Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Японцы и южные корейцы самые крутые со всех азиатов. С последними и вовсе очень легко общий язык найти.

Эхх, вспоминается как со своими одногруппниками с Кореи движевали в общаге.

Да и японцы вполне себе вежливые и приветливые люди.

Опубліковано:
обговорюєш з родичами ситуацію? що вони тобі кажуть?

Лише б не було війни

Опубліковано:

Самурай, зараз ВВ немає. Це тепер Національна Гвардія. Див. нещодавно прийнятий закон. Тому повторюся. Не знаєш - не пиши.

Опубліковано:
В якості піхоти не доцільно, ок, а в якій якості Альфа штурмувала Дім Провсоюзів?

по інформації з відкритих джерел вони штурмували Будинок Профспілок бо там були теростити і заручники, чим цей варіант розходиться з варіантом Бунда?

як на мене - все чітко співпадає

я згідний що альфа могла штурманути блокпост, але могли і вв і нацгвардія .... люди на майдані самі готувались до протистояння, я бачив тренвання утримуючих лав на власні очі ...

продовжете з бундом особисту переписку поза лс, будуть вжиті контрзаходи

Опубліковано:
Лише б не було війни

а ти їм?

не кажеш часом - що ви там холхи знаєте, ми зараз прийдемо і вам допоможем

Опубліковано:

Почему русские считают, что евромайдан спонсировали США? Чем они это обьясняют, есть доказательства?

Опубліковано: (змінено)
Да и японцы вполне себе вежливые и приветливые люди.

До ужаса вежливые. Со мной в Китае, на этаже, жила молоденькая учительница из Японии.

Такая классная и такая светлая, что у меня не хватило наглости к ней подкатывать и ограничивался по первам студентками китайскими.

Змінено користувачем Axwell
Опубліковано:
Самурай, зараз ВВ немає. Це тепер Національна Гвардія. Див. нещодавно прийнятий закон. Тому повторюся. Не знаєш - не пиши.

Від переіменування суть не змінилася. І ти так і не відповів на моє питання, чому проти майданівців з патичками Альфа герої, а проти сепаратистів наче хлопчики для биття.

Коли командир "Альфи" полковник Човганюк бреше не червоніючи на засіданні тимчасової слідчої комісії Верховної Ради, що у нього були данні що в будинку провсоюзів була тисяча озброєних майданівців, і Альфа у кількості 238 чол пішла без вагань штурмувати ворога який у пять разів їх перевершує по кількості, а словянську пару десяткив сраних сепаратистів і Альфа не може з ними впоратися...

Я скажу що знаю, вже закінчується 3-й тиждень після Аваковськів 48 годин, за які мали припинити сепаратизм, уже другий тиждень триває АТО, і немає жодного результату, ось що я знаю на 100%, можеш це заперечити чи доповнити?

Опубліковано:

Террористы в Славянске начали похищать простых мирных жителей

Пропала связь с миссией ОБСЕ в Донецкой области. Их могли похитить террористы

по інформації з відкритих джерел вони штурмували Будинок Профспілок бо там були теростити і заручники, чим цей варіант розходиться з варіантом Бунда?

як на мене - все чітко співпадає

я згідний що альфа могла штурманути блокпост, але могли і вв і нацгвардія .... люди на майдані самі готувались до протистояння, я бачив тренвання утримуючих лав на власні очі ...

продовжете з бундом особисту переписку поза лс, будуть вжиті контрзаходи

це не особиста переписка, це обговорення АТО, та участі Альфи у ній. Я вважаю що саме Альфа має бути основною силою у АТО, тому що там є і заручники і співчутливі до сепаратистів цивільні, і озброєні терористи сепаратисти. А коли є заручники, це точно не справа армії, чи не так?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...