Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Разговаривал со подружкой из Одессы. Её муж - судмедэксперт. Причём довольно объективный, учитывая что вообщем-то похуист по природе - которому до задницы и патриоты, и сепаратисты. Он пришёл с работы и сказал что судя по результатам предварительного расследования - те, кто залез на крышу - не хотели что бы в здание вошли патриоты и добрались до них. Поэтому решили поджечь лаз на крышу, что бы отсидеться в безопасности до прибытия сил правоохранительных органов и пожарных расчётов. Чем нечаянно судя по всему и спалили собственных соратников в кол-ве пару дюжин.
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ну Ляшко так и скажет, Порох врятли

я теж думаю що скаже, якщо не зіжметься очко.... по крайній мірі, він хоч зараз їздить по гарячих точках, хоч коментить в ФБ і фоткається здалека для чекін, а от тягнивбоком я дуже розчарований.... поки йшли бої в словянстьку, одессі і т.д. він зустрічався з виборцями на тернопільщині та івано-франківщині.... постив фотки своєї сім"ї і портрета сина, в якого було др, і що це його донька намалювала.... це звізно класно, але ж не в такий час....

в такий час треба їздити по селах і прости гуцулів і бандерівців відкопувати закопані кулемети, смарувати і готувати до бою

Опубліковано:
я теж думаю що скаже, якщо не зіжметься очко.... по крайній мірі, він хоч зараз їздить по гарячих точках, хоч коментить в ФБ і фоткається здалека для чекін, а от тягнивбоком я дуже розчарований.... поки йшли бої в словянстьку, одессі і т.д. він зустрічався з виборцями на тернопільщині та івано-франківщині.... постив фотки своєї сім"ї і портрета сина, в якого було др, і що це його донька намалювала.... це звізно класно, але ж не в такий час....

в такий час треба їздити по селах і прости гуцулів і бандерівців відкопувати закопані кулемети, смарувати і готувати до бою

имха но тягнысрак фуфло

без обид если чО

яроша ваще нах

тот с дуру и ядерным оружием закуячет по расеии вдруг че

Опубліковано:
не ошибиться народу украинскому и опять не поставить шлюху путинскую-это будит беда

а от що, що а в цьому питанні я впевнений лише в собі, недовіряю жодному кандидату

Опубліковано:
т.е. он идиот, но не полный?!

Он отстаивает свои интересы, влияние на соседние государства, подальше отодвинуть войска НАТО от своих границ. На все остальное (рускоязычных, бандер, дедываевали и т.д.) ему насрать, и это можно понять. Сделает юго-восток ка широкую границу (несчастные люди, кто там останется жить). Конечно будет всячески пропихнуть своих "януковичей" в нашу власть, для усиления влияния. Это будет ему более выгодно, чем ехать сюда танками, и быть пушечным мясом для местного населения, которые обязательно устроят партизанскую войну.

Опубліковано:
самое главное

не ошибиться народу украинскому и опять не поставить шлюху путинскую-это будит беда

Я не поддерживаю Тимошенко, но откуда такая уверенность, что она прихвостень путина? Где почитать можно?

Опубліковано:
имха но тягнысрак фуфло

без обид если чО

так ото ж і я про це....мав все в своїх руках - яйценюк пішов в уряд, клички спригнув, якби правильно повів би себе - був би президентом, а так - хуй з палочкою...

яроша ваще нах

не такий страшний чорт, як його малюють

ПС вироджений з дійсно правих організацій, але це просто щось чуть більше ніж українські пластуни чи американські бойскаути... просто організація подорослішала дуже швидко на грушевського

тот с дуру и ядерным оружием закуячет по расеии вдруг че

він єдиний заговорив про відновлення ядерного потенціалу, як стримуючого фактору - усі країни гаранти насрали з високої башні на свої гарантії

ЗІ: достатньо мати кілька ракет - ясно що як почнеться судний день, ми помрем усі, але гнатись за рашкою чи за пендосами в кількості нема сенсу, думаю 10-ки вистарчить, щоб ними бряцати, а то все що ми можемо зараз - висловити стурбованість

ЗІІ: а от націлить путлер ядерну зброю на львів чи на київ - що тоді буде?

Опубліковано:
а от що, що а в цьому питанні я впевнений лише в собі, недовіряю жодному кандидату

аналогично

но выбор сделать прийдется

если бы я был уверен что порох не будит иметь бизнеса с рашкой я бы быть может ему голос отдал,хотя кличко его продвигает а кличко ближе к европу

так что я в замешательстве

Опубліковано:
якби правильно повів би себе - був би президентом, а так - хуй з палочкою...

тягныхуй был бы президентом ?! 0_о

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...