Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
І неодноразово. Відправив би більше, але ці гроші для власного спорядження приберіг.

цікаво, як в армії зараз з власним спорядженням? ось, наприклад, приходжу я в пункт збору в новеньких офіцерських берцах, натовському комку, на мені хороший бронік, каска, в скатці спальник. і що - не потрібно буде це все здати як неуставне, а натомість отримати якусь б/ушну рваніну?

як зараз це регламентується, є якийсь закон, пункт устава, тощо?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
А чего их обслуживать ?

Все по карманам, в аэропорт, с трапа заявить о ДЕФОЛТе.

А критический импорт нужен нам с вами, но не им.

Вы считаете, они не приготовили по миллиардику на безбедную старость на загрансчетах?

Или они только у Януковича и Курченко были?

Проконвертировать будет сложновато, если силушки мало, надо качаться интенсивно, иначе мешок не унесть.

Дефолт вже був у нас неодноразово. Просто для багатьох він був непоміченим. Багато хто розуміє дефолт, як глобальний капець, а насправді це не так. Плюс при дефолті відбувається, як правило, реструктуризація боргів. Вже проходили це неодноразово. Життя не закінчується на цьому.

Стосовно критичному імпорту, то він стосується не тільки нас, але і власників заводів-параходів. Ніхто з них не хочу бути помноженим на нуль. Я не думаю, що той самий Ахметов, маючи 18 ярдів баксів, раптом втративши більше половини капіталізації, зрадів би цьому.

Гроші вдома не тримаю. Був негативний досвід.

Опубліковано:
Мудро!

Но что мешало сделать полтора месяца назад?

Полтора месяца назад команды из госдепа такой не было. Сегодня директивы поменялись.

Опубліковано:
Привет.

У меня у самого много вопросов к НБУ ))).

Ваш банк, абсолютно однозначно, пустил рефинансные бабки на спекулятивные операции с валютой. С ним явно "нужно разбираться", чего , к сожалению, не делает руководство НБУ в лице С.Кубива. Лично мое мнение - он слабоват для этой должности, хоть и бывший банкир. Правда "его" банк в свое время, под чутким руководством, стал банкротом. Это о чем то говорит. Кубив открыт, динамичен, но с большим опозданием принимает необходимые правильные решения. Чувствуется недостаток опыта руководством большим банком в прошлом, и, ну нужно учитывать, что в НБУ не делали должной "зачистки" кадров семьи, которые потихоньку бойкотируют нужные мероприятия.

Не факт. Банк мог пустить рефинанс на закрытие баксовых депозитов, которые отдавали по слезинкам. С баксом ситуация плачевная, а валютную позицию надо закрывать, проценты у ВАБа выше рыночных. А вот гривневые, - пока пролетают. У Бахматюка посевная :)

Опубліковано:
цікаво, як в армії зараз з власним спорядженням? ось, наприклад, приходжу я в пункт збору в новеньких офіцерських берцах, натовському комку, на мені хороший бронік, каска, в скатці спальник. і що - не потрібно буде це все здати як неуставне, а натомість отримати якусь б/ушну рваніну?

як зараз це регламентується, є якийсь закон, пункт устава, тощо?

Я ще коли служив, то берці у багатьох були не такі, як видавали. Бо ті, що дають, реально шлак. Головне аби були чорного кольору. Якщо ти прийдеш так екіпірований, то фіг тобі хтось щось скаже. Бо броніків у нас мало. Ще діють старі радянські норми, що 1 бронік на 10 чоловік. Зверни увагу в чому народ стоїть на Чонгарі і побачиш, що у деяких навіть пустельні берці.

Опубліковано:
Не так давно Дракони проводили зустріч із великими інституціоналами. Точніше буде сказати форум. На ньому були присутні кулявлоби, Порох та інші міністри. Говорили багато, але найголовніше - це бабло після парламентських виборів.

Парламентских или президентских?

Опубліковано:

Стосовно деяких статутних ідіотів в армії, то народ вже піднімає бучу. Бо народ допомагає як може, а деякі штабісти верещать про нестатутні ковдри та спальники.

Парламентских или президентских?

Саме парламентських.

Опубліковано:
Я ще коли служив, то берці у багатьох були не такі, як видавали. Бо ті, що дають, реально шлак. Головне аби були чорного кольору. Якщо ти прийдеш так екіпірований, то фіг тобі хтось щось скаже. Бо броніків у нас мало. Ще діють старі радянські норми, що 1 бронік на 10 чоловік. Зверни увагу в чому народ стоїть на Чонгарі і побачиш, що у деяких навіть пустельні берці.

я служив в вв ,то в нас броніки були у всіх, у дідів з багатьма пустими ячейками :to_pick_ones_nose_eat: , (зараз думаю буде навпаки), а берци я купив вже черепом, духанку відбігав в деревяхах. ну да, дійсно логічно, на бронік і взуття точно нічого не скажуть, на спальнік також, а ось форму і каску скоріш за все дадуть, таку як у всіх. "должно быть хоть и безобразно, зато однообразно" - з армійського фолькльору.

а все таки - в нормативці щось на цю тему відображено, чи все на розсуд батьків-командирів? бо в мене чиста совість - чисті погони, неохота від прихоті шакалів офіцерів залежати.

Опубліковано:
Не факт. Банк мог пустить рефинанс на закрытие баксовых депозитов, которые отдавали по слезинкам. С баксом ситуация плачевная, а валютную позицию надо закрывать, проценты у ВАБа выше рыночных. А вот гривневые, - пока пролетают. У Бахматюка посевная :)

Якобы этот миллиард закрывал все долги по депозитам.

я служив в вв ,то в нас броніки були у всіх, у дідів з багатьма пустими ячейками :to_pick_ones_nose_eat: , (зараз думаю буде навпаки), а берци я купив вже черепом, духанку відбігав в деревяхах. ну да, дійсно логічно, на бронік і взуття точно нічого не скажуть, на спальнік також, а ось форму і каску скоріш за все дадуть, таку як у всіх. "должно быть хоть и безобразно, зато однообразно" - з армійського фолькльору.

а все таки - в нормативці щось на цю тему відображено, чи все на розсуд батьків-командирів? бо в мене чиста совість - чисті погони, неохота від прихоті шакалів офіцерів залежати.

Вооружение, боевую технику выдают, или на своей приезжать?

Опубліковано:

PROTEINFACTORY

не починай тролити

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...