Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Читал я эту статью про то, как отличить танк от БМП.

Но все равно по картинке не понятно, какие из них явлются танками.

"Количество погибших десантников возросла до 7", - отметили в пресс-службе, добавив, что седьмой тяжелораненый десантник умер во время транспортировки в медучреждение в вертолете
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Мужики, такая инфа от друга милиционера.

Говорит в Мариуполе, когда был замес, НацГвардия когда штурмовала здание МВД постреляла 47 ментов, и есть несколько тяжело раненых, все 50 могут быть. Собственно никакого подтверждения из СМИ или оф заялений я не видел, но вроде как и пиздеть ему незачем. А у него там знакомые были, ему рассказали.

Собственно кто что видел/слышал?

Опубліковано:

на картинці нема танків

Опубліковано:

Говорит в Мариуполе, когда был замес, НацГвардия когда штурмовала здание МВД постреляла 47 ментов, и есть несколько тяжело раненых, все 50 могут быть. Собственно никакого подтверждения из СМИ или оф заялений я не видел, но вроде как и пиздеть ему незачем. А у него там знакомые были, ему рассказали.

Сегодня об этом говорил Симомненко с трибуны ВР.

Турчинов велел выключить ему микрофон обвинил во лжи.

на картинці нема танків

Понял.

А то статья называлась "Как отличить танк от БМП", я думал, что там будет изображение и танков.

Включили нам некоторые рос. каналы. Блин, говорят, что оказывается нет такой страны "Украина" в принципе. Охуеть. Осетия, Абхазия и Приднестровье есть, а Украины нет )

Опубліковано:

Я тут на вихідних викладував 50-хвилинне відео зі штурму УВД в Маріуполі. Знімаючий весь час тараторив, що "фашисты расстреливают наших милиционеров". При цьому на відео було видно пару затриманих, яких вивели з будівлі УВД, вони були в цивільному. Одного з них били прикладами по ногах. А в кінці відео з будівлі УВД спокійно вийшли два мента в формі, яких ніхто не чіпав. Також під час штурму з будівлі було випущено три жінки, яких також ніхто не чіпав, і вони спокійно побігли геть, але це чомусь викликало глибоке невдоволення у зівак і оператора. Також той бахур, який це все знімав, коли побачив українського військового з жовтою пов'язкою на руці, одразу ідентифікува його, як Правосека.

Моя думка така, що, навіть, місцеві, які були свідками штурму, не знали, хто в той час був в будівлі УВД. А те, що Нацгвардія розтрілювала маріупольських ментів лише чийсь вброс, який поки що нічим, окрім слухів і розказнів, не підтверджується.

Офіціальна версія влади така, що сепаратисти напали на УВД і одразу захопили 1 і 2 поверхи. Менти відстрілювалися, закріпившись на верхніх поверхах. Лише після цього до УВД прибула Нацгвардія. Можливо, що під час бою загинули і менти. Але від чиїх куль вони загинули, зараз вже ніхто не скаже. Якщо історія про те, що начальника УВД взяли в полон сепаратюги, правдива, а Ляшко не брехав, коли писав, що начальник УВД відстрілювався до останнього, то інформація про те, що ментів вбили саме Гвардійці, здається несінитницею.

Опубліковано:

Я думаю что раcстрел или не раcстрел ментов в Мариуполе будет иметь тот же результат, что и расследование убийств на Майдане.

Москаль предполагает, что дело о расстреле людей на Майдане может никогда не быть доведено до конца: "Это будет еще одно дело вроде убийства Джона Кеннеди, которое расследуют и по сей день"

«The Truth Is Out There» © The X-Files

Опубліковано:

На тему мобілізації. Вчора та сьогодні мій рідний брат був в військоматі. Пропонували іти в батальйон територіальної оборони. Формують мотострілецький батальйон. Місяць навчань. Потім служба тиждень - тиждень відпочинок. Здається так, якщо не помилився. У цьому батальйоні комбат - бойовий офіцер, що пройшов війну. Екіпірування є. За рахунок підприємців. У випадку опи мають відбувати на підсилення кордонів з Білоруссю. Контракт на півроку. З/п рядового - 2,6 тис. грн, сержанти - 3, офіцери - 4. Якщо бойові виходи, то доплати. З навчанням проблем не повинно бути. Всього достатньо.

Але є одне але. Мій брат не служив. І чомусь почали викликати тих, хто не знає, що таке служба. Для мене це дуже дивно. Купа народу, що служило, не задіюється, а викликають "зелених". Беруть тільки добровольців. "Обязаловкі" немає.

Опубліковано:
В.и.о. командира воинской части А1494 полковник Р.С.Волков обратился к городским властям с просьбой обнародовать списки военнослужащих, которые были призваны в ряды Вооруженных Сил Украины во время частичной мобилизации, на особый период и самовольно покинули воинскую часть…

Вот и ответ почему викликають "зелених".

Опубліковано:

вроде как уже обязаловка.

Как я понял с разговора. Что начался призыв. Вроде в начале мая он был или будет.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...