mad76 Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 (змінено) :oops: Змінено 10 квітня 2014 користувачем mad76
twin Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 (змінено) Змінено 10 квітня 2014 користувачем twin
xx07xx Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 (змінено) вот это фанат) Змінено 10 квітня 2014 користувачем xx07xx
Alexey_ Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 Заседание Верховной Рады. Ссора, склока. Очень старенький депутат тянет трясущуюся руку: -Хлопцi! Дайте менi пару слiв за екологiю!.. -Та дiду, йди до бiса, не до тебе зараз!..Революцiя.. -Хлопцi! Ну лише пару слiв...За екологiю!... -Так. Добре...Кажи, дiду! Дед поднимается на трибуну, надевает очки, обводит взглядом зал и говорит: -Хлопцi! Бережiть лiси! Вам ще в них ховатися и ховатися. (кто первый про "для ватников"?)
Alexey_ Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 https://www.youtube.com/watch?v=8bQATzwSCkI.
OlegRO Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 Заседание Верховной Рады. Ссора, склока. Очень старенький депутат тянет трясущуюся руку: -Хлопцi! Дайте менi пару слiв за екологiю!.. -Та дiду, йди до бiса, не до тебе зараз!..Революцiя.. -Хлопцi! Ну лише пару слiв...За екологiю!... -Так. Добре...Кажи, дiду! Дед поднимается на трибуну, надевает очки, обводит взглядом зал и говорит: -Хлопцi! Бережiть лiси! Вам ще в них ховатися и ховатися. (кто первый про "для ватников"?) Алексей, могу я : смотрим на дату и в принципе потом на название (исоответственно отношение)
Alexey_ Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 Алексей, могу я : смотрим на дату и в принципе потом на название (исоответственно отношение) Странно, у тебя как-то интересно гугль работает. Можно, плиз, написать, что ты вбил в поисковике, что б у тебя на первой странице отакоэ от получилось? (с датами аж за 2001 год?)
yobilovus Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 Странно, у тебя как-то интересно гугль работает. Можно, плиз, написать, что ты вбил в поисковике, что б у тебя на первой странице отакоэ от получилось? (с датами аж за 2001 год?)
yobilovus Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 правда я знайшов 2001 рік лише так екол.bmp
Alexey_ Опубліковано: 10 квітня 2014 Опубліковано: 10 квітня 2014 правда я знайшов 2001 рік лише так екол.bmp Да, согласен, если копнуть - то анек бородатый. есть еще и другая интерпретация - берегите леса, "бо москалів не буде на чому вішати". Но я и того и того не слышал. Ибо все новое -хорошо забытое старое.
Рекомендовані повідомлення
Створіть акаунт або увійдіть у нього для коментування
Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити акаунт
Зареєструйтеся для отримання акаунту. Це просто!
Зареєструвати акаунтУвійти
Вже зареєстровані? Увійдіть тут.
Увійти зараз