Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Поясніть зв'язок між мертвої гривнею і скасуванням мит.

Нічого, що пропорційно зростуть ціни на все, зменшиться купівельна спроможність, як наслідок буде згортатися бізнес, люди залишатися без роботи?

Ах, так війна ж, потрібні солдати!

Як каже karlito78, тепер щоб вижити в Україні необхідно буде розвивати не імпорт по системі купив-продав, а власне виробництво. В Вашому випадку необхідно буде і далі продовжувати організовувати власне виробництво спортхарча. Звичайно, сировину також необхідно буде шукати в Україні. Тобто теоретично Ваше бажання виробляти спортхарч за доступними цінами повинно стимулювати виробництво КСБ, мальти, глюкози, креатину, смакових добавок і т.п. в Україні.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано: (змінено)
А на інші питання чому не захотів відповідати?

Добре, що ти такий файний хлопець. Чи багато таких, як ти в Криму? Судячи з того, що я вчора прочитав на Севастопольському форумі, то майже немає.

По поводу остальных вопросов Каммерер уже ответил и я с ним согласен.

Сколько таких как я? Ну я каждого крымчанина не спрашивал, но все мои друзья и близкие разделяют мою точку зрения. Сколько их я не считал))).

Ну и по поводу Севинфо - фильтруйте посты. Просто не читайте сообщения от лиц зарегестрированных в 2014 году. А если отбросите и 2013 год тогда сможете составить примерную картину общественного мнения. Но она так же будет не совсем верная - чем больше у человека проблем (в личной жизни, с головой), тем больше он проявляет активности на форумах и в соц сетях. Поэтому по интернету достоверный срез общественнного мнения сделать невозможно.

Змінено користувачем СергейМ
Опубліковано:
так потрібні. а ще потрібні... бізнесмени. бізнесмени - це сіль, справжня еліта нації. це люди, які бачуть перспективи, там де інші - "все пропало". всі ТНК, які ми маємо на сьогодні - проходили кризи і вижавали.

справжніх бізнесменів дуже мало - а в Україні і поготів. не можна ж назвати бізнесменом того, хто бере держзамовлення за відкат і виконує його як попало, або взагалі на субпідряд віддає. чи вкрав завод і вичавлює з нього всі соки. чи привіз конейнер трусів, через знайомих на таможні їх ввіз та продав. бізнесмени - це Гейтс, Цукенберг, Форд. а не Ахметов, Саша Стоматолог та інші. тому за кого, за кого, а за бізнесменів можеш не переживати - ці люди ЗАВЖДИ будуть жити краще, ніж основна маса.

Я маю на увазі невеликий бізнес, в мене працює 10 осіб, заробіток більшості залежить від обороту. Оборот за місяць впав в 5 разів, зарплата теж. Ви вважаєте, це я винен?

Ви вважаєте, таких прикладів не тисячі?

Кілька днiв тому ви писали, що у вас подібні проблеми.

Ви вважаєте, ці люди будуть звинувачувати мене, коли вийдуть на Майдан?

Опубліковано:
По поводу остальных вопросов Каммерер уже ответил и я с ним согласен.

Інші мої питання стосувалися наявності договорів між Україною і Росією на забезпечення електропостачання Криму, як складової Росії.

Опубліковано:
Як каже karlito78, тепер щоб вижити в Україні необхідно буде розвивати не імпорт по системі купив-продав, а власне виробництво. В Вашому випадку необхідно буде і далі продовжувати організовувати власне виробництво спортхарча. Звичайно, сировину також необхідно буде шукати в Україні. Тобто теоретично Ваше бажання виробляти спортхарч за доступними цінами повинно стимулювати виробництво КСБ, мальти, глюкози, креатину, смакових добавок і т.п. в Україні.

Шановний Тарас!

Необхiдної сировини (КСБ) немає в Українi.

Виробляти її економiчно невигiдно, тому що немає достатнього попиту для промислового виробництва.

Опубліковано:
Інші мої питання стосувалися наявності договорів між Україною і Росією на забезпечення електропостачання Криму, як складової Росії.

Причём тут Россия и Украина?. Есть потребитель электричества СевастопольЭнерго. Есть поставщик (не знаю как он точно называется) УкрЭнерго. Между ними договор. Он исполняется как и другие коммерческие договора между предприятиями Крыма и предприятиями Украины. Поймите - таможни ещё нет.

Опубліковано:
Шановний Тарас!

Необхiдної сировини (КСБ) немає в Українi.

Виробляти її економiчно невигiдно, тому що немає достатнього попиту для промислового виробництва.

Все вірно, це реалії сьогодення. Але це ж не означає, що все зовсім безнадійно. Наприклад, є Бучач, але їхній КСБ на сьогодні низької якості. Але ж вони можуть покращити якість своєї продукції, якщо реалізатори поставлять перед ними таку вимогу за умови певних достатніх обсягів закупівлі. Я чомусь думаю, що особливо в цьому напрямку роботу ніхто не вів, тому що було значно простіше закупити продукт необхідної якості за бугром. Тепер ситуація змінюється. Відповідно, повинні змінитися принципи ведення справи.

Це, звичайно, лише моє поверхневе бачення ситуації.

Опубліковано:
Причём тут Россия и Украина?. Есть потребитель электричества СевастопольЭнерго. Есть поставщик (не знаю как он точно называется) УкрЭнерго. Между ними договор. Он исполняется как и другие коммерческие договора между предприятиями Крыма и предприятиями Украины. Поймите - таможни ещё нет.

Хлопці, чому ніяк не берете до уваги те, що ви вважаєте себе іншою країною.

Так, є договір, укладений між Севастопольенерго, як компанії, розташованої на території України, і УкрЕнерго, також як компанії розташованої на території України. Тепер, при умові сприйняття Криму, як суб'єкта РФ, даний договір є не чинний, тому що Севастопольенерго вже є для УкрЕнерго закордонною компанією, відповідно, зовсім змінюється порядок і засади співробітництва. Тому, якщо все розглядати з вашої кримської дзвінниці, необхідне укладання нового договору на міжнародних умовах. І поки такого нового договору немає, то і немає підстав подавати електроенергію з України та територію Росії (Криму). Але кримчанам, поки що щастить, бо українська влада не визнає анексії Криму. Тому, я думаю, буде вам енергія доти, поки не будуть націоналізовані всі кримські енергокомпанії і не буде заборгованостей по оплаті за енергію.

Опубліковано:

Имхо легендарный "исконно русский" город в состоянии обойтись без вонючего биндеровского электричества.

Опубліковано:
Хлопці, чому ніяк не берете до уваги те, що ви вважаєте себе іншою країною.

Так, є договір, укладений між Севастопольенерго, як компанії, розташованої на території України, і УкрЕнерго, також як компанії розташованої на території України. Тепер, при умові сприйняття Криму, як суб'єкта РФ, даний договір є не чинний, тому що Севастопольенерго вже є для УкрЕнерго закордонною компанією, відповідно, зовсім змінюється порядок і засади співробітництва. Тому, якщо все розглядати з вашої кримської дзвінниці, необхідне укладання нового договору на міжнародних умовах. І поки такого нового договору немає, то і немає підстав подавати електроенергію з України та територію Росії (Криму). Але кримчанам, поки що щастить, бо українська влада не визнає анексії Криму. Тому, я думаю, буде вам енергія доти, поки не будуть націоналізовані всі кримські енергокомпанії і не буде заборгованостей по оплаті за енергію.

Тарас, зачем ты это пишешь, пусть махатели российскими флагами сами до таких элементарных вещей додумываются. Скорее всего УкрЭнерго даже не имеет права поставлять электричество в другое государство. Так же и с остальными поставщиками всего жизненного важного(да и не важного тоже). Вот так вот.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...