Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Сталкер, хочу поинтересоватся. в Праге, например, когда прилетают лидеры других государств, тоже выставляют через каждые 100 м. в доль дороги сотрудников мвд? И имеет ли место быть перекрытие дорог, когда едет правительственный кортеж?

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

в деяких країнах європи високопоставлені чиновники їздять на роботу на велосипеді серед інших людей

Опубліковано:
в деяких країнах європи високопоставлені чиновники їздять на роботу на велосипеді серед інших людей

Под пропорции наших чиновников нужно что-то типа такого

20061108_china1.jpg

Опубліковано: (змінено)

На Майдані спрацював вибуховий пристрій, постраждала одна людина.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як повідомив активіст Евромайдану Анатолій Ведмідь, вибухівку підкинули в четвер близько 9:00 під виглядом ліків.

"У пакеті з написом "Ліки" знаходився вибуховий пристрій" , - заявив він на прес-конференції в Штабі національного спротиву.

Пристрій спрацював в момент, коли пакет розкрили. В результаті цього молодому хлопцю відірвало кисть. Зараз він перебуває в лікарні.

За словами Ведмедя, поки невідомо, яка вибухова речовина знаходилася в пакеті, це питання вивчається.

У МВС цю інформацію підтвержують. За їх інформацією, вибух стався в Будинку Профспілок на п’ятому поверсі; постраждалий зараз перебуває в лікарні №17 у тяжкому стані, крім травми руки він отримав пошкодження очей.

"Наразі біля Будинку Профспілок знаходиться слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління столичної міліції. Активісти не допускають правоохоронців до місця події", - йдеться в повідомленні.

Силовики повідомили, що матеріали справи внесено до Єдиного обліку Шевченківського райуправління і зараз триває подальша перевірка.

Источник

Змінено користувачем Axwell
Опубліковано:
называть Правый сектор - провокаторами

прикинь, я с ним в этом полностью согласен! ))

Масштабы ситуации я понимаю и знаю, что в скором времени Харьков вместе с Востоком и Крымом будет второй Осетией и этого не избежать - затишье перед бурей, ждем окончания олимпипиады.

ой, не нагнетай! ок?

Опубліковано:

Ухо Булатова.

1795932_659437767452134_1296964501_o.jpg

прикинь, я с ним в этом полностью согласен! ))

ой, не нагнетай! ок?

А я не согласен.

ну так кто же Кернеса и Добкина выбрал ?) Кто создает всякие Оплоты и Украинские фронты ?

Опубліковано:
ну так кто же Кернеса и Добкина выбрал ?)

А овоща? =)

Опубліковано:

Олег Царьов, народний депутат від Партії регіонів, пояснив, чому його діти навчаються в Англії

У коментарі Еспресо.TV Царьов зізнався, що хоче дати своїм дітям найкращу освіту, тому відправ їх вчитися за кордон.

Регіонал наголосив, що сам отримав освіту у Московському інженерно-технічному виші.

Проте, на його думку, російські виші не мають такої міцної школи в галузі економіки, тому його син, який обрав саме таку спеціалізацію, поїхав вчитися до Британії.

"Що стосується моєї доньки, то вона поїхала в Англію, щоб гарно вивчити мову", - сказав він.

Адже в Англії, за його словами, є носії мови, тому вивчити англійську там легше, ніж в Україні.

Крім того, Царьов стверджує, що його дочка вчитиметься у школі ще протягом двох років, а після цього, можливо, повернеться в Україну і вступить до вітчизняного вишу.

"Вона поки що не визначилася з майбутньою професією. Тому ми ще нічого точно не знаємо, в якій країні вона буде отримувати вищу освіту", - сказав Царьов.

Нагадаємо, діти регіонала Царьова, який активно просуває ідею вступу до Митного союзу, навчаються в Британії.

А овоща? =)

Те кто и Кернеса с Добкиным. К счастью у меня такое окружение, никто не отдавал ему голос.

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...