Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

И опять же не беркут..... а ВВ хм... интересно что дети 18-19 лет вам сделали уже?

Политика 2ных стандартов больше всего печалит, в Европе и США можно и не писать что бы уже сделали с такими протестами.....

Лучше бы как писали выше пошли к Яникевичу домой

1:1

ВВ дуже шкода доречі, молоді пацани по 18-20 років в першій лінії, в то й же час, як відгодований беркут за загорожами стоїт, до них навіть каміння не долітало

Вот вот, беркут весь стоит за их спинами

и еще по поводу ВВ кто служил тот знает что сделают за не выполнение приказа и тд

Змінено користувачем RedZerg
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Политика 2ных стандартов больше всего печалит, в Европе и США можно и не писать что бы уже сделали с такими протестами.....

- нема політичної волі з обох сторін, нажаль ... був би яник сильнішим, давно би все розігнали як в рашці, а він відповідальність на себе не бере

- був би лідер серед народу, давно би змели банкову і межигір"я, а так ніхто не бере на себе відповідальність

не слід прирівнювати україну і до сша і до європи - там ще більш серйозніші заворушення виникали і за менші боки влади (вбивство 1 студента в Греції, наприклад), а тут прямо спаплюжили конституцію

якби така ситуація зараз би проходила у франції наприклад - весь уряд вже би сам пішов у відставку - їм втрачати нічого, окрім політичної кар"єри і то вона не припиниться, а вони прости підуть в опозицію, а наші, ті що при владі зараз - якщо програють (при чім і одна і друга сторона) то прямою дорогою на нари чи то з сцени майдану чи то з золотого унітазу

Опубліковано:

Андрюха, всё, тут уже ситуация накалилась до беспредела...

Народ прочухал на себе беспредел власти - беспределом и отвечает.

Тут не будут теперь рассматривать кто там с щитами давит... ВВ или беркут...

Это революция бро...

Опубліковано:

Маразм крепчал... Что дадут разборки с молодыми ребятами у которых приказ... Они то в чем виноваты, тупо бред. В чем смысл друг друга калечить..

Опубліковано:

янык вчера по ящику выступал. говорил что мол будут применены все имеющиеся способы чтоб защитить мирных людей от агрессии протестующих. другими словами пообещал что будет разгонять

Опубліковано:
Андрюха, всё, тут уже ситуация накалилась до беспредела...

Народ прочухал на себе беспредел власти - беспределом и отвечает.

Тут не будут теперь рассматривать кто там с щитами давит... ВВ или беркут...

Это революция бро...

Но я бы все же начал с резиденции Яникевича0))))

Опубліковано:

Так и они бы начали ;)

Но видать не пустят их туда так просто - будут ВВ (у которых приказ... ЛОЛ) и за их спинами беркут...

Опубліковано:

нема його там, він в Хутіна Пуя

Опубліковано:
Так и они бы начали ;)

Но видать не пустят их туда так просто - будут ВВ (у которых приказ... ЛОЛ) и за их спинами беркут...

ну если бы они туда шли, я бы понял почему поджигают ВВ и беркут)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...