Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Все вірно, це реалії сьогодення. Але це ж не означає, що все зовсім безнадійно. Наприклад, є Бучач, але їхній КСБ на сьогодні низької якості. Але ж вони можуть покращити якість своєї продукції, якщо реалізатори поставлять перед ними таку вимогу за умови певних достатніх обсягів закупівлі. Я чомусь думаю, що особливо в цьому напрямку роботу ніхто не вів, тому що було значно простіше закупити продукт необхідної якості за бугром. Тепер ситуація змінюється. Відповідно, повинні змінитися принципи ведення справи.

Це, звичайно, лише моє поверхневе бачення ситуації.

Я вів, принаймні, цікавився.

Устаткування для виробництва (знову ж імпортне), підготовка до виробництва і т.д. тобто нульовий цикл, якщо не зраджує пам'ять, 2.8 млн. $.

Божевільна витрата електроенергії. Ви знаєте, які тарифи для промисловості? Не побутові далеко.

Плюс місцева специфіка роботи.

Так от Бучач такої якості, тому що вони намагаються втриматися у цінових рамках.Поліпшать якість, хоча без нового устаткування це неможливо, вийдуть з рамок.

Це як українські автомобілі. Скаржаться на якість, а підніми якість, будуть скаржитися, що дорого.Надо на чому то одному зупинитися.

Якби вони робили хоча б 1000 т на рік, був би сенс і обладнання поставити нове, відповідно якість підвищити.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Я маю на увазі невеликий бізнес, в мене працює 10 осіб, заробіток більшості залежить від обороту. Оборот за місяць впав в 5 разів, зарплата теж. Ви вважаєте, це я винен?

Ви вважаєте, таких прикладів не тисячі?

Кілька днiв тому ви писали, що у вас подібні проблеми.

Ви вважаєте, ці люди будуть звинувачувати мене, коли вийдуть на Майдан?

тут немає категорії - винен, не винен. є бізнессередовище, в якому кожен працює, а воно, в свою чергу має фактори, як суб"єктивні, так і об"єктивні. на об"єктивні ми все рівно не вплинемо. в мене також невеликий бізнес, який в збиток (для мене) працює 4й місяць. і мені це не подобається. але причини об"єктивні, і подобається мені це чи ні - час покаже, зможу я працювати в умовах жорсткої економії населення чи ні.

а економіка Майданами не виправляється, мені погіршення було зрозумілим ще тільки перші люди вийшли. я по максимуму зайшов в долар,почав розширяти асортимент супутньою продукцією, щоб хоть щось заробляти.

"гроші люблять тишу" (с), а великих грошей в мене немає, так що другою капіталістичною мудрістю "купуй, поки на вулицях льється кров" я не можу.

люба революція і криза - будь то Майдан 1, 2, 3 чи 4 проблем в принципі не може вирішити, а дає лише шанси, можливості самим різним людям. від того, хто і як цими шансами скористується на найвищому рівні і які висновки зробить - буде залежати майбутнє країни. економіка все таки річ натуральна, про що ми стали забувати. і в кінці кінців важливим є територія, ресурси матеріальні і трудові. десь убуде, десь прибуде, звільняться люди в нас - знайдуть себе ще десь. ну не помре вся Україна від голоду, справді. ось я, наприклад, вперше в житті вирішив город картоплею засадити, внесу свій вклад в натуральне господарство, все рівно бізнес мало часу став забирати. разом і поїм городини восени без нітратів...

Опубліковано:
Поймите - таможни ещё нет.

гы) смешно)

Ну раз Крымэнерго говорит, что поломка - значит быстро все починят(а уже починили - сказали же, что до утра) и будет светло как днем)

Так если "таможни пока нет" чего не платите ни копейки налогов?

Опубліковано:
Хлопці, чому ніяк не берете до уваги те, що ви вважаєте себе іншою країною.

Так, є договір, укладений між Севастопольенерго, як компанії, розташованої на території України, і УкрЕнерго, також як компанії розташованої на території України. Тепер, при умові сприйняття Криму, як суб'єкта РФ, даний договір є не чинний, тому що Севастопольенерго вже є для УкрЕнерго закордонною компанією, відповідно, зовсім змінюється порядок і засади співробітництва. Тому, якщо все розглядати з вашої кримської дзвінниці, необхідне укладання нового договору на міжнародних умовах. І поки такого нового договору немає, то і немає підстав подавати електроенергію з України та територію Росії (Криму). Але кримчанам, поки що щастить, бо українська влада не визнає анексії Криму. Тому, я думаю, буде вам енергія доти, поки не будуть націоналізовані всі кримські енергокомпанії і не буде заборгованостей по оплаті за енергію.

Давай вместе почитаем учебники по хозяйственному праву и потом будем делать выводы, ок? Я думаю, что если всё было незаконно, уже б давно электричество вырубили. Там юристы поопытнее и поумнее нас сидят.

MaJ0r и 81eg

Откуда столько злости? У вас проблемы какие-то в жизни?

Опубліковано:
Давай вместе почитаем учебники по хозяйственному праву и потом будем делать выводы, ок? Я думаю, что если всё было незаконно, уже б давно электричество вырубили. Там юристы поопытнее и поумнее нас сидят.

MaJ0r и 81eg

Откуда столько злости? У вас проблемы какие-то в жизни?

Сергей ты путаешь. Это не злость, а радость. А вот ты злишься, что вырубили электричество.

Опубліковано: (змінено)
Так если "таможни пока нет" чего не платите ни копейки налогов?

Я налоги плачу по тем же реквизитам что пол года назад без задержек в полном объёме. Банки их проводят как и раньше, о чём есть банковские выписки. Могу предоставить копии.

Змінено користувачем СергейМ
Опубліковано:
Сергей ты путаешь. Это не злость, а радость. А вот ты злишься, что вырубили электричество.

Радость по поводу того, что у кого то вырубили электричество, я правильно понимаю?

Значит мы чуть чуть в разных моральных плоскостях живём с тобой.

Кстати электричество у меня не вырубали.

Опубліковано:
тут немає категорії - винен, не винен. є бізнессередовище, в якому кожен працює, а воно, в свою чергу має фактори, як суб"єктивні, так і об"єктивні. на об"єктивні ми все рівно не вплинемо. в мене також невеликий бізнес, який в збиток (для мене) працює 4й місяць. і мені це не подобається. але причини об"єктивні, і подобається мені це чи ні - час покаже, зможу я працювати в умовах жорсткої економії населення чи ні.

а економіка Майданами не виправляється, мені погіршення було зрозумілим ще тільки перші люди вийшли. я по максимуму зайшов в долар,почав розширяти асортимент супутньою продукцією, щоб хоть щось заробляти.

"гроші люблять тишу" (с), а великих грошей в мене немає, так що другою капіталістичною мудрістю "купуй, поки на вулицях льється кров" я не можу.

люба революція і криза - будь то Майдан 1, 2, 3 чи 4 проблем в принципі не може вирішити, а дає лише шанси, можливості самим різним людям. від того, хто і як цими шансами скористується на найвищому рівні і які висновки зробить - буде залежати майбутнє країни. економіка все таки річ натуральна, про що ми стали забувати. і в кінці кінців важливим є територія, ресурси матеріальні і трудові. десь убуде, десь прибуде, звільняться люди в нас - знайдуть себе ще десь. ну не помре вся Україна від голоду, справді. ось я, наприклад, вперше в житті вирішив город картоплею засадити, внесу свій вклад в натуральне господарство, все рівно бізнес мало часу став забирати. разом і поїм городини восени без нітратів...

Навіщо ж бізнес платить податки державі, якщо воно не в змозі забезпечити йому сприятливе бізнессередовище?

Ви пишите, що ситуація почала погіршуватися, як тільки перші люди вийшли на Майдан! Які слід зробити висновки? Тобто не треба було виходити на Майдан, щоб не погіршувати ситуацію?

Опубліковано:
Я налоги плачу по тем же реквизитам что пол года назад без задержек в полном объёме. Банки их проводят как и раньше, о чём есть банковские выписки. Могу предоставить копии.

Не совсем понял, кому идут твои налоги.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...