так кто же отдаст такую кормушку?

Опубліковано: (змінено)

Завжди казали, що дешева валюта - добре для економіки, для розвитку експорту та промислового виробництва. Заспокоюю себе думкою, що девальвують гривню, таким чином готуючись до періоду відміни мит з боку ЄС на українські товари, який почнеться 1 травня.

Змінено користувачем Тарас Ф.
Опубліковано:
А тепер поясни як фактично Крим може здійснювати оплату електроенергії, якщо Крим від'єднаний від української банківської системи.

Точно так же как и мои платежи спокойно уходят в Киев и другие города Украины. Не работает только конченный Приватбанк.

Был вопрос по поводу украинских военных. Моё мнение - я считаю тварями людей которые преследуют и гнобят Военных ВМСУ. И такого мнения придерживается большинство севастопольцев. Но есть кучка умалишённых ублюдков которым "война - мать родная". Так же как считаю тварями тех кто преследует сотрудников Беркута. И тБеркут и военные ВМСУ выполняли свой долг и присягу. И тех и других власть тупо кинула. Мой друг одноклассник командир одной из частей ВМСУ. Никаких приказов и указаний за весь этот период из Киева не поступало. Ни одного приказа...

Ну и наконец выскажу своё мнение по поводу всей ситуации с Крымом

Крым сделал свой выбор как и в своё время Киев (Евромайдан). Да, может он ошибочный. Но давайте уважать выбор каждого. Почему многие постоянно выливают проклятья и ругань на Крым? Желают нам чуть ли передохнуть тут? Откуда столько злобы??? Я, например желаю чтоб в Украине нормализовалась ситуация. И буду искренне рад если украинскому народу получится навести порядок в своей стране. Но к сожалению я в это не верю. Почему? Был 2004 год. К власти пришёл Ющенко с лозунгами борьбы с коррупцией. Я ему не верил с самого начлал, но надеялся что выполнит хотябы 30% своих обещаний. Ничего подобного... Потом был второй майдан. И опять обещания борьбы с коррупцией и олигархами. И опять я надеялся что у народа получится. Но кого мы видим во власти? Все теже люди... В силу третьего майдана я просто не верю. Ещё раз повторю - я буду крайне рад если ошибусь. И что народ Украины сможет посторить достойное справедливое государство. У меня много друзей в Киеве и Харькове. Никогда я не пожелаю им, да и остальным жителям Украины плохой жизни. Только благополучия и счастья. Давайте жить мирно и уважать выбор каждого.

П.С. Этим постом я высказал всё своё мнение. Прошу, если что-то не понятно, не задавать мне наводящих вопросов. И тем более провокационных. Просто уже сил нет отвечать и отстаивать своё мнение. Всем добра!

Опубліковано:
Завжди казали, що дешева валюта - добре для економіки, для розвитку експорту та промислового виробництва. Заспокоюю себе думкою, що девальвують гривню, таким чином готуючись до періоду відміни мит з боку ЄС на українські товари, який почнеться 1 травня.

Поясніть зв'язок між мертвої гривнею і скасуванням мит.

Нічого, що пропорційно зростуть ціни на все, зменшиться купівельна спроможність, як наслідок буде згортатися бізнес, люди залишатися без роботи?

Ах, так війна ж, потрібні солдати!

Опубліковано:
Так кто же отдаст такую кормушку?

ха, если верить статистам и прочим разным данным, например тот же прыщщщ у Наема тоже завил, что нет более дотационной области, чем Донецк. Тогда выходит что не кормушка это вовсе. а "якорь" для экономики. Не знаю, как на самом деле, но даже и в этой теме не раз говорилось о том, что Донбасс убыточный для страны.

Опубліковано:
Це головна небезпека для України - контрольований бардак в економицi.

Навiщо?

Война все спише?

ні. чому вбиває? долар - це по суті для українців також товар. просто звикли за 23 роки до того, що НБУ тримав курс всіма економічними та адміністративними мірами. тому в нас сильно викривляється платіжний баланс в сторону імпорта, та, коли тримати курс стає неможливо - проходить кратна девальвація.

зараз НБУ перший раз вдався до ринкового способу формування курсу. це важко, страшно, але потрібно признати - якщо вони знову не почнуть штучно його підтримувати, то долар буде рости до тієї пори, поки

експорт буде = імпорту. те ж євро постійно на форексі скаче відносно долара, в межах 30% - сильно європейці переживають? для сильної країни девальвація = збільшення привабливості її товарів на міжнародному ринку.

а ми просто не заробляємо на ті блага, які споживаємо. спочатку буде лише критичний імпорт - ліки, енергоносії, устаткування та матеріали, які задіяні в життєнеобхдному виробництві. а спортхарч, авто та інші імпотрні жопогрійки - це не є необхідним товаром, і попит на нього буде формуватися по принципу предметів розкоші.

з часом, при правильних реформах, сформується імпортнозамістне виробництво, ми будемо більше експортувати, і відповідно, імпортувати. на кредитах жити навряд чи вийде країні.

це буде, якщо влада дійсно піде шляхом Сінгапуру, а не почне брати кредити та їх розкрадати, забираючи майбутнє у наших дітей.

Опубліковано:
Точно так же как и мои платежи спокойно уходят в Киев и другие города Украины. Не работает только конченный Приватбанк.

Был вопрос по поводу украинских военных. Моё мнение - я считаю тварями людей которые преследуют и гнобят Военных ВМСУ. И такого мнения придерживается большинство севастопольцев. Но есть кучка умалишённых ублюдков которым "война - мать родная". Так же как считаю тварями тех кто преследует сотрудников Беркута. И тБеркут и военные ВМСУ выполняли свой долг и присягу. И тех и других власть тупо кинула. Мой друг одноклассник командир одной из частей ВМСУ. Никаких приказов и указаний за весь этот период из Киева не поступало. Ни одного приказа...

Ну и наконец выскажу своё мнение по поводу всей ситуации с Крымом

Крым сделал свой выбор как и в своё время Киев (Евромайдан). Да, может он ошибочный. Но давайте уважать выбор каждого. Почему многие постоянно выливают проклятья и ругань на Крым? Желают нам чуть ли передохнуть тут? Откуда столько злобы??? Я, например желаю чтоб в Украине нормализовалась ситуация. И буду искренне рад если украинскому народу получится навести порядок в своей стране. Но к сожалению я в это не верю. Почему? Был 2004 год. К власти пришёл Ющенко с лозунгами борьбы с коррупцией. Я ему не верил с самого начлал, но надеялся что выполнит хотябы 30% своих обещаний. Ничего подобного... Потом был второй майдан. И опять обещания борьбы с коррупцией и олигархами. И опять я надеялся что у народа получится. Но кого мы видим во власти? Все теже люди... В силу третьего майдана я просто не верю. Ещё раз повторю - я буду крайне рад если ошибусь. И что народ Украины сможет посторить достойное справедливое государство. У меня много друзей в Киеве и Харькове. Никогда я не пожелаю им, да и остальным жителям Украины плохой жизни. Только благополучия и счастья. Давайте жить мирно и уважать выбор каждого.

П.С. Этим постом я высказал всё своё мнение. Прошу, если что-то не понятно, не задавать мне наводящих вопросов. И тем более провокационных. Просто уже сил нет отвечать и отстаивать своё мнение. Всем добра!

Буду вважати, що ти пояснив як проводяться банківські розрахунки. А на інші питання чому не захотів відповідати?

Добре, що ти такий файний хлопець. Чи багато таких, як ти в Криму? Судячи з того, що я вчора прочитав на Севастопольському форумі, то майже немає. Складається враження, що кримчани, вирвавшись з обійм України, нарешті змогли висказатись, як вони ненавидять українців. Бо раніше ж їм такої можливості не надавали.

Опубліковано:
Поясніть зв'язок між мертвої гривнею і скасуванням мит.

Нічого, що пропорційно зростуть ціни на все, зменшиться купівельна спроможність, як наслідок буде згортатися бізнес, люди залишатися без роботи?

Ах, так війна ж, потрібні солдати!

так потрібні. а ще потрібні... бізнесмени. бізнесмени - це сіль, справжня еліта нації. це люди, які бачуть перспективи, там де інші - "все пропало". всі ТНК, які ми маємо на сьогодні - проходили кризи і вижавали.

справжніх бізнесменів дуже мало - а в Україні і поготів. не можна ж назвати бізнесменом того, хто бере держзамовлення за відкат і виконує його як попало, або взагалі на субпідряд віддає. чи вкрав завод і вичавлює з нього всі соки. чи привіз конейнер трусів, через знайомих на таможні їх ввіз та продав. бізнесмени - це Гейтс, Цукенберг, Форд. а не Ахметов, Саша Стоматолог та інші. тому за кого, за кого, а за бізнесменів можеш не переживати - ці люди ЗАВЖДИ будуть жити краще, ніж основна маса.

Опубліковано:
ні. чому вбиває? долар - це по суті для українців також товар. просто звикли за 23 роки до того, що НБУ тримав курс всіма економічними та адміністративними мірами. тому в нас сильно викривляється платіжний баланс в сторону імпорта, та, коли тримати курс стає неможливо - проходить кратна девальвація.

зараз НБУ перший раз вдався до ринкового способу формування курсу. це важко, страшно, але потрібно признати - якщо вони знову не почнуть штучно його підтримувати, то долар буде рости до тієї пори, поки

експорт буде = імпорту. те ж євро постійно на форексі скаче відносно долара, в межах 30% - сильно європейці переживають? для сильної країни девальвація = збільшення привабливості її товарів на міжнародному ринку.

а ми просто не заробляємо на ті блага, які споживаємо. спочатку буде лише критичний імпорт - ліки, енергоносії, устаткування та матеріали, які задіяні в життєнеобхдному виробництві. а спортхарч, авто та інші імпотрні жопогрійки - це не є необхідним товаром, і попит на нього буде формуватися по принципу предметів розкоші.

з часом, при правильних реформах, сформується імпортнозамістне виробництво, ми будемо більше експортувати, і відповідно, імпортувати. на кредитах жити навряд чи вийде країні.

це буде, якщо влада дійсно піде шляхом Сінгапуру, а не почне брати кредити та їх розкрадати, забираючи майбутнє у наших дітей.

Ці правила діють при владі, яка діє строго в інтересах народу, а не в своїх особистих.

І девальвація плюс / мінус 10%. Якщо більше, для слабкої країни це серйозне потрясіння.

Я тут писав про рефінансування банків, наприклад.

Повторити?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...