dokkkk Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 Всем привет. Просьба ко всем поддержать Мишу. https://www.change.org/ru/петиции/генеральн...мостового-в-шоу Спасибо ВСЕМ кто примет участие!
explosive Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 Кто то еще это смотрит?)) Тип конечно здоровый)
yobilovus Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 під імпічментом краще б підписались або на сцені патріотичних пісень заспівати б ...
templar Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 під імпічментом краще б підписались я готов. где подписаться?
chico Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 Хороший голос, поставил подпись. Показать під імпічментом краще б підписалисьабо на сцені патріотичних пісень заспівати б ... было бы неплохо такое устроить, но не представляю себе импичмента при нынешнем парламенте и конституции. Показать Процедура імпічменту: - не менш як 226 народних депутатів ініціюють питання про усунення Президента України з поста; - парламент створює спеціальну тимчасову слідчу комісію, до якої входять спеціальний прокурор і спеціальні слідчі; - висновки і пропозиції тимчасової слідчої комісії розглядаються на засіданні Верховної Ради України; - за наявності підстав не менш як 300 народних депутатів приймають рішення про звинувачення Президента України; - Конституційний суд виносить висновок щодо додержання конституційної процедури розслідування і розгляду справи про імпічмент; - Верховний Суд України підтверджує наявність у діях обвинувачуваного ознак державної зради чи іншого злочину; - не менш як 338 парламентаріїв приймають рішення про усунення Президента України з поста; - виконання обов'язків Президента України покладається на Прем'єр-міністра України А вот если Украина вступит в евросоюз, что думаю неминуемо, воровать из бюджета в таких масштабах как сейчас не дадут. Поем про то, что мы хотим жить достойно, быть свободными и обеспеченными гражданами Европы.
templar Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 тут я подписался. только это по моему фонарь какой-то для сбора базы имейлов
Stormdog Опубліковано: 12 грудня 2013 Опубліковано: 12 грудня 2013 Всем привет. Просьба ко всем поддержать Мишу. https://www.change.org/ru/петиции/генеральн...мостового-в-шоу Спасибо ВСЕМ кто примет участие! Поддержал земляка. Всегда думал, где же я его неоднократно раньше видел, сегодня понял - ПГТУ. Импичмент тоже подписал)
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз