Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:
Сталкер, хочу поинтересоватся. в Праге, например, когда прилетают лидеры других государств, тоже выставляют через каждые 100 м. в доль дороги сотрудников мвд? И имеет ли место быть перекрытие дорог, когда едет правительственный кортеж?

Alexey- ответ

нет максимум на самых оживленных перекресткак за 5 минут даже меньше

когда приезжал Папа Римский Иоан Павел 2 перекрыли вьезд на улицу из-за камер репортеров и тд

но и тогда пропускали если ты там живеш

у меня не было прописки так я просто сказал свой адрес мол живу там) пустили

правительственых КОРТЕЖЕЙ вообще не видел

макс одна машина с мигалками спреди а за ней несколько других машин или микриков

причем на красны свет или в пробке стоят со всеми

им само собой ( как и полиции или скорой помощи уступают полосу )

но чтоб перекрывали не видел

https://www.youtube.com/watch?v=FaTC23CPPeA

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:

Міліція знала, що вибухнути мав "Правий сектор"?

У повідомленні МВС про вибух в Будинку профспілок одразу йшлося про 5-й поверх, де розташований "Правий сектор", а не про 3-й, де знаходиться медпункт

"Зі слів лікаря, потерпілий знаходився в Будинку Профспілок на п’ятому поверсі, відкрив якусь коробку, після чого стався вибух. У результаті якого чоловік і отримав травми", - йдеться у повідомленні МВС.

"Наразі біля Будинку Профспілок знаходиться слідчо-оперативна група Шевченківського райуправління столичної міліції. Активісти не допускають правоохоронців до місця події. Другу групу співробітників Шевченківського РУ направлено до лікарні №17, щоб поспілкуватися з потерпілим, коли він прийде до свідомості"

При цьому, як зазначив керівник охорони Будинку Профспілок Анатолій Медвідь, "поки що не встановлено де саме, на якому поверху стався вибух. Коли це буде встановлене, ми пустимо сюди міліцію. Ми не можемо допустити, щоб вони ходили по усьому будинку".

Він також підтвердив інформацію, що вибухнув пакет, який був переданий активістам. "Він був непрозорим та на ньому було написано "Ліки", - розказав Медвідь.

еспресо тв

Опубліковано: (змінено)

коментарии к видео - доставляют, больше чем само видео, на

Змінено користувачем Alexey_
Опубліковано: (змінено)

вот этот рубеж спас януковича от свержения.

Беркут говорит в этом видео: "Там люди стоят, ничего не понимают, стоят за деньги", "Наркотики принимают или напиваются" "Парень с девушкой гулял, парня побили, девушку украли и изнасиловали"

"Дайте нам мин 30 мы разогнем Грушевского и майдан, только если мы пойдем со щитами и дубинками, то можем получить ранения, по этому нам надо подкрепиться каким то оружием огнестрельным"

п.с. Трусливые псы, их там 4000 лбов в брониках, в полной экипе, и они сцут перед Грушевского и майданом, дайте им еще огнестрел ппц А мужик в шапочке когда в конце видео жопу Беркуту лизал, лизал но агит работу делать не забывал, говорит, там не народ, там кучка экстремистов, народ с вами

п.п.с Ты не ответил откуда инфа что будет что то интересное?

Змінено користувачем samuraix801
Опубліковано:

Теперь понятно чего бояться Беркута

Опубліковано:

ВІСТОЧКА З-ЗА БУГРА

Сподіваючись на краще, плекаючи у серці ніжність до багатостраждального українського народу, з вірою в благодатність амністії і впевненістю у непересічному добросерді вбивць з МВС та їхніх посіпак з Генеральної прокуратури, я потроху пакую валізи й рихтуюся до здибанки з коханою Вітчизною.

Протягом десяти найближчих днів має відбутися суд, який, можливо, звільнить мене від кримінальної відповідальності за любов до свободи.

Здається, всіх інших, які вправлялися у волелюбстві на Банковій, вже від кримінальної відповідальності звільнили.

По тому я хотів би почитати указ президента про нагородження мене орденом Ярослава Мудрого ІІ ступеня (таким було колись нагороджено Ясіра Арафата).

Якщо він не встиг написати цього указу, в нього ще є кілька днів до його відставки.

Було б стильно, аби на пероні мене зустрічали Медведчук і київська резидентура ФСБ. І Порошенко з тортиком. Та чи додумаються?

На вибачення від речників МВС, опозиційних нардепів та журналістів, які здійснювали травлю, я не очікую. Благодушно їх пробачаю, люблю і сподіваюся мати сатисфакцію споглядаючи, як вони захлинаються у власній жовчі.

На випадок, якщо суд гальмуватиме, я шукаю в оренду вживаного опломбованого вагона. Незабаром я буду з вами, браття, аби ми разом не дозволили нашим друзям остаточно втопити повстання у переговорах, виборах і конституційних реформах.

Втім, не гальмуйте часу в очікуванні. Все це ви чудово можете робити і без моєї скромної допомоги.

Цьом-цьом, рідненькі.

t-ycsUI2fjQ.jpg

Опубліковано:

От ,що вмiе Корч красиво говорити , то вмie)))

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...