Pool Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 А я чет с этого ржал до слез: класс!!!! сразу вспомнил. как меня заставляли на крыльце раздеваться. чтоб песок из карманов в дом не нес. эх, детства моего, чистые глазенки)
Alexey_ Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 А я чет с этого ржал до слез: супер. Кто в курсе, можно ли ржать после тренеГ? После трени гормон роста выделяется и так далее. тесто там и прочее. и мы суровые парни поддежиывать должны как могем этот процесс. А как насчет поржать? не будет ли снижатся уровень "полезных" гармонв от смеха? кто шарит в молекулах, отпишите.
mad76 Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 (змінено) А я чет с этого ржал до слез: дети сидят в грязной луже... смешно? мне нет :( Змінено 12 лютого 2014 користувачем mad76
yobilovus Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 дети сидят в грязной луже... смешно? мне нет :( а група Мой Елдак сподобалась :Koshechka_08:
Аристарх Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 А я чет с этого ржал до слез: когда-то в живую такое видел )))
Alexey_ Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 (змінено) когда-то в живую такое видел ))) ха, что там видел... я вполне участвовал наверно... https://www.youtube.com/watch?v=pfmd0bp-Zco один из видосов даже зацепил. https://www.youtube.com/watch?v=pfmd0bp-Zco Змінено 12 лютого 2014 користувачем Alexey_
mad76 Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 (змінено) а група Мой Елдак сподобалась :Koshechka_08: Дуже сподобалась. Это плохо? Прям беда... Змінено 12 лютого 2014 користувачем mad76
yobilovus Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 Это плохо? Прям беда... та що ж ти екстреміст то такий, чуть що зразу - вибирай зборю і на дуель )))) та нормально, в кожно різні смаки - як говорив персонаж челентано в одному фільмі - люди падають, їм боляче, а мені з того має бути смішно?
mad76 Опубліковано: 12 лютого 2014 Опубліковано: 12 лютого 2014 (змінено) та що ж ти екстреміст то такий, чуть що зразу - вибирай зборю і на дуель )))) та нормально, в кожно різні смаки - як говорив персонаж челентано в одному фільмі - люди падають, їм боляче, а мені з того має бути смішно? Уфффф.... успокоил)) Змінено 12 лютого 2014 користувачем mad76
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз