Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

А необязательно работать в гос. структурах что-бы поддерживать существующую власть.

Можно еще от них кормится (тендера, распил и т.д.). Более того мелкие и средние управленцы (ну те от которых как правило жизнедеятельность бизнеса не зависит, но платят им прилично) тоже за власть, им комфортно в таких условиях. Опять же пенсионеры - не вообще свято верят российскому телевидению (прям как некоторые форумчане в этой теме). Ну. И люмпены которым все пофиг, те за пакет с гречкой и 200 грн. (которые тут же пробухают) будут делать что угодно.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

https://p-p.com.ua/articles/43695/

кто там говорил о милиционерах-героях, которые нас оберегают от нацистской чумы?

Мусора - бандиты, воры и жулики! Что б они были прокляты, мрази!

Опубліковано:
А необязательно работать в гос. структурах что-бы поддерживать существующую власть.

Можно еще от них кормится (тендера, распил и т.д.). Более того мелкие и средние управленцы (ну те от которых как правило жизнедеятельность бизнеса не зависит, но платят им прилично) тоже за власть, им комфортно в таких условиях. Опять же пенсионеры - не вообще свято верят российскому телевидению (прям как некоторые форумчане в этой теме). Ну. И люмпены которым все пофиг, те за пакет с гречкой и 200 грн. (которые тут же пробухают) будут делать что угодно.

для того, чтобы НЕ поддерживать Майдан, не только не обязательно работать в госструктурах, но и совсем не обязательно поддерживать власть.

Опубліковано:

Як стало відомо Еспресо.TV, відповідальним за проекти пов”язані зі створенням “Українського фронту”, в Кремлі призначили Бориса Рапопорта, одного з найближчих соратників Владислава Суркова.

Владислав Сурков є ідеологом створення російської моделі управління, яка дістала назву “Суверенна демократія”. Зараз Сурков очолює кремлівське управління соціально-економічного співробітництва з СНД, Абхазією та Південною Осетією (по суті – це орган, який має розробляти та втілювати в життя стратегії по розширенню та зміцненню “русского мира”).

Борис Рапопорт є давнім соратником Суркова і, де-факто, відповідає за український напямок цього управління.

Слід зазначити, що останнім часом Борис Рапопорт все рідше навідується в Донецьк, натомість він став активніше працювати в Харкові. Всі події останніх місяців показують, що Кремль розглядає Харків, як головний форпост “русского мира” на Сході України.

Нагадаємо, що на минулих вихідних в Харкові пройшов так званий з”їзд "тітушок", на якому було створено “Український фронт” - квазіорганізацію, яка має створювати народні дружини по захисту держбудівель. Головним “віп-гостем” цього з”їзду був депутат-регіонал Олег Царьов, який входить в так звану групу Медведчука. Реальними організаторами з”їзду виступили мер Харкова Генадій Кернес та голова Харківської ОДА Михайло Добкін. Останніх також можна віднести до так званої групи Медведчука. Нагадаємо, що Віктор Медведчук (лідер “Українського вибору”) є кумом Володимира Путіна та другом Владислава Суркова.

Опубліковано:
История не только повторяется, но иногда еще и чему-то учит. Два Майдана означают, что их может быть три, четыре и т.д., а более жесткий сегодняшний вариант значит, что в следующий раз люди могут зайти еще дальше... Только так можно научить нашу власть уважать свой народ!

P.S. Pool, Alexey_ , вы не в государственных структурах работаете?

Если адресован вопрос мне, отвечу. Нет, в госс структурах не работаю. А с чем связан подобный вопрос?

Опубліковано:
https://p-p.com.ua/articles/43695/

кто там говорил о милиционерах-героях, которые нас оберегают от нацистской чумы?

Мусора - бандиты, воры и жулики! Что б они были прокляты, мрази!

а новость то, неоднозначная. Если его опустят тогда проклятия справедливы. Но в данном случае нужно уточнить, не мусора, а "конкретный мусор", который совершил преступлене. Не нужно быть таким однозначным. Не зависимо от того, чем закончится революция, правоохранительные органы БУДУТ НУЖНЫ, и даже, если ПОМЕНЯТЬ ВСЕХ поголовно сотрудников МВД, среди тех, кто придет на место старых, тоже будут проскакивать такие вот твари. С этим ничего не поделаешь. Человеческий фактор. У нас много в стране моральных уродов. иначе тут европа уже давно была бы.

Опубліковано:

В Донецке 4-ро сотрудников уголовного розыска Донецкого горуправления милиции, получили огнестрельные ранения при задержание одного преступника. Один перступник подстрелил 4-х оперов, видимо еще пожалел и не стрелял на убой в голову или сердце, а лишь ранил. Профессионализм аж зашкаливает, задержать преступника конечно сложнее чем Евромайдановцов похищать и бить в лесах, или выбивать признания из задержаных.

https://korrespondent.net/ukraine/events/3300981-rasstrel-mylytsyonerov-v-donetske-chetvero-s-ohnestrelnym-ranenyem ://https://korrespondent.net/ukraine/ev...elnym-ranenyem ://https://korrespondent.net/ukraine/ev...elnym-ranenyem

3adddc9621019f080a6ca11a10f51908.jpg

Опубліковано:

Друг Кернеса оплотівець Жилін: Людину можуть вбити і нічого не буде. Це мене стимулює

Керівник "Оплоту", який взяв на себе функції "оборони" Харкова Євген Жилін не приховує, що його люди готові завдавати тілесні ушкодження.

Про це він заявив в інтерв'ю Ленте.ру

"Як юрист я знаю, що є поняття знаходження людини в стані затримання злочинця. У ньому людина може іншій людині наносити тілесні ушкодження, щоб затримати злочинця і передати міліції", - сказав він.

"У країні відбуваються незрозумілі події, певні групи людей налаштовані дуже агресивно і захоплюють адміністративні будівлі. Можуть бути незадоволені владою, але не можна переступати рубікон і незаконними методами домагатися законності", - сказав він.

"Я як колишній правоохоронець не можу дивитися, як "Беркут" палять [коктейлями Молотова]. У Києві вбивають міліціонерів, а на заході України - росіян бізнесменів" , - заявив Жилін.

Відповідаючи на репліку про те, що тільки суд може визнати, що затриманий був злочинцем, Жилін сказав:

"Так, але тут очевидний злочин [захоплення органів державної влади] . Згідно КК, особа, яка затримає злочинця, не несе ніякої відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень легкої та середньої тяжкості", - сказав він.

"Якщо людині відрубати дві руки або вибити два ока - це тяжкий злочин, а якщо відламати одну руку або ногу - середній. Я хочу, щоб злочинці розуміли, що я можу відламати їм одну ногу повністю і мені за це нічого не буде" , - упевнений Жилін.

"Більше скажу, якщо на мою людину хтось буде замахуватися палицею, то закон дозволяє мені його вбити. Якщо в ході затримання злочинця його вбили, перевищивши повноваження, то кримінальна відповідальність за це передбачена до трьох років, тобто ніяка", - сказав він.

"Людину можуть вбити просто так, і за це практично нічого не буде. Ці закони стимулюють мене як громадянина до припинення порушення громадського порядку, ці закони кажуть мені: "Женя, роби все, що хочеш, але попередь злочин". З таким настроєм ми збираємося і чекаємо, коли вони почнуть чинити злочини" , - заявив Жилін.

"У нас є дані, які повідомляє нам влада, вона просить, щоб ми, люди, що займаються спортом, допомагали своєму місту не те щоб вижити, але залишитися незаплямованим" , - зізнався він.

Фанати кілька разів виходили на захист "євромайдана" у Харкові , хоча Жилін говорить про своїх потенційних супротивників поблажливо. "Коли ми висунулися, міліція від"ультрас" відійшла, і вони відразу почали розбігатися. Але меру Кернесу почали дзвонити їхні батьки, тому мер зателефонував [нам] і попросив їх не чіпати. Мовляв, батьки сказали, що діти помилилися і прийшли не туди. Ну ми й зупинилися" , - розповідає Жилін, не приховуючи своїх близьких відносин з градоначальником і міліцією.

УП

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...