Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

что бы там ни было а Евдокимов вроде адекватный мужик

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Моя думка відносно Правого сектора.

На сьогоднішній день, зважаючи на останні події в державі, ПС по суті став відомим брендом, який на слуху не тільки в Україні, але і в інших державах. Навколо організації дуже багато спекуляцій стосовно використання лейбочки ПС з певною метою та для задоволення власних амбіцій і інтересів. Як здалося мені, найбільше спекулюють люди, які стали членами організації вже після зміни влади в країні або, які фактичного не мають жодного відношення і не є членами ПС. Так думати у мене є підстави, знаючи деякі події навколо ПС в моєму невеликому місті, коли люди, які не зуміли закріпитись при минулій владі, але хочуть це зробити при теперішній владі, заявляють, що вони діють від ПС, хоча, навіть, не є членами організації. Найбільш показовими прикладами, коли про своє відношення у нас заявили колишній начальник райвідділу МВС та місцевий „підприємець”, який крім іншого займається криміналом. Також знаю людину, що останніми днями стала діючим членом ПС, яку я знаю особисто, і яка, з моєї точки зору, має дуже низькі моральні та людські якості. Відповідно, можу казати, що і патріотизм у цієї людини відсутній, а метою вступу до ПС є виключно особисті інтереси.

Також є багато прикладів, особливо в ЗМІ, коли показують певні неоднозначні дії певних людей, які говорять про свою приналежність до ПС. Але при цьому немає жодних підтверджень того, що ці люди дійсно з ПС. Тому таким чином ЗМІ маніпулюють сприйняттям людей.

При цьому знаю людину, яка зовсім недавно ввійшла до ПС, і особисті якості якої повністю відповідають ідеології організації.

Враховуючи складність ситуації, я сам ще не маю однозначної думки про ПС.

Єдине, в чому моя думка залишилась незмінною, що організації такого толку, як ПС, повинні існувати, але їх значення у суспільстві повинно підвищуватися тимчасово тільки в певні періоди, такі як майданівські події. В великій політиці такі організації не повинні мати великого значення в першу чергу тому, що навколо них можна багато спекулювати. Тому їх напрямок діяльності повинен бути виключно громадянським.

Опубліковано:
Извини, конечно, но нахрен ты мне нужен, чтобы я в час ночи тебе на вопросы отвечал.

Повылазило? Какой час ночи?

Я вопрос в первый раз задал когда ты еще на сайте был. В час ночи я его продублировал.

в "итд" самая суть:

херасе! какой шикарный ответ!

типа все в Украине знают о источниках финансирования "Тризуба"?

ответа на свой вопрос не получил!

Опубліковано:
Извини, конечно, но нахрен ты мне нужен, чтобы я в час ночи тебе на вопросы отвечал.

в "итд" самая суть:

Показать
В конце ноября 2013 года Ярош на базе организации «Тризуб» создал «Правый сектор»

т.е. вся суть биографии - создание ПС ? Димас имел ввиду не "очень давно", а "сначала" , ибо ПС создан см. выше когда.

Опубліковано:

Я вопроса так и не получил.

т.е. вся суть биографии - создание ПС ? Димас имел ввиду не "очень давно", а "сначала" , ибо ПС создан см. выше когда.

То есть Димас писал дословно "очень давно", но имел ввиду не "очень давно"))) Гениально. А ты у нас мысли читаешь или знаешь какой-то альтернативный способ определять, кто и что имеет ввиду?)))

Опубліковано:
Я вопроса так и не получил.

:ppc:

С кем я пытаюсь вести дискуссию? С человеком который "выпадает" из контекста.

почитай биографию Яроша - профессиональный безработный, но политической деятельностью занимается всю свою сознательную жизнь, с 1988г.

Теперь подумай, с чего человек живет... Подозреваю, что ПС кто-то очень давно неплохо финансирует. Только вот кто?

Ты, похоже, сам не прочёл его биографию, раз такое пишешь.
кули умничать?

мне времени жалко по Ярошу досье собирать. что нашел в Википедии и еще где-то, на том и основано мнение.

есть инфа - напишите кратко (а лучше ссыль дайте), нет - нах такие посты оставлять?..

в "итд" самая суть:

В конце ноября 2013 года Ярош на базе организации «Тризуб» создал «Правый сектор»

херасе! какой шикарный ответ!

типа все в Украине знают о источниках финансирования "Тризуба"?

пс. уже можешь не напрягаться. с тобой всё ясно.

Опубліковано:
То есть Димас писал дословно "очень давно", но имел ввиду не "очень давно"))) Гениально. А ты у нас мысли читаешь или знаешь какой-то альтернативный способ определять, кто и что имеет ввиду?)))

Тебе нужно всё разжевывать?

Нужно объяснять, что ПС - это "модернизированный" Тризуб?

И что имелся ввиду вопрос о финансировании этой по сути одной и той же организации?

Опубліковано:
Кабмін не буде вводити податок на відсотки за банківськими депозитами в 2014 році.

Як передає кореспондент УНІАН, про це прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк заявив у залі Верховної Ради України.

Нагадаємо, раніше Арсеній Яценюк на засіданні уряду запропонував оподатковувати доходи з депозитів, обсяг яких перевищує 50 тис. грн для стимулювання громадян вносити кошти на депозити та вирішення питання соціальної справедливості.

Міністерство фінансів України запропонувало ввести податок на доходи фізосіб - власників вкладів понад 100 тис. грн в одній фінансовій установі на кінець звітного податкового місяця.

Глава Національного банку України Степан Кубів зазначав, що зараз не час для оподаткування доходів за вкладами. «З одного боку, це потрібно начебто робити. Але я задаю собі питання, чи потрібно це робити зараз », - сказав Кубів. За його словами, вкладники вже зазнали втрат внаслідок девальвації гривні та зростання споживчих цін », - сказав він

Опубліковано:
Кабінет міністрів України має намір запровадити так званий податок на багатство.

"Тому ми прийняли рішення у цьому році не вводити оподаткування доходів із банківських вкладів. Ми пропонуємо введення прогресивної шкали на доходи із громадян", - сказав Яценюк.

"Той, хто буде заробляти більше 300 тис грн, буде платити податок у розмірі 20 відсотків, більше 500 тисяч – 25%", - заявив він.

Прем’єр зазначив, що йдеться про оподаткування близько 300 тис громадян України.

"Ці 300 тисяч володіють фінансовим ресурсом, що складає 60% від фінансових активів України", - сказав глава Кабміну.

Тому, за його словами, 1,7 % багатих українців повинні заплатити податки, щоб решта українців відчули, що в Україні прийшов час соціальної справедливості.

Опубліковано:
Тебе нужно всё разжевывать?

Нужно объяснять, что ПС - это "модернизированный" Тризуб?

И что имелся ввиду вопрос о финансировании этой по сути одной и той же организации?

Треба мати на увазі, що Правий сектор - не лише Тризуб, а ще й, як мінімум, УНСО.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...