Skodnik Опубліковано: 11 грудня 2013 Опубліковано: 11 грудня 2013 Шузы отпадные, сам являюсь владельцем таких. брал за 200 баксов с доставкой. ПС настоящие тимбы не могут быть за 80-100 баков. Разница в материале и пошиве колосальная
Bund Опубліковано: 11 грудня 2013 Опубліковано: 11 грудня 2013 https://www.6pm.com/mens-shoes~s?s=isNew/de...alesStyle/desc/
Kito Опубліковано: 11 грудня 2013 Автор Опубліковано: 11 грудня 2013 https://www.6pm.com/mens-shoes~s?s=isNew/de...alesStyle/desc/ Дальше что? Вы хоть сами смотрите ссылки...
Bund Опубліковано: 11 грудня 2013 Опубліковано: 11 грудня 2013 Лінк я дав для того, щоб можна було побачити, що жодна модель Тімберленда не коштує 200 баксів. Я вже не кажу, що на 6pm періодично знижки на Тімберленд бувають. Я своїм не одну пару взуття там купував. Жодного разу не було цін офіціального сайту. Завжди знижи. І дуже класні.
Kito Опубліковано: 11 грудня 2013 Автор Опубліковано: 11 грудня 2013 (змінено) Лінк я дав для того, щоб можна було побачити, що жодна модель Тімберленда не коштує 200 баксів. Я вже не кажу, що на 6pm періодично знижки на Тімберленд бувають. Я своїм не одну пару взуття там купував. Жодного разу не було цін офіціального сайту. Завжди знижи. І дуже класні. Очнись и попробуй читать то, что пишут. Я могу по укр писать, если так легче будет. 1. Джексон выше писал, что вышло с доставкой. Важное выделено жирным. И никто не писал, что в США они стоят 200 уе. 2. На 6pm нет моделей данной линейки, как нет и Pro. Сечешь? 3. Я кидал ссылки амазон и потом на ебей, еще вопросы? К чему ты постишь другую серии и пытаешься этим что-то аргументировать? История по твоей же логике : Пришел мужик покупать Honda Accord по цене 10к и говорит : " Там Honda Civiс на 3 к дешевле продается, давай цену снижай" Змінено 11 грудня 2013 користувачем Kito
Mabila Опубліковано: 11 грудня 2013 Опубліковано: 11 грудня 2013 Кто был за бугром, тот знает реальные цены на вещи.
Bund Опубліковано: 11 грудня 2013 Опубліковано: 11 грудня 2013 Це на даний момент немає, а не так давно було. Все ж таки не так давно блек фрайдей був та сайбер мондей. )))))))) З доставкою така модель буде набагато дешевше за твою, але це таке, я холівари влаштовувати не буде. Вдалої торгівлі! Кто был за бугром, тот знает реальные цены на вещи. Істину глаголіш!
D.i.m.a.s. Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 (змінено) 6pm.com - отличный магазин для покупки одежды с хорошими скидками... Kito, если ты купил их в официальном розничном инет-магазине тимберленда... то я тебе сочувствую... не для спора, а просто ради справедливости: https://www.6pm.com/timberland-classic-6-pr...oot-olive-green да, они другого цвета и сзади "подушечка" не из гладкой кожи... но с доставкой обойдутся в $100, если конечно не отдельную посылку из-за них мутить... 2. На 6pm нет моделей данной линейки, как нет и Pro. Сечешь? прими это как подсказку, на будущее ;) удачи в продаже! Змінено 12 грудня 2013 користувачем D.i.m.a.s.
smilegamer Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 Доставка 3 уя? Это как, голубями? Тю, так рождественские Олени уже давно с США в Украину ездят.. а ты как из каменного века, ей Богу :bn: :bm:
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз