Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Якби я розумів ЗА що вони там жопу рвуть,то можливо варто було б і розглянути щось...а так я бачу,що вони ПРОТИ,а що далі я прогнозую сам.

Наприклад,у Конституції яку пропонує ВО Свобода,ст.37-Заборона страйків с політичними вимогами...у той же час на сьогодні у обідню перерву,пропонується всеукраїнський страйк...Як це розуміти?

Или разбросанные патроны на крыше украинского дома..ну брэхня же чистой воды.Да и много еще примеров,когда с майдана звучит ложь.Значит они действуют по принципу-Цель оправдывает средства...нет никакой гарантии,что и потом ради цели они смогут чуть отступить от закона,ради цели можно заколпашить человека ну и т.д.

Просто люди рвутся к власти,а буратины на майдане играют свою роль...или кто-то серьезно думает,что вуйко с прикарпаття розуміє різницю між Конституцією 1996 року та 2004?А оруть усі як скажені....

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
а син яника - мільярдер в 30 років і одногрупники його мільйонери в 30 років

і так, мені насправді заздрісно

був би я зараз при владі, я б зробив все щоб при ній і залишитись )

в т.ч. закривав би форуми і соц мережі як основний розсадник зарази

а на майдані і радіусі 1 км. заблокував би весь мобільний зв"язок і вкинув би кілька касетних бомб з намалмом коли б було віче щоб побільше людей зачепити, а потім би заявив що вибухнув пропан, який кубів и парбій привезли на майдан для обігріву західних агентів цру з маямі

Опубліковано: (змінено)

так, насправді я доказів ніяких не маю і вкинув лайна на вентилятор просто так

задам запитання, хоча ти на нього і так не відповісиш?

чим підігріта така ненависть до сьогоднішніх подій в україні, що ти витрачаєш практично весь свій вільний час і тримаєш оборону по всіх фронтах, навіть якщо тих хто годує тролів в рази більше?

і навіть якщо тема для коментування по євромайдані була закрита, ти продовжував постити в анекдотах і постив лише в одному напрямку - проти євромайдану

100 раз я уже отвечал на такие вопросы. зачем ты опять одно и тоже спрашиваешь? а вот обвинять без доказательств это нехорошо

Змінено користувачем Дим
Опубліковано:
вони насправді всі практично однакові, але такого не було ні при кучмі, ні при ющу

де діти кучми, де діти юща?

а син яника - мільярдер в 30 років і одногрупники його мільйонери в 30 років

от знав би ти ПР з середини так як батьківщину - може би по іншому говорив

Я наразі добре знаю що робиться у ПР зсередини(тільки у міському масштабі),тому що з 2009 року є членом цієї партії...

Де діти тих президентів?Погугли хто такий Пінчук(зять Кучми) або Андрій Ющенко...може очі розкриються хоч трохи.

І приводьте,будь ласка,точні цифри про статки особ...Янук молодший поки міл'ярдер гривневий.

Опубліковано:

Юра просто многим выгодно обобщать, тот же правый сектор, который действует радикально.

И майдан где вообще просто напросто стоят за перемены.

А так слив это в одно легче управлять массой людей поставив клеймо фашисты.

Пипл хавает, так думать не привык

Опубліковано:
скажи лучше - что ВЫ предлагаете?

я же выше писал уже , читай внимательно. вкратце - "майданить", желательно пожосче, иначе рыговские ублюдки не понимают... до того момента пока власти в себя не придут... и ненадо "думать о народе" , надо просто ему не мешать, вот и всё. Сделайте понятные и приемливые условия для бизнеса...

я так понимаю, что те кто не поддерживают протесты, предлагают ничего не делать... ждать каких-то там мифических "выборов" - это я считаю ничего не делать тоже... вот недавний пример из Лондона. Хотели закрыть кассы метро, поставить вместо них автоматы... сразу же страйк, полная жопа , все граждане пострадали - до власти сразу дошло и они отменили то что хотели делать... А нас уже бля на ГОЛОВУ залезли, ноги свесили и погоняют... а вы все готовы терпеть это рабство? - я нет ...

Опубліковано:
Я наразі добре знаю що робиться у ПР зсередини(тільки у міському масштабі),тому що з 2009 року є членом цієї партії...

Де діти тих президентів?Погугли хто такий Пінчук(зять Кучми) або Андрій Ющенко...може очі розкриються хоч трохи.

І приводьте,будь ласка,точні цифри про статки особ...Янук молодший поки міл'ярдер гривневий.

ну так поведай , чо там в этой гнилой ПР происходит то ...

точные цифры ? ну ппц ваще , а какая разница то? типа если украл "мульон", то как бы и ничо страшного? логика железная :JC_doubledown:

Опубліковано:

Те кто за витю ответьте на попрос - если Вам надоела окуевшая любовница вы ее меняете или продолжаете ипать себе моск???

По-Вашему лучше продолжать ублажать эту сучку, но не в коем случае не перейти на другую)))???

Че жопы так рвать, мало других чтоли?

Опубліковано:

Ну так следуя логике,завтра на майдан выйдут 300 тыс чиновников,с требованием,чтоб каждый бобик заходил к ним жопой вперед еще и смазанной вазелином...почему бы нет?300 тысяч цифра?начнут лавочки тягать взад-вперед на майдане...Уступить требованиям народа(они вроде ж не приземлились с Марса)?

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...