Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)

Кстати совет для тех кто хочет купить валюту. Ищите по местным форумах людей, которые сдают. Нахера кормить банки ?

Змінено користувачем Axwell
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Помимо основной угрозы - провокации, реально, думаю, будет и возня с георгиевскими лентами.

Правый сектор на Западе заявлял, что не намерен терпеть на день победы георгиевские ленты. Не думаю, что ветераны, часть из которых далеки от понимания нынешней ситуации и для которых лента четко ассоциируется с днем их победы на фашизмом, поймут эту агрессивную рекомендацию.

Другая часть будет под знаменами КПУ и наденет ленты по другим соображениям, осознанно.

На городском форуме Днепропетровска вычитал, что в одном из садиков, детей повезли сегодня на возложение цветов нацепив георгиевские ленточки. Кипишь был знатный, судя по всему. Думаю руководство этого садика уже больше ни по чьей указке эти ленты не наденет. Думаю в Днепре будет минимум лент, т.к. сильно рискованно для их носителей с ними ходить )

Опубліковано:
ну скільки там тієї валюти треба щоб погасити кредити, які люди взяли у валюті і щоб поїхати за кордон відпочивати ... зовсім небагато, порівняно з тим, що зараз в населення біля 3 ярдів валюти на руках

головний навіс на курс - якраз депозити в банках в валюті, які населення ти ж банкір, знаєш, що кредити в валюті дозволені лише експортерам, і видавалися мізер. а депозити в валюті залучалися масово, потім бакси продавалися і видавалися кредити в гривні. в країні реально немає валюти під зобов"язання. януковощ і ко вивезли купу реальної валюти, і ще й зараз намагаются її пилососити. дії НБУ по зміцненю курсу були і є, без інтервенцій поки що, адміністративні. ще є рефінанс, яким банки рятують, але і на валюту тиснуть. тому курс в середньостроковій перспективі може бути який завгодно і 10,5 і 20,5. населення це інтуїтивно розуміє, тому і валюту купляє, чим це все ще погіршує.

взагалі, все складно і погано, що, як ти і кажеш, ще погіршують сепарати і холодна війна з рашкою.

але все буде добре, прорвемося. Слава Україні!

Опубліковано:
На городском форуме Днепропетровска вычитал, что в одном из садиков, детей повезли сегодня на возложение цветов нацепив георгиевские ленточки. Кипишь был знатный, судя по всему. Думаю руководство этого садика уже больше ни по чьей указке эти ленты не наденет. Думаю в Днепре будет минимум лент, т.к. сильно рискованно для их носителей с ними ходить )

Я заметил, многие маршрутчики в салоне прикалывают ленты.

Не видел ни разу, чтобы кто-то агрессивно отнесся к тому, что у него висит там ленточка.

ну как многие... некоторые. Больше, конечно флажочки размещают украинские.

Опубліковано:
головний навіс на курс - якраз депозити в банках в валюті, які населення ти ж банкір, знаєш, що кредити в валюті дозволені лише експортерам, і видавалися мізер. а депозити в валюті залучалися масово, потім бакси продавалися і видавалися кредити в гривні. в країні реально немає валюти під зобов"язання. януковощ і ко вивезли купу реальної валюти, і ще й зараз намагаются її пилососити.

тому і зараз теперішній транш не призведе до руху курс вниз і до зміцнення нацвалюти

населення це інтуїтивно розуміє, тому і валюту купляє, чим це все ще погіршує.

так ото ж - тут або бути бідним патріотом, або ... мати валюту і коли до влади прийде правий сектор будуть її обмінювати на візитки яроша по курсу 1 до 8

Слава Україні!

ГЕРОЯМ СЛАВА!!!

Опубліковано:

Взяла и Контакта.

Цей чеченець приїхав воювати в Україну за "свободний Донбасс", але натрапив на привітних хлопців у чорному..

Опубліковано:
Взяла и Контакта.

Цей чеченець приїхав воювати в Україну за "свободний Донбасс", але натрапив на привітних хлопців у чорному..

Надеюсь, не фейк

А то только заявления устные, что были бородачи и никаких улик

Опубліковано: (змінено)

Ляшко или Ярош ...

Кстати, а где ваш Гриценко проебался ? Почему о нём ничего не слышно ?

k39PzzzcrjM.jpg

Змінено користувачем Axwell
Опубліковано:
Донецкие шахтеры рассказали о пытках террористов и показали почти срезанную лампочкой татуировку (фото)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...