Перейти до публікації

Хфактор Михаил Мостовой

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано:

Кто то еще это смотрит?))

Тип конечно здоровый)

Опубліковано:

поет хорошо. Вы знакомы?

Опубліковано:

під імпічментом краще б підписались

або на сцені патріотичних пісень заспівати б ...

Опубліковано:

я готов. где подписаться?

Опубліковано:
я готов. где подписаться?

тут

Опубліковано:

Хороший голос, поставил подпись.

або на сцені патріотичних пісень заспівати б ...

было бы неплохо такое устроить, но не представляю себе импичмента при нынешнем парламенте и конституции.

Показать

Процедура імпічменту:

- не менш як 226 народних депутатів ініціюють питання про усунення Президента України з поста;

- парламент створює спеціальну тимчасову слідчу комісію, до якої входять спеціальний прокурор і спеціальні слідчі;

- висновки і пропозиції тимчасової слідчої комісії розглядаються на засіданні Верховної Ради України;

- за наявності підстав не менш як 300 народних депутатів приймають рішення про звинувачення Президента України;

- Конституційний суд виносить висновок щодо додержання конституційної процедури розслідування і розгляду справи про імпічмент;

- Верховний Суд України підтверджує наявність у діях обвинувачуваного ознак державної зради чи іншого злочину;

- не менш як 338 парламентаріїв приймають рішення про усунення Президента України з поста;

- виконання обов'язків Президента України покладається на Прем'єр-міністра України

А вот если Украина вступит в евросоюз, что думаю неминуемо, воровать из бюджета в таких масштабах как сейчас не дадут.

Поем про то, что мы хотим жить достойно, быть свободными и обеспеченными гражданами Европы.

Опубліковано:
тут

я подписался. только это по моему фонарь какой-то для сбора базы имейлов

Опубліковано:

Весной выступали вместе:

MoU6gwcAwB0.jpgD4bU2WKzZH8.jpghlBasBCapko.jpgpEB0qTIp_LM.jpgwTU5zv283iE.jpg

Опубліковано:
Всем привет. Просьба ко всем поддержать Мишу. https://www.change.org/ru/петиции/генеральн...мостового-в-шоу

Спасибо ВСЕМ кто примет участие!

Поддержал земляка. Всегда думал, где же я его неоднократно раньше видел, сегодня понял - ПГТУ.

Импичмент тоже подписал)

Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
  • Створити...