Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Я эту неделю каждый день туда езжу, мне 50 км от дома. Атмосфера там пздц... иногда аж слезы наворачиваються. Все таки мы очень дружный народ. Люди везут все, кто что может. Необизательно одевать шлем и брать палку, и бежать на барикаду, там роботы валом и другой. Кто еще там не был, сьездите, хотя бы просто посмотрите.

Так, мысли в слух..=)

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Украинский дом захвачен.

Опубліковано:
[
Показать
attachment=30254:HduhEBSBOQY.jpg]

Махновщина

+1. это по нашему. бей красных пока не побелеют, бей белых пока не покраснеют

Опубліковано:

ну так это в край меняет ситуацию, у них свой кандидат Виктор Януковский !!!! :Koshechka_08:

Опубліковано:
Наступна пропозиція від опозиції полягала в ухваленні закону про амністію, який звільнив би від відповідальності всіх учасників протестних акцій за весь період політичної кризи. Президент пристав на цю пропозицію, і в АП вважають, що можна було би підтримати це рішення фракціями більшості за умови повного звільнення всіх захоплених приміщень по всій країні, у тому числі на майдані Незалежності.

Сторони домовилися про те, що площі та вулиці Києва буде поступово звільнено і протестувальниками, і міліцією.

Опубліковано: (змінено)

краткое содержание за вчера:

Штурм Украинского дома начался поздно вечером в субботу - активисты зафиксировали, что в здании находится милиция, и пришли требовать, чтобы она ушла, опасаясь атаки на митингующих на улице Грушевского. Кроме того, очевидцы говорили, что в здание зашел "Беркут".

Силовики покинуть здание отказались, в результате чего начался штурм, перешедший в несколькочасовую осаду. Около 4 утра здание покинули все милиционеры, которые оказались военнослужащими Внутренних войск. В Украинский дом вошли активисты Майдана.

26 января, 07:05

Вторым важным событием субботы стали переговоры лидеров оппозиции с президентом Януковичем.

Их результатом стал ряд предложений главы государства, среди которых, в частности, кадровое - назначение Арсения Яценюка премьер-министром, а Виталия Кличко - вице-премьером по гуманитарным вопросам

Змінено користувачем xx07xx
Опубліковано:
вот здесь весь майдан. В картинках, его жизнь и борьба. Очень интересно
Опубліковано:

Прокурор перейшов на бік Майдану і здав рахунки конвертаційних центрів мафії з мільярдними оборотами.

"...

Оголошую частину переліку підприємств, які входять до вищезгаданого конвертаційного центру з мільярдними оборотами:

— ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів;

— ТзОВ «Метіза» (ЄДРПОУ – 38619417) оборот злочинних коштів (шість) мільярдів;

— ТзОВ «Горизонт-ТзОВ «Алюмельс» (ЄДРПОУ – 38619438) оборот злочинних коштів 18 (вісімнадцять) мільярдів;

— ТзОВ «Горизонт-Трейдінг» (ЄДРПОУ –38487897) оборот злочинних коштів 9 (дев'ять ) мільярдів;

— ТзОВ «Найсвін» (ЄДРПОУ – 38516676) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярд;

— ТОВ «Відродження» (ЄДРПОУ – 38199048) оборот злочинних коштів 1 (один) мільярд.

....

Я не вдягаю маски, не ховаю обличчя, а розміщую свою фотографію, де я посміхаюсь і цією козацькою посмішкою я плюю Вам в обличчя пане Президенте та пане Генеральний прокурор, тим самим підтримуючи свій народ, опозицію та мирний козацький майдан. Я молю Бога бути почутим.

Вірю в те, що якщо Ви й встигните мене звільнити то після державного перевороту, до якого я закликаю усіх, я відновлюся в лавах прокуратури та буду тим прокурором, який буде судити Вас і просити в суду покарання для Вас у вигляді довічного ув'язнення за геноцид свого народу.

Борімося й поборемо. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

24.01.2014 року Іваник Тарас Ярославович"

Опубліковано:

Если инфа правда, он труп, хотя кто будет арестовывать эти счета и изымать деньги, пока что некому ((

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...