Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Навіщо ж бізнес платить податки державі, якщо воно не в змозі забезпечити йому сприятливе бізнессередовище?

Ви пишите, що ситуація почала погіршуватися, як тільки перші люди вийшли на Майдан! Які слід зробити висновки? Тобто не треба було виходити на Майдан, щоб не погіршувати ситуацію?

я роблю не такий висновок. я скоріше порівнюю майдан з хірургічною операцією. хоча аналогії зло але так легше пояснювати свою думку. ось маємо якусь пухлину, маємо стабільноважкий стан пацієнта і вибір - робити операцію чи ні. коли не зробимо - пацієнт невдовзі помре, коби зробимо - також може помре, але є шанс, що виживе. ось Майдан і був цією операцією. залиться пацієнт живим - побачимо в найближчі 2-3 роки. поки що відбулися ампутацією однієї кінцівки (Крим).

я надіюсь, ти не віриш, що Майдан привів до ситуації в економіці? майдан скоріше наслідок. це легко перевірити - динаміку зростання зовнішнього боргу і зменшення золотовалютних запасів, ріст багатсва певних прізвищ, зміни власників багатьох бізнесів, Налоговий кодекс, тарифна політика (сам пишеш, що для оптовиків (підприємств) ел. енергія дорожча, ніж в роздріб (домоволодіння). в світі не так) - все легко знайти в відкритих джерелах.

а потім любий економіст, чи навіть студент ек. вузу по макропоказниках скаже діагноз. по більшості ми вже труп, і жили на політичних рішеннях (типу 15 млрд. кредиту від Росії, які не дали освоїти Януковичам)

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

А мне показалось, что на автомашинах в колонне были украинские номера.

В этих машинах , наверное, были граждане Украины.

Они всего лишь имели свое мнение, отличное от мнения людей с битами.

Опубліковано:

А машины людей из Автомайдана забыли уже? Даже и сейчас жгут, но уже не в открытую.

Опубліковано:

А мне не показалось и я увидел как из украинских машин торчат российские флаги... За эти поступки пора уже яйца отрезать ! И да, разговор по телефону в машине - становится очевидно, что казачки то, засланные, "командировочка" у них в Запорожье, раскачивать...

Опубліковано:
я роблю не такий висновок. я скоріше порівнюю майдан з хірургічною операцією. хоча аналогії зло але так легше пояснювати свою думку. ось маємо якусь пухлину, маємо стабільноважкий стан пацієнта і вибір - робити операцію чи ні. коли не зробимо - пацієнт невдовзі помре, коби зробимо - також може помре, але є шанс, що виживе. ось Майдан і був цією операцією. залиться пацієнт живим - побачимо в найближчі 2-3 роки. поки що відбулися ампутацією однієї кінцівки (Крим).

я надіюсь, ти не віриш, що Майдан привів до ситуації в економіці? майдан скоріше наслідок. це легко перевірити - динаміку зростання зовнішнього боргу і зменшення золотовалютних запасів, ріст багатсва певних прізвищ, зміни власників багатьох бізнесів, Налоговий кодекс, тарифна політика (сам пишеш, що для оптовиків (підприємств) ел. енергія дорожча, ніж в роздріб (домоволодіння). в світі не так) - все легко знайти в відкритих джерелах.

а потім любий економіст, чи навіть студент ек. вузу по макропоказниках скаже діагноз. по більшості ми вже труп, і жили на політичних рішеннях (типу 15 млрд. кредиту від Росії, які не дали освоїти Януковичам)

Я теж проти причин, що викликали Майдан. Я навіть не проти Майдану. Я проти наслідків Майдану - війни, економічної дупи, розколу суспільства. Вважаю, що нинішня влада явно добиває вашого пацiєнта.

Опубліковано:

в Крыму тоже били не по паспорту

Опубліковано:
А машины людей из Автомайдана забыли уже? Даже и сейчас жгут, но уже не в открытую.

То есть кровь за кровь?

Гражданская война неизбежна?

Опубліковано:
А мне не показалось и я увидел как из украинских машин торчат российские флаги... За эти поступки пора уже яйца отрезать ! И да, разговор по телефону в машине - становится очевидно, что казачки то, засланные, "командировочка" у них в Запорожье, раскачивать...

А я видел на Майдане флаги Польши и Евросоюза.

Преследуем инакомыслящих?

Охота на ведьм по-украински.

Опубліковано:
Имхо легендарный "исконно русский" город в состоянии обойтись без вонючего биндеровского электричества.

ИМХО вонючее биндеровское электричество врядли в состоянии обойтись без исконно русского топлива. Можно правда закупать американское, но оно дороже. Но разве же мы в первый раз пожертвуем своими экономическими интересами шоб маскалям насолить.

Опубліковано: (змінено)
А я видел на Майдане флаги Польши и Евросоюза.

Преследуем инакомыслящих?

Охота на ведьм по-украински.

Не переиначивайте. Мы с вами прекрасно понимаем, зачем и почему российские флаги торчат из этих машин, тем более в свете всех последних событий. Что на майдане могло быть как символизм, то в данной ситуации - явный экстремизм в отношении к формирующейся украинской национальной идее.

Змінено користувачем polyardim

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...