Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

это что много народу пришло проголосовать против?

зачем вобще шли?

из моих друзй человек 50 все против и неходили

все кто за 40 за и ходили

бабуля с дедом сепаратисты долго им внушал что да как, все четно , им нужен путен(ПНХ)

Опубліковано:
twinni, второй раз удивляюсь, что у тебя за знакомые) Из моих знакомых "за" голосовали 20-30% максимум.

Ты даже не представляешь как я удивляюсь.. Иногда мне кажется, что я ошибаюсь и Россия - наше все,а Киев - фашистское зло.

Опубліковано:
Видео ранения нападавшего на бойцов Нацгвардии в Красноармейске

7,62-мм автомат Калашникова (АК)

Максимальная дальность, м:     
400 — действительного огня
1500 — убойного действия пули
3000 — предельная дальность полёта пули

Как можно стрелять в жилом районе вверх или поверх голов, если в ближайшем квартале можно кого-то случайно завалить.

Опубліковано:

попытался отобрать калаш у силовика и получил пулю в ногу - всё заслуженно

Опубліковано:
Как можно стрелять в жилом районе вверх или поверх голов, если в ближайшем квартале можно кого-то случайно завалить.

На блок-посту Луганска колорады убили семью, девочка ранена и осталась сиротой, а толпа ноет из-за гопника, который кинулся забирать оружие.

Красноармейск только один раненый. Другой просто сознание потерял. Убитого нету.

4 по городу в районных администрациях и еще одна в поселковом совете, я не знаю голосовали ли там мариупольцы.

Ну и как там могут проголосовать 350к людей без очередей? Там даже при 50к будут очереди, что мы собственно и наблюдали.

Опубліковано:

Завтра ехать на учебу в Красноармейск- послушаю от местных сто было. Видосы посмотреть не могу-нет интернета.

Опубліковано:

Я тут в одному місці прочитав, що батальйон "Дніпро" приїхав в Красноармійськ на броньованих інкасаторських машинах Приватбанку і на цивільних машинах. Чомусь я вже сумніваюся, що в Красноармійську дійсно батальйон "Дніпро". Одяг у всіх як солянка і у всіх відкриті обличчя. Чекаємо, що скажуть офіційні особи.

Опубліковано:
Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов планує найближчим часом тікати з України
Самопроголошений мер Слов'янська В'ячеслав Пономарьов планує найближчим часом тікати з України
Про це повідомив помічник "народного мера" Слов'янська Бобов, затриманий 8 травня на одному з блок-постів на підступах до міста Слов'янськ співробітниками правоохоронних органів, які беруть участь у АТО, - передає "Обозреватель".
При огляді автомобіля затриманого було виявлено та вилучено вогнепальну зброю, захоплену в Донецькому УСБУ.
"Під час допиту затриманий повідомив, що самопроголошеному меру В'ячеславу Пономарьову невідомими особами, зацікавленими у відділенні і утворенні Донецької народної республіки, з метою заняття в перспективі керівних постів, була перерахована сума в розмірі 8 мільйонів доларів США", - йдеться в повідомленні.
Також сайт зазначає, що гроші Пономарьов повинен був витратити на організацію та проведення 11 травня 2014 „референдуму” в Донецькій і Луганській областях.
"Бобов також повідомив, що частина цієї суми була розікрадена самим Пономарьовим, а наближені до нього люди спеціально виїжджали на територію Російської Федерації для придбання там нерухомості. За словами затриманого, такі дії зумовлені тим, що Пономарьов незабаром планує втекти з території України", - повідомляє сайт.
Опубліковано:
Я тут в одному місці прочитав, що батальйон "Дніпро" приїхав в Красноармійськ на броньованих інкасаторських машинах Приватбанку і на цивільних машинах. Чомусь я вже сумніваюся, що в Красноармійську дійсно батальйон "Дніпро". Одяг у всіх як солянка і у всіх відкриті обличчя. Чекаємо, що скажуть офіційні соби.

Филатов на ФБ написал, что это не Днепр. Но я почему-то подписанный на Филатова не вижу этой записи. Нацгвардия это скорее всего, но не понятно. "Днепр" подчиняется МВД, а это значит что не может быть батальоном нацгвардии "Днепр"

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...