Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Так что там в Харькове?Точно там янык?А то с телефона и особо не пороешся в интерне.

• Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Всем мля Китай не имется, я через 4 дня в Украине буду ..

нужно было 4 дня назад быть... а так это все воздух

Каммерер посмотрим как будет) надеюсь не хуже

Опубліковано:

Народний депутат фракції "Батьківщина" В'ячеслав Кириленко заявляє, що президент України Віктор Янукович подав у відставку.

Про це він заявили в ефірі телеканалу "Рада".

"Я думаю, що зараз вже офіційно оголосять вам всім, що Янукович подав у відставку, а Юлія Тимошенко на волі", - сказав він.

Натомість народний депутат від Партії регіонів Ганна Герман спростувала цю інформацію, а представник президента у парламенті Юрій Мірошниченко - підтвердив.

УП

Опубліковано:

Глава Харківської ОДА Михайло Добкін і мер Харкова Геннадій Кернес після закінчення з'їзду депутатів південно-східних областей та Криму сіли в машини і швидко поїхали.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", керівники області та міста не пішли виступати на мітинг перед присутніми біля Палацу спорту людьми.

Джерело видання відзначає, що близько 14.10-14.20 літак Кернеса злетів і полетів у невідомому напрямку. Чи був на борту літака сам Кернес, невідомо.

УП

Опубліковано: (змінено)

Янык на Громадском. Гнида. Говорит, что сейчас приходят нацисты к власти, как в 30-х в Германии. В отставку не собирается.

Змінено користувачем Тарас Ф.
Опубліковано:
Янык на Громадском. Гнида. Говорит, что сейчас приходят нацисты к власти, как в 30-х в Германии. В отставку не собирается.

дай сыль

Опубліковано: (змінено)

Янукович: Я не собираюсь уезжать из страны и подавать в отставку

https://korrespondent.net/ukraine/politics/...avat-v-otstavku

п.с. уот так уот

Змінено користувачем samuraix801

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...