Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Наташка-"ТриРубля"-королевская якобы пропала. Вместе с царевым готовится керувать Ю-Востоком?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
ещё "реклама" армии пути

Вы ненавидети все русское и все врети. Это на деньги госдепа снята заказуха, диды же ваевали, жахнем по америке ядренными боеголовками, система периметр, ко-ко-ко..... ой блин... с кален встали.

Опубліковано:
Вы ненавидети все русское и все врети. Это на деньги госдепа снята заказуха, диды же ваевали, жахнем по америке ядренными боеголовками, система периметр, ко-ко-ко..... ой блин... с кален встали.

Всё - Русь. Что не Русь, то бандеровцы. Мир поделен на Русь и бандеровцев.

Опубліковано:
Військовослужбовці не платитимуть Єдиний соцвнесок в період несення служби, а уряд заплатить за них відсотки за кредити на час несення служби.

Про відповідне рішення парламенту повідомив т. в. о. заступника глави Адміністрації президента Андрій Сенченко.

"Виникає колізія, коли люди мобілізовані на 45 днів, захищають свою країну, але при цьому зобов'язані платити ЄСВ. Тепер вони звільнені від виплати цього внеску", - сказав він.

Крім того за словами Сенченка, прем'єр Арсеній Яценюк запевнив, що уряд України погасить відсотки за кредитами мобілізованих військовослужбовців за час несення ними служби.

"Прем'єр запевнив, що уряд знайшов фінансові можливості на погашення відсотків, якщо ці люди мають кредити", - запевнив Сенченко.

Опубліковано:

вот сидоры.. :ppc: , тваюмать

Рада рассмотрит вопрос лишения неприкосновенности Царева 13 мая

Опубліковано:

Я не знаю почему,но какого куя, сегодня сепаратисты говорят о какой то их победе над фашистами (Украиной), я что то пропустил?)

Опубліковано:
Я не знаю почему,но какого куя, сегодня сепаратисты говорят о какой то их победе над фашистами (Украиной), я что то пропустил?)

да забей

после поражения себе боевой дух поднимают руський

Опубліковано:

Город не потеряли - победили.

Вон в Ираке вообще стоит памятник победы над США ))

США ж ушли... значит победили.

Опубліковано:
litvin4ik , вас там чем-то травят, что ты муйню с Комсомольской правды сюда постишь, голова есть ?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...