Перейти до публікації

Україна. Політика. Ситуації. Свiт

СБОР СРЕДСТВ  

17 користувачів проголосувало

1. 1. Форумчанин Пропионатычь сообщил, что орки раздолбали нужные ему вещи. Нужно сброситься! https://ironflex.com.ua/phorum/ukraina-politika-situacii/view/findpost/p/1175606

• на карту 5363542308308643
      17
    • на PayPal aleksei.kiyanskii82@gmail.com
      0

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано: (змінено)
Ссылка не работает.

Источник

Вроде источник заслуживающий доверия у революционеров

Ситуацию качали,начиная с 30 ноября(а может и раньше)..кто?ХЗ...но то,что было не 2 стороны в этой ситуации-100%

Змінено користувачем Манюня
  • Відповіді 156,4 к
  • Створено
  • Остання відповідь

Кращі автори в цій темі

• OlegRO

14161

• Outlawif

10261

• Дагот

7025

• Пропионатычь

6932

Кращі автори в цій темі

Опубліковано:
Стащено с группы Правого Сектора, висит в шапке, в этом что-то есть)))

Значить так. Ми подумали. І вирішили:

1. Межигір"я - або лікарня майбутнього, або Охмадит, або дитячий табір.

2. Донести ЮЛІ голосно і хором ПОГОВОРИЛА І ФАТИТЬ. На лікування. Будь ласка. ПОЧИНАЄМО ІНФОРМАЦІЙНУ ХВИЛЮ! І якщо вона не знає, то хай передасть їй Яценюк - куля в лоб з нами не проходить. Як прийшли, так і пішли.

3. Порошенко - прем'єр. Я була у відрядженні в Донецьку і Одесі, ми говорили з нормальними людьми. Порошенка там готові прийняти. А нам треба навчитися слухати цих людей.

4. Парубій - генпрокурор. Він безстрашний. Я так хочу.

5. Оробець - міністр соціальної політики. Вона знає, що таке люди. Як ніхто інший.

6. Кубів - мер Києва.

7. Іван Вакарчук - міністр освіти.

8. Демальянс, Самооборона, Правий сектор, Автомайдан - нові партії у новій ВР.

9. Богомолець - міністр охорони здоров'я. Доктор Комаровський її заступник.

Вважаю, що 10 варіиант не дуже гарний. Куля в лоб пускай йде лікуватися, бо він бідних хворий завжди був, як треба було на майдані стояти.

10. Куля в лоб - спікер. Турчинову спасіба. Додому. Це були його найкращі часи. Все нове - гарно забуте старе.

11. На вибори ідуть всі. Голосувати. Хто не йде, того тягнемо за коси. Ніякого "проти всіх".

12. Кличко - на ринг.

13. Тягнибок. Просто маладєц. Спасіба. Фатить.

14. Економіка і фінанси - не спеціаліст. Чекаю пропозицій.

15. Азаров, Захарченко і вся свита разом з сепаратистами в тюрму. Трибунал, кому треба.

16. Янукович - довічно з телевізором, на якому не перестаючи крутити вчорашнє прощання з НЕБЕСНОЮ СОТНЕЮ. Щодня, щохвилини, до кінця його паскудного життя.

17. Президент... Чесні вибори і особиста відповідальність кожного з нас перед тим, як туди піти.

ХТО ЗГОДЕН - РЕПОСТ! Якщо є пропозиції - дописуйте. НІХТО КРІМ НАС!

Знаете что я вам скажу об этом? Бредятина (конечно, я о некоторых пунктах). Еще и слишком самоуверенная бредятина.

Подумали ОНИ и РЕШИЛИ. "значит так" своё бусть засунут себе...

Таких вот "решателей" сейчас нужно опасаться.

Опубліковано:
А мы им купим чупа чупс , пускай сосут

А ты уже запасся чупа чупсами или на "Оплот" все надеешся?

Опубліковано:
Знаете что я вам скажу об этом? Бредятина (конечно, я о некоторых пунктах). Еще и слишком самоуверенная бредятина.

Да не стоит слишком серьезно к этому относится, в группе что угодно написать могут. Не так все просто как многим бы хотелось...

Опубліковано:
Да не стоит слишком серьезно к этому относится, в группе что угодно написать могут. Не так все просто как многим бы хотелось...

Да я и не отношусь к этому серъезно. Просто тут уже начали поддерживать подобные "идеи"...

Опубліковано:
скажи - а кому он нах нужен? Он уже везде постоял век и даже в мавзолее залежался.

У нас что - некому памятники ставить?

есть кому конечно.просто человек радуется как дитя что ленина снесли.мне лично на ленина глубоко пох стоит он или нет.а херсон лучше бы чем то другим выделялся а не херней страдал

Опубліковано:

Кучка Керченских неадекватов, не дали почтить минутой молчания погибших, ничего святого для них нету, а потом избили Евромайдановцов. Было бы прекрасно, если б на этих имбицилов, которые напала на Евромайдановцов, натравили остатки Беркута. Вот бы посмотрел как Беркут Герои дубасят своих жополизов, Сергея Рулева вот титушки и Топаз уже отблагодарили. Если в Керч приедет Правый Сектор то эти твари которые нападали на Евромайдановцов даже из квартир не выйдут, под кроватями будут трястись и потеть от страха.

https://www.youtube.com/watch?v=wQTUceLw5YU

Опубліковано:

Прошу заметить , что это мнение не конкретно Яроша а участника интернет-группы

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...