Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Вторая мировая,ГЕСТАПО в его составе СС. Сотни тыс. немцем затераненных режимом,еще до 39го. О жертвах войны не говорим. А все начиналось примерно также. Ультра правые просто решились.

Ты когда цитируешь Царёва и Чечетова, то указывай это.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

то мабуть тільки в нас таке можливо - беркут з мітингувальника перекидується камінням

в розвинутих країнах їм би усім дали зброю з резиновими кулями, а в нас поставили зі щитами і кидай...

Опубліковано:
сьогодні буде ультрас - це буде цікаво - ці хлопці зазвичай дуже обезбашені
Опубліковано:

а кто то вообще думал что будет после, если например янык уйдет, кто место него? как это все будет происходить? я лично нацистов у власти видеть не хочу.

Опубліковано:
сьогодні буде ультрас - це буде цікаво - ці хлопці зазвичай дуже обезбашені

Опа... не завидую я титушкам. Много зубов будет выбито.

Опубліковано:
Збройні сили України - це участь у війнах, захист від нападу

Внутріші війська - це захист суверинітету України від посягань, внутрішніх і зовнішніх

Защищать от внешних задача Вооруженных Сил Украины, а внутренних угроз у нас нет! У нас нету ИРА, ТАлибов, МАджахедов, Терористов и т.д. Остаеться народ, вот и получается что их задача защищать власть от народа.

Что б ты знал ВВ создали с подачи НКВД в 1918 году, для того что б держать народ в узде. История ВВ взял с ихнего сайта:

"Бойовий загін ВНК. Реорганізація конвойної сторожі. Всеукраїнська надзвичайна комісія.

1918 р.

Січень – березень 1918 р. Створені перші збройні загони при ВНК і надзвичайних комісіях на місцях.

18 березня. Об’єднання загонів місцевих НК в Бойовий загін ВНК.

20 квітня. Наказом Народного Комісаріату з військових справ конвойна сторожа, яка існувала раніше, реорганізована на нових принципах. Для керівництва нею заснована Головна інспекція конвойної сторожі при Наркоматі юстиції РСФСР. 13 червня. Рішенням ВНК усі загони, яки перебували при НК у центрі й на місцях, були об’єднані в Корпус військ ВНК на чолі зі штабом. 3 грудня 1918 р. З установленням Радянської влади в Україні, як і Росії, були створені органи її захисту - Всеукраїнська Надзвичайна комісія (ВУНК)."

Опубліковано:
а кто то вообще думал что будет после, если например янык уйдет, кто место него? как это все будет происходить? я лично нацистов у власти видеть не хочу.

есть три варианта: будет лучше, будет так же, будет хуже.

итого вероятность, что будет хуже составляет примерно 33%

Опубліковано:

Основа жизни это движение вперед. Лучше принять любое решение,даже неверное чем не делать ничего.

Опубліковано:
есть три варианта: будет лучше, будет так же, будет хуже.

итого вероятность, что будет хуже составляет примерно 33%

так же и хуже , это по сути одно и тоже . это плохо, так что скорее правильнее будет сказать что вероятность что будет лучше это 33%)

Опубліковано:

Опа, а как они будут знать кто есть титушка???? :ai: :sarcastic: Во будет прикол, приедут на подмогу, а им "вы титушки" и ...здюлей :punish: !!!

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...