Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Слили просто.

так и есть!

"Вот, гангрена!"(с)

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Заборона на в'їзд на територію Донецької області оголошена:

- президенту США Бараку Обамі - до листопада поточного року включно;

- канцлеру Німеччини Ангелі Меркель – до вересня цього року включно;

- верховному представнику Євросоюзу з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон – до вересня 2014 року включно.

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон включений до цього списку "умовно": йому пропонують переглянути своє ставлення до нинішньої центральної влади України, яку в ДНР уперто називають, слідом за російськими ЗМІ, "київською хунтою".

Опубліковано:
С крымской ваты начали сбивать бабло по кредитам Коломойского

многие рассчитывали что кредиты "простят и поймут", особенно ипотеку

#Крымнаш#Расия поднялась с колен#Накатим и пойдем памятник путину строить

Крымский «Фонд защиты вкладчиков» собирает оплату по кредитам с клиентов «ПриватБанка»

хрена лысого я им отдам.

https://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=1&t=793435

Опубліковано:
Заборона на в'їзд на територію Донецької області оголошена:

- президенту США Бараку Обамі - до листопада поточного року включно;

- канцлеру Німеччини Ангелі Меркель – до вересня цього року включно;

- верховному представнику Євросоюзу з питань закордонних справ і політики безпеки Кетрін Ештон – до вересня 2014 року включно.

Прем'єр-міністр Великобританії Девід Кемерон включений до цього списку "умовно": йому пропонують переглянути своє ставлення до нинішньої центральної влади України, яку в ДНР уперто називають, слідом за російськими ЗМІ, "київською хунтою".

ипать абама рыдает он в акуе ведь планировал на свой уикенд поехать отдохнуть в донецкие шахты

вот обосцака

Опубліковано:
хрена лысого я им отдам.

https://forum.sevastopol.info/viewtopic.php?f=1&t=793435

Для злісних неплатників кредитів скоро прийдуть колектори з Північно-Кавказького Федерального округу. Вони працюють не так як українські резиденти. В Росії кредити не платити дуже боляче для здоров'я.

Опубліковано:
Для злісних неплатників кредитів скоро прийдуть колектори з Північно-Кавказького Федерального округу. Вони працюють не так як українські резиденти. В Росії кредити не платити дуже боляче для здоров'я.

Блін, як не вистачає нам такого. щоб всі-всі платили по своїм боргам - це крок до цивілізації. насправді, дуже погано, що в нас все заточене під боржників. багато перекосів через це виникає...

Опубліковано:
меня удручает могильная тишина властей Крыма и Севастополя (да и Москвы) по поводу сложившейся обстановки в банковской сфере. Проблемы как будто и нет, везде только победные высокопарные речи, а ведь проблема далеко не из последних.

проблема глобальная. я в шоке. деньги вообще не получить ни в одном банке с России(счет даже не оформляют)! такое ощущение что мы не Россия, а Гондурас какой то!

це крок до цивілізації.

крок до цивілізації це нормальна грошово-кредитна політика, а не кредит на телевізор чи холодильник під ефективну ставку 80%

це іпотека під 5-7 %

це відміна всіх ввізних мит для автомобілів

і т.д.

а неповернення боргів - це лише реалії сьогодення - на що сподівається банк, даючи споживчий бланковий кредит? - правильно - на то, що в разі якщо перестане платити позичальник - його попресуються софти, потім харди, потім виїздники, якщо і далі не заплатить - продадуть його кредит колекторам за 5-10% від номіналу і там його попресують софти, харди, виїздники....

коротше - кредити в результаті не віддають ті, хто їх брав для того щоб не віддавати - все просто, інше лише питання часу, а банк в збитку не залишається, повірте мені...

Опубліковано:

Смол, ти не забувай писати, що з боржників бабло вибудь-якому випадку стягують. Не платять лише різні особи, наближені до імператора.

Опубліковано:
коротше - кредити в результаті не віддають ті, хто їх брав для того щоб не віддавати - все просто, інше лише питання часу, а банк в збитку не залишається, повірте мені...

вірю. але кредити не тільки на жопогрійки беруть. як на мене - споживчий кредит - клініка. я вважаю кредит можна брати або на житло, або на ровиток бізнесу. ну, і не дай Бог, на лікування. та й великий % неповернення кредиту - також відіграє роль в розмірі % ставки. кожна палка має 2 кінця. великі іноземні банки тікають/втекли, в тому числі і через те, що приближені до Сім"ї брали кредити, і не віддавали. і фіг що їм можна довести в правовом полі.

верховенство права - не єдина, але необхідна умова розвиненої країни.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...